افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 2 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22004 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین  سیزدهمین نمایشگاه سراسری «گل و گیاه» در کرمانشاه آغاز به کار کرد نیروگاه بیستون کرمانشاه در پایداری برق موفق عمل کرده است درس با اعمال شاقه در یخچال! /بلایی که قطع برق سر مدارس کانکسی کرمانشاه می‌آورد

پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود
01 فوریه 2025 - 13:14
شناسه : 296916
2
مدیرکل محیط زیست استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

 سعید دزفولی‌نژاد در نشست خبری که امروز(۱۳ بهمن) به مناسبت روز جهانی تالاب‌ها برگزار شد، از تالاب به عنوان گنجینه‌ای از اکوسیستم یاد کرد که حفاظت از آن اهمیت بسزایی دارد و افزود: تالاب‌ها هم به تثبیت منابع آب زیرزمینی کمک می‌کنند و هم کلکسیونی از تنوع زیستی هستند. به علاوه برخی تالاب‌ها بلحاظ اقتصادی نیز برای جوامع محلی بسیار اثرگذار هستند/وی از شرایط نامناسب برخی از تالاب‌های کشور به دلیل کم بارشی و خشکسالی‌های چند سال اخیر یاد کرد که بر اساس گفته‌های مدیران ارشد محیط زیست کشور این امر باعث شده حدود ۴۲ درصد تالاب‌ها در خطر خشکی باشند و یادآور شد: تالاب‌ها نقش بسزایی در تثبیت خاک دارند و خشکی آنها می‌تواند تالاب را به منبعی از گرد و غبار تبدیل کند/مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه بر اهمیت بازبینی وضعیت تالاب‌ها و در اولویت قرار دادن حفاظت از آنها به دلیل ارزش‌هایی که دارند تاکید کرد/دزفولی‌نژاد با بیان اینکه تنها تالاب استان کرمانشاه که در شناسنامه تالاب‌های کشور قرار دارد تالاب هشیلان است، خاطرنشان: هشیلان یک منطقه شکار و تیراندازی ممنوع و از تالاب‌های منحصر به فرد ایران و غرب کشور محسوب می‌شود.

منبع : ایسنا
پ
پ

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه گفت: پیگیریم سند تالاب هشیلان به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود.

 سعید دزفولی‌نژاد در نشست خبری که امروز(۱۳ بهمن) به مناسبت روز جهانی تالاب‌ها برگزار شد، از تالاب به عنوان گنجینه‌ای از اکوسیستم یاد کرد که حفاظت از آن اهمیت بسزایی دارد و افزود: تالاب‌ها هم به تثبیت منابع آب زیرزمینی کمک می‌کنند و هم کلکسیونی از تنوع زیستی هستند. به علاوه برخی تالاب‌ها بلحاظ اقتصادی نیز برای جوامع محلی بسیار اثرگذار هستند.

وی از شرایط نامناسب برخی از تالاب‌های کشور به دلیل کم بارشی و خشکسالی‌های چند سال اخیر یاد کرد که بر اساس گفته‌های مدیران ارشد محیط زیست کشور این امر باعث شده حدود ۴۲ درصد تالاب‌ها در خطر خشکی باشند و یادآور شد: تالاب‌ها نقش بسزایی در تثبیت خاک دارند و خشکی آنها می‌تواند تالاب را به منبعی از گرد و غبار تبدیل کند.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه بر اهمیت بازبینی وضعیت تالاب‌ها و در اولویت قرار دادن حفاظت از آنها به دلیل ارزش‌هایی که دارند تاکید کرد.

دزفولی‌نژاد با بیان اینکه تنها تالاب استان کرمانشاه که در شناسنامه تالاب‌های کشور قرار دارد تالاب هشیلان است، خاطرنشان: هشیلان یک منطقه شکار و تیراندازی ممنوع و از تالاب‌های منحصر به فرد ایران و غرب کشور محسوب می‌شود.

وی از وجود یک ایستگاه محیط‌بانی با چهار نفر نیرو در هشیلان یاد کرد که شبانه‌روزی حفاظت از این منطقه را بر عهده دارند و یادآور شد: در حال پیگیری هستیم که سند این تالاب به نام محیط زیست کرمانشاه بشود، زیرا در این صورت هم بهتر می‌توانیم از آن صیانت کنیم و هم بودجه‌های بهتری برای تالاب بگیریم.

بجز ریزگردها، آلاینده جدی هوا نداریم

مدیرکل محیط زیست استان در ادامه با تقسیم‌بندی محیط زیست کرمانشاه به دو حوزه عمده انسانی و طبیعی، افزود: خوشبختانه مجموع شرایط محیط زیست کرمانشاه در بخش انسانی و طبیعی مطلوب است.

دزفولی‌نژاد با بیان اینکه در حوزه محیط  زیست انسانی، کرمانشاه دارای حداقل ۲۴ صنعت بزرگ مقیاس، نیروگاه‌ها و پتروشیمی‌های متعدد، معادن، کشتارگاه‌ها و … می‌باشد، اظهار کرد: با این وجود آلودگی جدی در حوزه محیط زیست انسانی نداریم.

به گفته این مسئول، هشت صنعت بزرگ کرمانشاه مجهز به سیستم آنلاین پایش هستند و مابقی صنایع نیز باید به صورت خوداظهاری اطلاعات خروجی‌های خود را ارائه دهند.

وی با بیان اینکه در حوزه آلودگی هوا نیز بجز آلودگی ناشی از ذرات که شامل ریزگردها است آلودگی جدی دیگری نداریم، عنوان کرد: ۹ ایستگاه سنجش کیفیت هوا به صورت مستمر کیفیت هوای استان را پایش می‌کند و بر اساس داده این ایستگاه‌ها در زمینه آلودگی ناشی از گروه‌های ساکس و ناکس، ازن، منوکسیدکربن و … مشکل جدی نداریم. اگرچه ممکن است به صورت موردی خروجی آلاینده از یک واحد تولیدی و خدماتی را شاهد باشیم، اما در مجموع تاثیر چندانی بر افت کیفیت هوای کرمانشاه نداشته است.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه تاکید کرد: تنها چیزی که کیفیت هوای کرمانشاه را عمدتا در شش ماهه اول سال تحت تاثیر قرار می‌دهد ریزگردها می‌باشد که منشاء آنها نیز خارجی و از کشور عراق است.

وی در ادامه از پیگیری برای افزایش ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای استان نیز خبر داد و عنوان کرد: به حداقل دو ایستگاه دیگر نیاز داریم که پیگیر راه‌اندازی آنها هستیم.

دزفولی‌نژاد اعتبار مورد نیاز برای هر ایستگاه را بین پنج تا ۱۰ میلیارد تومان متغیر دانست و افزود: برای تامین این اعتبار، بهترین راهکار این است که احداث این ایستگاه‌ها را در سفر رئیس جمهور به استان مصوب کنیم.

آتش‌سوزی‌های امسال در چند دهه اخیر بی‌سابقه بود

دزفولی‌نژاد درباره وضعیت حریق‌های امسال محیط زیست استان نیز گفت: امسال به دلیل بارش‌های خوبی که داشتیم، پوشش گیاهی در مناطق مختلف غنی شد و همین امر افزایش موارد آتش‌سوزی چه در عرصه‌های تحت مدیریت محیط و چه مناطق آزاد را رقم زد.

وی با بیان اینکه امسال از خرداد تا مهر درگیر حریق بودیم که این میزان حریق در چند دهه اخیر بی‌سابقه بود، اظهار کرد: این حریق‌ها با ایثار محیط‌بانان و همکاری نیروهای مردمی مهار شد.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه از وقوع ۳۶ مورد حریق در مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان در سال جاری و با وسعت ۳۲۰۰ هکتار خبر داد و افزود: فقط در منطقه «بوزین و مره‌خیل» حدود ۱۵ شبانه‌روز حریق داشتیم.

وی اضافه کرد: خوشبختانه ۹۰درصد وسعت حریق مربوط به پوشش مرتعی بود و سهم کمی از آن به پوشش جنگلی اختصاص داشت.

دزفولی‌نژاد با بیان اینکه تنها ابزار مهم برای مقابله با حریق دمنده است، گفت: امسال ۲۰ دستگاه دمنده جدید به تجهیزات محیط زیست اضافه کردیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.