دوشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۳ Monday, 30 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21846 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

بازار داغ اجاره کارت بازرگانی در کرمانشاه شبکه فاضلاب کرمانشاه ظرفیت جمع‌آوری کامل روان آب‌ها را ندارد وضعیت بارش‌های زمستانی کرمانشاه چگونه است؟ احداث پل معلق داریان منتفی شد هیچ پروژه مسکن فاقد خدمات زیربنایی را افتتاح نمی‌کنم/ بانکها نباید منابع مالی استان را جذب و در جای دیگری مصرف کنند/ نهضت ملی مسکن به ماندگاری جمعیت در روستاها کمک می‌کند منفعت بازارچه‌های مرزی باید به مردم برسد/ لزوم هوشمندسازی مرزهای استان/ بروز شدن پایانه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها در دستور کار قرار دارد پیام تسلیت شهردار کرمانشاه به مناسبت درگذشت نویسنده مطرح استاد منصور یاقوتی سیاست‌زدگی دست‌اندازی برای مدیر ارشد کرمانشاه «مه» دید افقی در کرمانشاه را به ۲۰۰ متر رساند ماجرای یک تامین مالی مبهم ۲۰۰۰ میلیاردی! سامانه بارشی امروز از کرمانشاه خارج می‌شود/ پیش‌بینی افت ۴ تا ۵ درجه‌ای دما تمام محورهای کرمانشاه بارانی است/ رانندگان عجله نکنند آفت تئاتر استان تمرین کم و کارهای تکراری است+تصویر قفل شدن مسکن مهر پاوه؛ دست‌های پشت پرده یا فساد مالی ۱۲۰۰ کیلومتر برف‌روبی در محورهای کرمانشاه/ همه راه‌ها باز است گزارشی از خسارت جدی ناشی از بارش‌های شب گذشته نداشته‌ایم تغییر نام خیابان بیستون منتفی است نشست روسای شوراها به تقویت حکمرانی شهری کمک می‌کند برف و باران استان کرمانشاه را فرا می‌گیرد چرا محور گردشگری زمستانی کرمانشاه شکل نمی‌گیرد؟

۵ پهنه معدنی غنی کرمانشاه بلوکه است
19 اردیبهشت 1397 - 10:02
شناسه : 7151
4
رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه گفت: پنج پهنه معدنی شناسایی شده در کرمانشاه عملا بلوکه است و امکان هیچ سرمایه‌گذاری در آنها وجود ندارد.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، با اشاره به شناسایی پنج پهنه معدنی در استان، اظهار کرد: این پهنه‌ها شامل  پهنه شمالِ سنقر در حوزه معادن فلزی، هرسین در حوزه سنگ تزئینی، اسلام آبادغرب در حوزه دولومیت، گیلانغرب در حوزه قیرطبیعی و پهنه میانی استان برای ذخایر سیلیس و … است.

وی افزود: این پهنه‌ها چهار، پنج سال است که برای کارهای کارشناسی و مطالعات به شرکت‌هایی واگذار شده که نتیجه چندانی نداشته و عملا بلوکه است.

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه این پنج پهنه از نظر ذخایر انواع مواد معدنی بسیار غنی هستند، تاکید کرد: این شرایط باعث شده امکان درخواست معدن و سرمایه‌گذاری در این حوزه را نداشته باشیم.

به گفته عزیزی، این پهنه‌ها ۴۰ تا ۵۰ درصد وسعت استان را به خود اختصاص داده و تقریبا چیز دیگری برای سرمایه‌گذاری‌های معدنی باقی نمانده است.

وی از تعطیلی بسیاری از معادن فعلی استان که از قبل مجوز گرفته بودند هم خبر داد و یادآوری کرد: از ۳۵۰ معدن استان فقط ۱۰۰ مورد آنها فعال باقی مانده بود.

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون بسیاری از معادن موجود هم تعطیل شدند، افزود: اکنون فقط ۲۰ تا ۳۰ معدن فعال در استان داریم.

عزیزی به روز نبودن ماشین آلات، نبود سرمایه در گردش، عدم حمایت دولتی و… را از مهمترین دلایل تعطیلی معادن استان برشمرد و گفت: علاوه بر معارض‌های محلی، متاسفانه برخی ادارات نیز به معارضان معادن تعطیل شدند.

وی از مشکلات بیمه تامین اجتماعی، حقوق دولتی، مالیات و … نیز که سد راه معادن استان شده انتقاد کرد.

رئیس نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه معتقد است، با وجود این مشکلات، علی‌رغم پتانسیل‌های خوبی که در حوزه معادن استان داریم امکان سرمایه‌گذاری وجود ندارد.

عزیزی تصریح کرد: این امر مشکلات زیادی را نیز برای نظام مهندسی معدن استان به وجود آورده و با کمبود شدید منابع مالی مواجه هستیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.