به گزارش خبرنگار طلوع، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در نشست مشترک با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات که در استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ اظهار داشت: مدیران حاضر در این نشست راهکارها و پیشنهادات خوبی را در راستای توسعه استان مطرح کردند که مدیریت ارشد استان آن ها را در برنامه ریزی ها مدنظر قرار خواهد داد.
وی گفت: برای توسعه باید با سه گروه به تعامل و توافق برسیم. اولین گروه افکار عمومی است که باید این بخش به این نتیجه برسد که با پول دولت نمی توان به توسعه رسید و باید بخش خصوصی را پای کار آورد. استان های برخوردار و توسعه یافته مانند یزد نیز با مشارکت بخش خصوصی به توسعه دست یافته اند و در کرمانشاه نیز باید چنین اتفاقی رخ دهد.
بازوند افزود: دومین گروهی که باید با آن ها به گفتگو و تعامل رسید سیاسیون و نخبگان حوزه های مختلف هستند. این بخش نیز باید فضا و عرصه را برای بخش خصوصی مهیا کنند و به بهانه های مختلف عرصه را بر سرمایه گذارانی وارد استان می شوند؛ تنگ نکنند. اگر چنین وضعیتی در استان رخ دهد کرمانشاه همچنان توسعه نیافته باقی خواهد ماند.
استاندار کرمانشاه بیان کرد: سومین گروهی که باید آن ها را مجاب به همراهی کرد، بدنه ی کارکنان دولت است. که این بخش سهم بسیار بیشتری در زمینه ایجاد موانع در مسیر سرمایه گذاری برخوردار است.
وی افزود: در لرستان با توفیق در این سه بخش توانستیم به موفقیت های خوبی دست پیدا کنیم. دکتر روحانی در نشستی با حضور استانداران عنوان کرد اگر می خواهید موفق عمل کنید راهکار استاندار لرستان را در پیش بگیرید که از ابتدا تا انتهای مسیر سرمایه گذاران را حمایت می کند. در لرستان توانستیم پروژه های بسیار موفق و عظیمی در حوزه کشت و صنعت و گلخانه اجرا کنیم و حاصل آن تلاش ها این بود که لرستان پس از چندین سال قرار داشتن در رتبه اول بیکاری، به رتبه ۱۸ بیکاری در کشور رسید که موفقیت بسیار خوبی بود.
بازوند گفت: حضورم در کرمانشاه به این دلیل است که احساس می کنم می توانم خدمتی برای مردم انجام دهم. از همان ابتدا نیز می دانستم راه سختی در پیش دارم. نرخ بیکاری ۲۲ درصد یعنی اینکه حداقل ۲۸ تا ۳۰ درصد جوانان این استان بیکار هستند و چنین وضعیتی یک بحران اجتماعی برای هر مدیری محسوب می شود.
استاندار کرمانشاه گفت: عبور از این بحران بیکاری مدیران ریسک پذیر می خواهد. مدیران ناکارآمد نمی توانند کمکی به بهبود وضعیت کرمانشاه کنند.
وی افزود: کشورهایی که توسعه اقتصادی را ملاک قرار می دهند هیچگاه به استقبال جنگ نمی روند و مرزهای تجاری را همچنان باز نگه می دارند که از نمونه های موفق می توان ترکیه را مثال زد که در تحولات سال های اخیر هیچگاه مرزی های تجاری خود را بسته نگاه نداشت.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه بهبود وضعیت فرهنگی و آسیب های اجتماعی نیازمند رشد شاخص های اقتصادی است، افزود: در زلزله به دنبال این هستیم که از این تهدید یک فرصت ایجاد کنیم. بخشی از این اهرم ها در دستان مدیران ملی است که مدیریت ارشد استان تمام توان خود را در این زمینه به کار گرفته است. بخشی از این اهرم های مورد نیاز برای فرصت سازی در دستان مدیران استانی است و کسانی که توانایی لازم در این زمینه را ندارند باید کنار بروند.
بازوند اظهار داشت: مردم سومین و اصلی ترین بخش برای تبدیل این تهدیدات به فرصت هستند که باید پا کار بیایند. احزاب و جریان های سیاسی همه کمک کنند تا بتوانیم از رنجی که بیکاری بر این مردم هموار کرده است اندکی بکاهیم.
استاندار کرمانشاه افزود: کل بیکاری کرمانشاه قابل حل است و با بهره گیری از ظرفیت های وسیع استان در حوزه های مختلف گردشگری، صنعتی و کشاورزی می توان بر این مشکل فایق آمد.
بازوند افزود: مرز یک فرصت است و در صورت باز گشایی مرزها می تواند در مسیر کنگاور تا خسروی ۱۰ هزار شغل ایجاد کرد. با تلاش های وزارت کشور مرز پرویزخان به زودی بازگشایی می شود.
وی گفت: طرح توسعه شرق و غرب از دوران دولت سازندگی تصویب شده ولی تاکنون برای توسعه استان های غربی علی رغم آسیب های بسیاری که در زمان جنگ دیده اند کار خاصی صورت نگرفته است. این شورا به ریاست وزیر کشور به زودی آغاز به کار می کند و امیدواریم از طریق این ظرفیت بتوانیم امتیازها و اعتبارات خوبی را برای استان جذب کینم.
استاندار کرمانشاه گفت: انتخاب مدیرانی که به توانایی آن ها اعتماد خاصی وجود ندارد برای استان اشتباه است و باید تغییرات مدیریتی تحول آفرین باشد.
بازوند افزود: طرح گرمسیری در صورتی برای استان تحول آفرین خواهد بود که با طرح سردسیری همراه شود و این دو مکمل یکدیگرند و می توانند توسعه چشمگیری در استان ایجاد کنند.
دیدگاه