وی با تاکید بر اینکه امروزه مبنای فعالیتها در جهان حوزه ICT و الکترونیک است، گفت: امروزه امکانات سنتی پاسخگوی نیازهای جدید بشر نیست و دنیا به سمت و سوی استفاده از بستر ICT در حال حرکت است و کشور و استان ما نیز در این زمینه عقب نمانده است.
رحیمی افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در حوزه ICT در استان بویژه در بحث زیرساختها صورت گرفته، از جمله توسعه فیبر نوری، برقراری اینترنت شهرها و روستاها و ساخت مرکز دیتا سنتر که پیشرفت خوبی دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده در این حوزه تا به امروز خوب بوده، اما هنوز تا رسیدن به جایگاه مطلوب در این حوزه با توجه به تعداد زیاد فارغ التحصیلان بیکار، فاصله زیادی داریم.
رحیمی ابراز امیدواری کرد: با توجه به زیرساختهای فراهم شده و حمایتهای صورت گرفته از جمله تامین تسهیلات کم بهره و کمک های فنی و اعتباری بتوان شاهد رشد بیش از پیش حوزه ICT استان بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه از فعالیت ۳۰۰ شرکت در حوزه ICT استان خبر داد و اظهار کرد: این شرکتها اشتغالزایی خوبی در استان داشتهاند و در این شرکت ها بین ۱۰ تا بعضا ۳۰۰ نفر مشغول به کار هستند.
وی خاطرنشان کرد: از این تعداد شرکت در حوزه ICT، حدود ۶۰ شرکت دانش بنیان هستند.
رحیمی به ظرفیت های اشتغالزایی در حوزه ICT اشاره کرد و افزود: با توجه به معضل بیکاری استان یکی از حوزههای مطلوب و با ظرفیت برای اشتغالزایی حوزه ICT است.
وی افزود: برآورد ما این است بیش از ۱۰ هزار نفر فارغ التحصیل بیکار حوزه ICT در استان داشته باشیم و با توجه به برنامه ریزی انجام شده تلاش داریم طی برنامهای دو ساله زمینه اشتغال پایدار این تعداد فارغ التحصیل حوزه ICT را فراهم کنیم.
رحیمی تصریح کرد: دراین راستا یکی از اولویت های ما حمایت از شرکت های دانش بنیان حوزه ICT و پارک علم و فناوری استان است و امیدواریم بتوانیم با حمایت های صورت گرفته زمینه اشتغال این افراد را در استان فراهم آوریم.
دیدگاه