وی گفته است:
باید این پرسش را مطرح کرد که آیا در دولت کنونی و وزارتخانههای فعلی دولت دوازدهم از همه ظرفیتهای کشور استفاده شده است؟ خیلی ازکسانی که در دولت آقای روحانی مسوولیت دارند باقیماندههای دورهای هستند که خیلی را از قطارانقلاب پیاده کردند. بعضی از آنها میخواستند آقای هاشمی را از قطار انقلاب پیاده کنند؛ خیلی شخصیتها را از نظام جدا کردند و فاصله بین جناحها ایجاد کردند.
هنوز دیده میشود که آثار سوء آن دوره که نیروهای ناتوان و بدون قابلیتهای تحصیلاتی، و تجربه روی کار بودند، در این دوره نیز حضور دارند و جای مدیران توانمند را گرفتهاند.
امروز بخشی از نیروهای قطار انقلاب درایستگاه دولت پیاده شدهاند. بهتر است که دولت اول درمحدوده سازمانی خود نیروها را سوار بر قطار انقلاب کند. جوانها را در سمتهای مختلف بگذارد. الان در مجموعه مدیران ارشد نظام به غیر از وزیر ارتباطات، کسی جوان نیست. در کشوری که نصف جمعیتش زیر ۴۰ سال سن دارند، آیا درست است که غالب استانداران و فرمانداران افراد سالمند باشند؟ چند معاون وزیر زیر ۴۰ سال داریم؟ در مورد زنان هم همینگونه است.
اگر دولت مایل است که توصیه کند تا ارگانها و نهادهای مختلف افراد را از قطار انقلاب پیاده نکنند و مردم را مشارکت دهند، اول خودش این کار را انجام دهد. به نظر میرسد خوب است که عده زیادی از مدیرانی که سن و سالی از آنها گذشته و نوآوری ندارند، از قطار دولت پیاده کند و مدیرانی توانمند و باجرات را به کار بگیرد. طبعا اگر نیروی جوان و تازهنفس و باانگیزه روی کار بیاید، تحولی ایجاد و اعتماد مردم به مسوولان کشور بیشتر میشود.
دیدگاه