شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 18 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21942 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد

خطرات آجیل‌های ارزان قیمت
26 اسفند 1396 - 9:33
شناسه : 6207
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، درخصوص خرید آجیل‌های ارزان قیمت از دستفروشان هشدار داد.

پ
پ

بهمن خدادادیان با اشاره به افزایش خرید آجیل در آستانه عید نوروز، گفت: در وحله اول توصیه اکید ما خرید آجیل از اماکن معتبر است.

وی افزود: متاسفانه در ایام شلوغی بازار نوروز بسیاری از دستفروشان اقدام به فروش آجیل کرده که عمدتا آجیل های مانده و فاسد هستند.

وی با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، گفت: آجیل‌های کهنه محتوای حشرات ریز بصورت شته هستند و از طرفی عمدتا کپک زده‌اند.

خدادادیان افزود: برخی از این کپک‌ها سموم بسیار خطرناکی تولید کرده که می‌تواند موجب مسمومیت شدید افراد و بستری آنها در بیمارستان شود.

وی در خصوص نحوه تشخیص آجیل کهنه گفت: بعضا این نوع آجیل ها را با رنگ های شیمیایی رنگ می‌زنند تا کهنگی آن ها کمتر مشخص باشد، بنابراین توصیه می‌شود تا حد امکان از خرید آجیل رنگ شده خودداری شود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: از طرفی آجیل کهنه در برخی اقلام خود رنگ سبز به خود گرفته و با خوردن مقدار کمی از آن طعم ماندگی و کهنگی شبیه طعم نان کپک زده و مانده احساس می‌شود.

خدادادیان تاکید کرد: مردم باید بدانند آجیل هایی که با قیمت کمتر عرضه می‌شوند، قطعا کیفیت پایینی دارند و آجیلی که کیلویی پنج هزار تومان عرضه می‌شود دارای مشکل بهداشتی است.

وی با بیان اینکه آجیل خام سالم تر و بهداشتی‌تر است، گفت: ترجیحا توصیه بر این است افراد به جای آجیل‌های رنگ زده و شور از آجیل خام که سالم‌تر است استفاده کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: افراد خود می‌توانند در منزل با استفاده از نمک، زعفران و آبلیمو آجیل را بو دهند.

وی در پایان توصیه کرد: افراد بعد از خرید آجیل جهت ممانعت از کپک زدگی آن در ایام نوروز حتما آجیل را در مکان خشک و خنک نگهداری کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.