جمعه, ۴ آبان , ۱۴۰۳ Friday, 25 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21568 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده ۷۲ روز بارانی، ۳۹ روز یخبندان و رشد ۲۲ درصدی بارش‌ها چالش جدی مسافران برای ورود از پایانه ها به داخل شهر /پایانه راه کربلا شبها تاکسی ندارد توقیف یکدستگاه حفاری غیرمجاز توسط امور منابع آب شهرستان کنگاور طلا ارزان می‌شود؟ آماری فجیع از یک تراژدی ناگوار؛ ۵۰ درصد کودکان مورد سوء استفاده والدین معتاد خود قرار می گیرند! دمای ۱۶ شهر کرمانشاه زیر صفر رفت مجموعه باغ مدرن قصرشیرین ظرفیتی برای افزایش اشتغال و تولید در غرب کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه در انتظار قیمت‌گذاری نصب پابند الکترونیکی بر پای ۱۰۰ سارق حرفه‌ای در کرمانشاه اگر جلسه فردای شورای شهر رسمیت نیابد از آنها سلب عضویت می‌کنیم! کاهش ۱۴ درصدی سوانح فوتی در راه های استان کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه به کجا رسید؟ رفع ۱۲ نقطه حادثه‌ خیز شهر کرمانشاه در دستور کار شهرداری است مصرف چه مواد غذایی جلوی «پوکی استخوان» را می‌گیرد؟

قیمت قند و شکر در کرمانشاه اعلام شد
17 اردیبهشت 1398 - 10:19
شناسه : 58313
3
سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

محمد قاضی هرسینی گفت: پس از بررسی پیشنهادهای همکاران خانه صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان صنایع در این کارگروه مقرر شد قند کله با قیمت عمده فروشی پنج هزار و ۵۹۰ تومان و خرده فروشی ۶ هزار و ۲۰۰ تومان به دست مصرف کننده برسد./قاضی هرسینی افزود: قیمت قند شکسته نیز به صورت عمده فروشی کیلویی ۶ هزار تومان و قیمت خرده فروشی آن ۶ هزار و ۷۰۰ تومان تعیین شد./وی تصریح کرد: مقرر شده اتاق اصناف با هماهنگی بخش بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت نسبت به تعریف، تعیین و ساماندهی شبکه توزیع کالاهای تنظیم بازار اقدام و به نحوی عمل شود که ضمن رعایت مصوبات قبلی کارگروه تنظیم بازار و کمیته تامین و توزیع با استفاده از عاملین توزیع قبلی تمهیدات لازم در خصوص جغرافیای هدف با اولویت مناطق محروم، حاشیه شهر و آسیب پذیر و فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های کارگری، کارمندی امکان ثبت اطلاعات در سامانه شامل اطلاعات قبلی و سوابق عاملین توزیع مدیریت شده و فراهم شود./وی گفت: با توجه به اعلام سازمان غله مبنی بر افزایش قیمت شکر هر کیلوگرم ۴۰۰ تومان؛ قیمت شکر بسته بندی به قیمت چهار هزار و۱۵۰ تومان در درب کارخانه و چهار هزار و ۳۵۰ تومان برای مصرف کننده افزایش و تعیین شد.

پ
پ

قاضی هرسینی افزود: مقرر شده قیمت شکر بسته بندی و قند بسته بندی با شکر تنظیم بازار برابر روند قبلی و با تعیین سهمیه شهرستانی مدیریت توسعه بازرگانی و صدور حواله مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها با معرفی عوامل توزیع و نظارت دستگاه های مربوطه انجام شود.
سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: مقرر شده عاملینی که قبل از تاریخ اعلام قیمت جدید شکر وجه واریز کرده اند شکر خود را به نرخ قدیم تحویل بگیرند و باید تمام سهمیه دریافتی را به نرخ قدیم بین مصرف کنندگان توزیع نمایند.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شده شکر بسته بندی شده به نرخ دولتی با توجه به نوع و کیفیت بسته بندی به قیمت درب کارخانه سه هزار و ۷۰۰ تومان برای هر بسته و قیمت چهار هزار تومان برای مصرف کننده تعیین گردد و بسته بندی شکر حداقل و ترجیحا یک کیلوگرمی انجام شود.
وی گفت: همچنین مصوب شده با توجه به اعلام نارضایتی واحدهای بسته بندی شکر معرفی شده به کارخانه ارومیه که با وجود واریز وجه هنوز شکری دریافت نکرده اند شرکت غله منطقه ۹ پیگیری لازم جهت تسریع در تحویل و حمل سهمیه با استان آذربایجان غربی به عمل آورد.
وی با اشاره به اینکه برابر مصوبات کارگروه تنظیم بازار استان مقرر شده برای حمایت از تولیدکنندگان نان برنجی و نان روغنی در ماه مبارک رمضان، سهمیه شکر برای این صنف در نظر گرفته شود، افزود: مقدار ۱۰۰ تن شکر از سهمیه آتی به این صنف اختصاص می یابد.
قاضی هرسینی خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم تسریع در توزیع شکر سهمیه صنف شهرستان ها شرکت غله و بازرگانی منطقه ۹ می بایست هماهنگی لازم را برای دریافت سهمیه مربوطه توسط اتحادیه این صنف معرفی به عمل آورد و در اسرع وقت تعیین تکلیف نماید.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه ۹۴۶ هزار و ۸۷۱ هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم دارد که سالانه بیش از چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی از آن برداشت می شود.
از مجموع اراضی کشاورزی استان، سالانه حدود ۱۱ هزار هکتار به کشت چغندرقند اختصاص داده می شود که در این سطح، حدود ۹۰ هزار تن محصول برداشت می شود.
در استان کرمانشاه ۲ کارخانه قند بیستون و اسلام آباد غرب فعال است که در کارخانه قند بیستون سالانه حدود ۴۴ هزار تن شکر در کارخانه قند بیستون تولید می شود که پنج درصد کل شکر تولیدی کشور می باشد.
همچنین ظرفیت تولید کارخانه قند اسلام آباد غرب نیز سالانه حدود هشت هزار تن است.
براساس اعلام مسئولان استان، مجوز ساخت ۲ کارخانه قند جدید در کنگاور و صحنه نیز صادر شده است/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.