افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22007 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ماجرای بک افتتاح غریبانه در سایه بی‌توجهی دولت به کرمانشاه آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین

تلاش های بی وقفه استاندار برای قطار شهری کرمانشاه
26 فوریه 2018 - 9:10
شناسه : 5557
4
یکی از مهمترین دستاوردهای پیگیری استاندار کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

با پیگیری استاندار کرمانشاه، فاز اول پروژه قطارشهری تا پایان این دولت به ثمر می رسد.

پ
پ

سال 90 بود که عملیات اجرایی پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز شد، پروژه ای که چند و چون زیادی درباره آن مطرح بود و موافقان و مخالفان زیادی به همراه داشت.
قطارشهری کرمانشاه با وجود کمبود اعتبار، همواره مورد توجه ویژه دولت تدبیر و امید بود و در چند سال اخیر نیز اعتبارات خوبی به این پروژه تزریق شده است به گونه ای که تقریبا همه از روند پیشرفت این طرح رضایت دارند.
آنچنان که پیش بینی شده قرار است قطارشهری کرمانشاه در افق 1400 در هر ساعت 14 هزار نفر را در هر مسیر جابجا کند که رقم قابل توجهی است.
با این توجه که این سیستم، از شمال به جنوب شهرمتصل شده و میدان آزادی را تا انتهای بلوار طاقبستان وصل می کند یک راه بسیار موثر برای کاهش ترافیک خصوصا در مرکز شهر است.
“مهندس هوشنگ بازوند” استاندار کرمانشاه به صورت مستمر از روند اجرای این پروژه مهم و شریانی کرمانشاه بازدید دارد و همواره از جریان روند کار، میزان پیشرفت و تخصیص اعتبارات اطلاع دارد.
جلسات مربوط به پیگیری پروژه قطار شهری نیز از جلسات مهم استانداری کرمانشاه به شمار می رود که با حضور مسئولان مربوطه بدون وقفه برگزار می شود و خود استاندار ریاست تمامی این جلسات را بر عهده دارد.
استاندار کرمانشاه بارها در تونل در حال ساخت قطار شهری کرمانشاه حاضر شده و از فاز ها و جبهه های مختلف آن بازدید کرده است و از سوی دیگر پیگیری برای تخصیص اعتبارات این پروژه از مهمترین برنامه هایی است که وی دنبال می کند.
وی در مراسم افتتاح تونل قطار شهری که در نیمه بهمن امسال برگزار شد نیز حضور داشت و در جریان روند کار قرار گرفت.
بازوند همواره از قطار شهری به عنوان یکی از پروژه های بسیار مهم و کلیدی هم در بعد حمل و نقل و هم در بعد عمران شهری یاد می کند که حتی می تواند نمادی برای توسعه شهر کرمانشاه باشد و در صنعت حمل و نقل استان تحول ایجاد کند.
روند اجرای قطار شهری در جلسات استاندار که برای پیگیری پروژه های عمرانی برگزار می شود هرگز از قلم نمی افتد و وی از مسئولان شهرداری، سازمان قطار شهری و … با جدیت می خواهد که پاسخگو باشند.
مهندس بازوند از روند کلی پیشرفت پروژه قطار شهری رضایت دارد و معتقد است این پروژه با وجود کمبود اعتباراتی که با آن مواجه است تاکنون روند پیشرفت خوبی داشته است.
هم اکنون تاکید جدی استاندار کرمانشاه بر این است که پروژه قطار شهری تا قبل از اتمام دولت دوازدهم به نتیجه برسد و فاز اول آن یعنی از میدان طاقبستان تا میدان آزادی برای جابجاکردن مردم قابل استفاده شود تا کرمانشاه از این ترافیک های شدید خصوصا در مناطق مرکزی شهر نجات پیدا کند.
برای بهره برداری از فاز اول این پروژه عمرانی، حدود 800 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که اگرچه رقم بسیار بالایی است اما مهندس بازوند را از تلاش برای به نتیجه رساندن این پروژه باز نمی دارد.
استاندار کرمانشاه از مسئولان مربوطه خصوصا سازمان قطار شهری خواسته به هر ترتیبی که هست برای جذب این میزان اعتبار از روش های مختلف تلاش کنند تا فاز اول قطار شهری کرمانشاه قبل از پایان دولت به بهره برداری برسد.
البته خواسته استاندار کرمانشاه این است که حداقل فاز اول این پروژه ظرف سه سال آینده به بهره برداری رسد و حتی اگر امکان باشد تلاش شود تا قطار شهری کرمانشاه ظرف سه سال آینده پیشرفتی بسیار بیشتر از فاز اول داشته باشد.
استاندار کرمانشاه توسعه ناوگان حمل و نقل خصوصا درون شهری را از اولویت های کاری خود می داند و از همین رو انتظار می رود به ثمر رسیدن قطار شهری کرمانشاه بعد از اینهمه سال پیگیری را در کنار سایر کارهای تاثیرگذار در پرونده درخشان خود به ثبت برساند.
به نتیجه رسیدن این پروژه باعث می شود دید افکار عمومی بعد از اینهمه سال نسبت به قطار شهری بهتر شود که تحقق این امر بی شک یکی از مهمترین دستاوردهای پیگیری استاندار کرمانشاه خواهد بود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.