به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان، درنشستی که روز گذشته با حضور مدیرکلبهزیستی استان کرمانشاه، مدیرکل دفتر اموراجتماعی استانداری کرمانشاه، معاون مدیرکل دفترامورآسیب دیدگان بهزیستی کشور و معاون پیشگیری از جرم دادگستری استان درخصوص راه اندازی سامانه کاهش طلاق در کرمانشاه برگزارشد، مجید ارجمندی معاون مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آغاز فعالیت این سامانه در کرمانشاه، گفت: سامانه الکترونیکی کاهش طلاق ابتدا در شهر کرمانشاه و سپس در دیگر شهرستانهای استان با اولویت راه اندازی میشود.
وی از برون سپاری مراکز کاهش طلاق در دادگستریها به مکانی خارج از فضای قضایی همزمان با راه اندازی سامانه کاهش طلاق خبر داد و افزود: طبق تعامل مشترک مدیرکل بهزیستی استان با دادگستری این کار به زودی و بدون مشکلی انجام میپذیرد.
ارجمندی اظهار داشت: با راه اندازی این سامانه افرادی که متقاضی طلاق هستند پس از مراجعه به دادگاه خانواده برای درخواست طلاق باید ابتدا در سامانه کاهش طلاق بهزیستی ثبت نام کنند و در مراکز بهزیستی مرحله غربال گری اولیه را سپری کنند.
این مسئول با بیان اینکه با اجرای سامانه طلاق افراد قبل از ورود به دادگاهها و ثبت رسمی دادخواست طلاق، وارد چرخه مددکاری و روانشناسی میشوند، گفت: افراد از این طریق در وادی طرح دعوی قرار نمیگیرند و اگر نیاز بود از طریق این مراکز به مراجع قضایی ارجاع داده میشوند.
معاون مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در سامانه کاهش طلاق که توسط بهزیستی راه اندازی شده تلاش میشود بین زوجین سازش ایجاد شود و چنانچه مشکلات به حدی باشد که سازشی وجود نداشته باشد و طلاق انجام گیرد سازمان بهزیستی در این راستا برای افراد دو بسته در نظر میگیرد که یکی ملاقات کودکان طلاق با والدین است و بسته دیگر افزایش مهارت زوجین برای ازدواج مجدد است.
به گفته ارجمندی، نرم افزار سامانه طلاق موجب تعامل بین دستگاههای فرهنگی مرتبط میشود که هر کدام میتوانند به صورت آنلاین آمارهای استانی و کشوری در این زمینه را مشاهده کنند.
دیدگاه