شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21800 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

آماده باش ۶۵۰ نیروی شهرداری کرمانشاه در بارندگی امروز صدور هشدار زرد هواشناسی درپی بارش باران وبرف در استان کرمانشاه بارش برف در مناطق سردسیر کرمانشاه آغاز شد همه جاده‌های کرمانشاه باز است خانه‌ مسافرهای کرمانشاه سامان‌دهی می‌شوند نارضایتی تجار و بازرگانان از نابسامانی وضعیت مرز رسمی پرویزخان رکود معاملات خودرو در بازار کرمانشاه آجیل شب یلدا در بازار کرمانشاه چند؟ محور هلشی به سرفیروزآباد پرتلفات‌ترین جاده فرعی کشور است با مدیریت «کارتابلی» به جایی نمی‌رسیم/ باید بین مردم برویم داغ گرانی بر سفره یلدای مردم/ حذف آجیل و شیرینی از تنقلات آمادگی کامل شهرداری جهت سرما و بارش فصل زمستان تاکید استاندار بر حل مشکل برق ‌و گاز پتروشیمی کرمانشاه استاندار کرمانشاه: راه‌آهن کرمانشاه-خسروی باید با سرعت بیشتری تکمیل شود نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی نارضایتی مردم اورامانات از طرح گرمسیری؛ توسعه کرمانشاه از مسیر تغییر می‌گذرد قدیمی‌ترین مدرسه گیلانغرب ثبت ملی می‌شود نگرانی ها از‌کاهش اهداکنندگان خون در کرمانشاه/در شاید برای تامین خون دچار مشکل شویم فریب تبلیغات تورهای شب یلدایی را نخورید تداوم جبهه هوای سرد تا روز سه شنبه؛ ثبت دمای زیر صفر در ۱۹ منطقه کرمانشاه نمایندگان مجلس حق دخالت در انتخاب استاندار یا سایر مدیران کل را ندارند!/قانون عفاف و حجاب نیاز به بازنگری دارد

۵ پهنه معدنی غنی کرمانشاه بلوکه است
19 اردیبهشت 1397 - 10:02
شناسه : 7151
4
رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه گفت: پنج پهنه معدنی شناسایی شده در کرمانشاه عملا بلوکه است و امکان هیچ سرمایه‌گذاری در آنها وجود ندارد.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، با اشاره به شناسایی پنج پهنه معدنی در استان، اظهار کرد: این پهنه‌ها شامل  پهنه شمالِ سنقر در حوزه معادن فلزی، هرسین در حوزه سنگ تزئینی، اسلام آبادغرب در حوزه دولومیت، گیلانغرب در حوزه قیرطبیعی و پهنه میانی استان برای ذخایر سیلیس و … است.

وی افزود: این پهنه‌ها چهار، پنج سال است که برای کارهای کارشناسی و مطالعات به شرکت‌هایی واگذار شده که نتیجه چندانی نداشته و عملا بلوکه است.

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه این پنج پهنه از نظر ذخایر انواع مواد معدنی بسیار غنی هستند، تاکید کرد: این شرایط باعث شده امکان درخواست معدن و سرمایه‌گذاری در این حوزه را نداشته باشیم.

به گفته عزیزی، این پهنه‌ها ۴۰ تا ۵۰ درصد وسعت استان را به خود اختصاص داده و تقریبا چیز دیگری برای سرمایه‌گذاری‌های معدنی باقی نمانده است.

وی از تعطیلی بسیاری از معادن فعلی استان که از قبل مجوز گرفته بودند هم خبر داد و یادآوری کرد: از ۳۵۰ معدن استان فقط ۱۰۰ مورد آنها فعال باقی مانده بود.

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون بسیاری از معادن موجود هم تعطیل شدند، افزود: اکنون فقط ۲۰ تا ۳۰ معدن فعال در استان داریم.

عزیزی به روز نبودن ماشین آلات، نبود سرمایه در گردش، عدم حمایت دولتی و… را از مهمترین دلایل تعطیلی معادن استان برشمرد و گفت: علاوه بر معارض‌های محلی، متاسفانه برخی ادارات نیز به معارضان معادن تعطیل شدند.

وی از مشکلات بیمه تامین اجتماعی، حقوق دولتی، مالیات و … نیز که سد راه معادن استان شده انتقاد کرد.

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه معتقد است، با وجود این مشکلات، علی‌رغم پتانسیل‌های خوبی که در حوزه معادن استان داریم امکان سرمایه‌گذاری وجود ندارد.

عزیزی تصریح کرد: این امر مشکلات زیادی را نیز برای نظام مهندسی معدن استان به وجود آورده و با کمبود شدید منابع مالی مواجه هستیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.