وی تصریح کرد: البته در حال حاضر حدود ۳۴۰۰ میلیارد تومان درحوزه گردشگری استان سرمایه گذاری در جریان داریم و در پی جذب سرمایه گذاری های جدید با تعریف بسته های سرمایه گذاری برای بخش خصوصی هستیم.
قادری در ادامه حلقه مفقوده گردشگری کرمانشاه را برگزاری رویدادهای گردشگری در سطح ملی و بین المللی دانست و گفت: اهمیت این مسئله باعث شد تا ابتدای امسال رویداد ملی “کرمانشاه، پایتخت نوروز ایران” را به عنوان استارت رویدادهای استان در سال ۹۸ داشته باشیم و قرار است در طول سال هم رویدادهای دیگری درحوزه های ورزشی، فرهنگی و مذهبی رقم بخورد.
وی در ادامه از اربعین به عنوان یکی از رویدادهای مهم گردشگری مذهبی در استان یاد کرد و گفت: هرساله در ایام اربعین حدود دو میلیون زائر از استان کرمانشاه عبور می کنند که باید از این ظرفیت برای رونق بخش گردشگری استان استفاده کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان باتاکید براینکه باید کرمانشاه را با برگزاری رویدادهای گردشگری بین المللی در سطح کلان تری معرفی کنیم، عنوان کرد: سال گذشته سازمان میراث فرهنگی کشور تفاهم نامه ای را با سازمان جهانی گردشگری منعقد کرد که براساس آن ایران در سال ۲۰۲۰ میزبان همایش بین المللی با موضوع “بومگردی و گردشگری روستایی” خواهد بود، لذا باتوجه به پتانسیل هایی که استان کرمانشاه در حوزه گردشگری روستایی دارد، پیشنهاد میزبانی این رویداد را به سازمان میراث فرهنگی کشور دادیم تا بتوانیم استان را در سطح بین المللی به گردشگران معرفی و به بهانه برگزاری این رویداد نیز زیرساخت های گردشگری خود را تکمیل کنیم.
وی تصریح کرد: البته برای میزبانی این رویداد، استان های مختلفی به سازمان میراث فرهنگی کشور درخواست داده اند، اما باتوجه به پیگیری های جدی که استان و بویژه استاندار در این زمینه داشته و حتی پروپزال این رویداد را نیز تدوین کرده ایم، واگذاری این رویداد به کرمانشاه تاحدودی قطعی شده است.
قادری در ادامه به وجود ۲۶۰۰ روستا در استان اشاره کرد و گفت: براساس برنامه ریزی هایی که انجام داده ایم، برای اینکه کرمانشاه به صورت تخصصی به مرکز گردشگری روستایی ایران تبدیل شود، حدود ۵۰۵ روستا را از این تعداد روستا انتخاب می کنیم تا با فراهم کردن زیرساخت های لازم، برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری روستایی آماده شوند.
وی افزود: دستگاه های متولی استان از سوی استاندار مکلف خواهند شد تا زیرساخت ها و مشکلات این روستاها را با اولویت حل و فصل کنند. علاوه براین باید هر فصل یک رویداد گردشگری را در این روستاها برگزار کنیم تا جمعا در طول سال ۲۰۲۰ رویداد گردشگری را در سطح استان داشته باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا رویدادهایی را که برگزار می کنیم پایدار شوند، به این معنا که در هر روستا رویدادی که برگزار می شود به نام آن روستا ثبت و هرساله در همان زمان برگزار شود.
وی بابیان اینکه میزبانی کرمانشاه برای اجلاس جهانی ۲۰۲۰ بهانه ای می شود تا استان آرایش گردشگری به خود بگیرد، گفت: امیدواریم با مجموعه این اقدامات تمام دستگاه های استان فعالیت های خود را با اولویت گردشگری انجام دهند و فرهنگ گردشگری نیز در استان جا بیفتد.
قادری در ادامه بر لزوم تبلیغات گسترده برای نشان دادن چهره ای جذاب از کرمانشاه نیز تاکید کرد و گفت: هرچقدر هم که برای جذب گردشگر زیرساخت های حوزه گردشگری استان را تکمیل کنیم و برای برگزاری رویدادها تلاش کنیم، تا زمانی که چهره ای جذاب از استان معرفی نکنیم و کمتر خبرهای منفی از آن انتشار دهیم بی فایده خواهد بود، لذا در این رابطه نقش رسانه ها پررنگ خواهد بود.
وی همچنین به نقش رویداد بین المللی کرمانشاه ۲۰۲۰ در تکمیل پازل گردشگری غرب کشور اشاره کرد و گفت: در دهه های گذشته محورهای گردشگری در شمال، شمال غرب، شرق، مرکز و جنوب کشور شکل گرفته، اما منطقه غرب کشور با وجود ظرفیت های گردشگری که دارد از بحث محور گردشگری بودن دور مانده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تاکید کرد: این مسئله باعث شد تا نگاه سازمان میراث فرهنگی نیز به محور گردشگری غرب کشور استراتژیک شود و از ابتدای امسال با سفر رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور به منطقه غرب کشور این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در این راستا برگزاری کرمانشاه ۲۰۲۰ نیز به تکمیل پازل گردشگری منطقه غرب کشور کمک می کند و رونق گردشگری نه تنها برای کرمانشاه، بلکه سایر استان های این منطقه را نیز بدنبال خواهد داشت.
قادری همچنین از برنامه ریزی برای برگزاری همایش مدیران میراث فرهنگی استان های منطقه غرب کشور خبرداد و گفت: همچنین براساس رایزنی های انجام شده از سوی معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه، مقرر شده تا معاونین عمرانی این استان ها بخشی از بودجه خود را هرساله به بحث محور گردشگری غرب کشور اختصاص دهند و در این رابطه هم نشستی مشترک داشته باشند که ما اعلام آمادگی کرده ایم تا میزبان آن باشیم/ایسنا
دیدگاه