دکتر هومن سالاری درگفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه ذات دانشگاه اندیشیدن و اندیشه سازی است و اندیشه هم مرز جغرافیایی ندارد، اظهارکرد: دانشگاه یک مفهوم بین المللی است و اگر یک دانشگاه بین المللی رفتار نکند، طبیعتا رشدی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه دانشگاه های ایران بین المللی شدن را تازه آغاز کردهاند، گفت: بین المللی شدن یک دانشگاه کار ساده ای نیست، زیرا باید اندیشه تمام اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان آن دانشگاه بین المللی شود.
مدیرکل همکاری های بین المللی دانشگاه رازی به انعقاد ۲۰ تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه با دانشگاه های سایر کشورها اشاره و عنوان کرد: نوع همکاری و روابط ما با دانشگاههای دیگر کشورها به شیوه تبادل دستاوردها، صدور و یا دریافت دانش است.
سالاری همچنین از پذیرش ۲۶۲ دانشجوی خارجی در دانشگاه رازی کرمانشاه خبر داد و افزود: از این تعداد ۱۶۳ نفر فارغ التحصیل شدهاند.
به گفته این مسئول، تابعیت اکثر این دانشجویان از کشورهای عراق و افغانستان است.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه در بسیاری از شاخص ها مانند اشتغال پائینتر از میانگین کشوری است، اضافه کرد: تنها شاخصی که دراستان کرمانشاه وضعیت مطلوبی دارد، آموزش عالی استان است که یک مزیت نسبی به شمار می رود.
سالاری حضور دانشجویان خارجی در استان را اشتغال آفرین دانست و ادامه داد: هر دانشجوی خارجی میتواند علاوه بر ایجاد دو شغل در استان، ارزآوری نیز داشته باشد.
وی خواستار همکاری دستگاههای اجرایی استان در پذیرش و بورسیه کردن دانشجویان خارجی در این دانشگاه شد.
مدیرکل همکاریهای بین المللی دانشگاه رازی خاطر نشان ساخت: پذیرش و بورسیه کردن دانشجویان خارجی به نفوذ فرهنگی ما در کشورهای فرستنده دانشجو نیز کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه از دیرباز به میهماننوازی شهره بودهاند، گفت: باید فضای شهر را برای پذیرش دانشجویان خارجی آماده کنیم.
این مسئول تاکید کرد: دانشگاهی که بینالمللی نباشد از بین میرود.
سالاری جایگاه دانشگاه رازی را درحوزه بینالملل در بین دانشگاههای کشور خوب دانست و یادآور شد: هر روز داوطلب خارجی تحصیل در دانشگاه رازی داریم.
دیدگاه