وی با ذکر مثال مساله پتروشیمی کرمانشاه در این خصوص افزود: به عنوان مثال در مورد پتروشیمی بیستون ما از مسئولین محترم در وزارت خواستیم که خصوصی سازی را با یک هفته با تاخیر انجام دهند و در این زمان اطلاع رسانی لازم جهت واگذاری در بین مردم صورت گرفت و همین مساله باعث شد حدود 300 میلیارد به قیمت نهایی اضافه شود.
وی ادامه داد: آنچه که مشخص است عدهای دلال در سازمان خصوصی سازی مشغول فعالیت هستند و مشکلات بخش خصوصی سازی مربوط به کل کشور است و اکنون این بخش تبدیل به محلی برای تاراج بیت المال کشور در سراسر کشور شده است و در بسیاری پروژه ها فروشنده ها از وابستگان خود سازمان هستند.
نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که نقش نهادهای نظارتی همچون مجلس در این میان چیست، گفت: بخشی از نظارت بر روند خصوصیسازی در کشور بر عهده مجلس شورای اسلامی است اما با توجه به طولانی بودن فرآیند نظارت مجلس بر روند خصوصیسازی معمولا زمانی اعتراض و بررسی ما مطرح و اثبات می شود که پروژه مذکور فروخته شده است و کار از کار گذشته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مقدمات لازم جهت تحقیق و تحفص از سازمان خصوصی سازی و واگذاری پروژهها از سال 92 تا 97 انجام شده است و امیدواریم با مطرح شدن این طرح در صحن مجلس و تصویب آن در روند خصوصی سازی تمام پروژه های کشور بررسی دقیقی صورت گیرد/فارس
دیدگاه