یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

۱۰۰۰ دستگاه کانکس و ۲۰ هزار چادر برقدار شده‌اند
04 دی 1396 - 13:26
شناسه : 3025
4
مدير عامل شركت توزيع برق كرمانشاه در گفتگو با طلوع: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از ارسال ۱۰۰۰ دستگاه کانکس در مناطق زلزله زده استان خبر داد.

پ
پ

مهندس مرادی مجد در گفتگو با خبرنگار طلوع، به شرح اقدامات این شرکت در ۴۰ روز پس از حادثه در مناطق زلزله زده پرداخت و گفت: پس از وقوع زلزله خاموشی‌های گسترده‌ای در سطح استان اتفاق افتاد که شهرستانهای سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و ثلاث باباجانی ۱۰۰درصد خاموش شدند .

 مرادی‌مجد با اشاره به اینکه از ۲۴۰فیدر خط تامین کننده برق استان ۱۴۱ فیدر قطع شده بود، تصریح کرد: شهرستانهای دالاهو، گیلانغرب ، جوانرود ، پاوه و کرمانشاه نیز از ۳۰ تا ۶۰ درصد خاموشی داشتند که در مجموع حدود ۶۰ درصد برق استان با مشکل مواجه شده بود.

 وی افزود: همزمان با خاموشی برق بعداز وقوع زلزله همکاران ما در شهرستانهای مختلف فعال شدند و در طی ۲۴ ساعت اول برق تمام شهرستانها بجز ۲۴۳ روستای سرپل‌ذهاب که برق ۴۵ ایستگاه پمپاژ آب روستایی را نیز تامین می کردند وصل شد. در روزهای دوم تا چهارم نیز به ترتیب همه روستا ها برقدار شدند و عملا دیگر برای تامین برق مشکلی نداشتیم.

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه افزود: در این حادثه حدود ۸۰۰ کیلومتر خط فشار متوسط، ۴۰۰کیلومتر خط فشار ضعیف ، ۲۸۰دستگاه ترانسفورماتور توزیع آسیب دید که به صورت اضطراری تعمیر و یا تعویض گردیدند.

وی اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع زلزله از استانهای معین تقاضای نیروی انسانی، ماشین آلات و تجهیزات گردید که خوشبختانه ۱۵ شرکت توزیع نیروی برق استانهای کشور با اعزام اکیپهای عملیاتی بیش از ۳۵۰ نفر نیروی ماهر ومتخصص در برق در این ایام با شرکت توزیع برق استان کرمانشاه همکاری داشتند. همچنین از تمامی ظرفیت پیمانکاران استان نیز استفاده شده است.

 مرادی مجد میزان خسارات وارد شده به شبکه های توزیع استان را ۳۳/۵ میلیارد تومان برشمرد و خاطرنشان ساخت: علاوه بر بازیابی شبکه های توزیع برق شهرستان‌های زلزله زده در کوتاه مدت اقدام به برقرسانی به چادرهای اسکان اضطراری از روز دوم کردیم و تا کنون علاوه بر۷۰ درصد جمعیت روستایی که در داخل محوطه منزل خود چادر برپا کرده‌اند و از برق منزل خود استفاده می نمایند ، ۲۰ هزار چادر در شهرستان سرپل ذهاب ، قصرشیرین و ثلاث باباجانی برقدار شده اند.

وی در خصوص برنامه شرکت برای برق رسانی به کانکس ها گفت: کانکس ها به دو شکل تجمیعی و انفرادی نصب می‌شود که در بخش روستایی بیشتر انفرادی است و معمولا برق از چادری که قبلا برقدار بوده و یا منزل خود فرد گرفته می شود اما در کانکس های تجمیعی توسط یکی از ارگانهای خدمات رسان از جمله: سپاه، ارتش ، هلال احمر و بنیاد مسکن مقرر شده است که با هماهنگی قبلی محل اعلام شود که تدابیر لازم دیده شود اما چون این هماهنگی ها صورت نمی گیرد گاهی اوقات باعث اتلاف وقت و نارضایتی های مردمی می شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از برقدار شدن ۱۰۰۰ دستگاه کانکس خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد ۷۰۰ کانکس در شهرستان سرپل ذهاب و ۳۰۰ دستگاه در ثلاث باباجانی واقع شده اند .

 وی افزایش بی رویه برق در مناطق زلزله زده را یکی از مهم ترین چالشهای منطقه عنوان کرد و گفت: افزایش بی‌رویه برق شهرستان‌های سرپل‌ذهاب و ثلاث باباجانی به بیش از ایام قبل زلزله به دلیل استفاده ازبخاری های برقی ( هیترهای پر مصرف) که به عنوان تنها منبع انرژی مورد استفاده قرار می گیرد مصرف برق را ۳ برابر کرده است .

 مرادی مجد تاکید کرد: مصرف برق به تنهایی برای روشنایی، گرمایشی و پخت و پز با توجه به اینکه این شبکه‌های برق رسانی بصورت اضطراری احداث شده است و ظرفیت بالایی ندارد باعث سوختن فیوز و کابل‌های تغذیه کننده شده است. این امر عامل ایجاد حوادث برق‌گرفتگی، آتش سوزی و نهایتا قطع برق در کمپ ها خواهد شد. البته این مخاطرات از طریق راه های مختلف از جمله رادیوی محلی، ارسال پیامک ؛توزیع بروشور ؛ نصب بنرهای مختلف و رسانه های مختلف به مردم اطلاع رسانی شده است.

وی به فشار نقطه ای شبکه در این مناطق اشاره کرد و گفت: چون شبکه توزیع در مناطق تجمع چادر ها و کانکسها در مناطق زلزله زده گستردگی بالایی ندارد و بار مصرفی بر یک نقطه وارد می شود، روزانه چند ترانسفورماتور برق به خطوط شبکه ما دراین مناطق اضافه می شود که نهایتا موجب خواهد شد که خط تغذیه را تقویت کنیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.