افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22006 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین  سیزدهمین نمایشگاه سراسری «گل و گیاه» در کرمانشاه آغاز به کار کرد

 ۴۵۹ خانواده کرمانشاهی بیش از ۲ معلول دارند؛ افزایش آمار معلولان بر اثر زلزله
29 می 2018 - 12:53
شناسه : 7571
12
طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: ۴۵۹ خانواده در استان کرمانشاه دارای ۲ تا ۵ معلول هستند.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، نیلوفر اختیاری اظهار داشت: تعداد خانواده‌های دارای دو معلول در استان کرمانشاه 395، دارای سه معلول 48، چهار معلول 11 خانواده است و پنج خانواده نیز دارای پنج معلول هستند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه افزود: 34هزار و 792 نفر معلول تحت پوشش بهزیستی در استان کرمانشاه وجود دار که در زلزله اخیر تعداد 118 نفر به آمار معلولان استان اضافه شد.

اختیاری در مورد آمارهای معلولان استان کرمانشاه گفت: 12 هزار و 981 نفر معلول جسمی – حرکتی، 8854 نفر معلول ذهنی، 4213 نفر معلول بینایی، 5836 نفر شنوایی، 2708 نفر اعصاب و روان و 200 نفر نیز معلول گفتاری هستند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه افزود: براساس آمارهای موجود 24 هزار و 957 نفر از معلولان استان کرمانشاه در مناطق شهری و بقیه معلولان روستایی و عشایر هستند که از بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند.

به گفته اختیاری از مجموع آمار معلولان تحت پوشش بهزیستی استان کرمانشاه 22 هزار و 131 نفر مرد و بقیه نیز زن هستند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه 24 نفر در زلزله سال گذشته دچار ضایعه نخاعی شدند، گفت: با ارائه خدمات فیزیوتراپی و توانبخشی وضعیت جسمی بسیاری از آنها در حال بهبودی است.

اختیاری در مورد تعریف فرد معلول بیان کرد: براساس قانون جامع حمایت از معلولان، معلول فردی است که به تشخیص کمیسیون پزشکی بهزیستی بر اثر ضایعه جسمی، ذهنی و روانی در زمینه استقلال فردی و اجتماعی با مشکل روبه رو شود.

وی اشتغال را مهمترین مشکل معلولان دانست و گفت: در این راستا بهزیستی با پرداخت وام 20 میلیون تومانی به اشتغال مددجویان کمک می‌کند و با راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی برای معلولان در زمینه اشتغال فعال است و چنانچه کارفرمایی نیز اقدام به جذب معلولان کند از دو سال معافیت مالیاتی برخوردار است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا امکان حضور معلولان در جامعه فراهم شده است، افزود: با توجه به مناسب سازی‌های شهری، محیطی و اداری سعی شده است که امکان حضور این افراد در کنار مردم عادی در جامعه فراهم شود.

اختیاری در مورد خدمات مورد نیاز معلولان کرمانشاهی گفت: معلولان نیازمند خدماتی همچون خدمات مالی، حمایتی، توانبخشی، کاردرمانی، گفتار درمانی، فیزیوتراپی، فنی – ارتوپدی و غیره هستند که سازمان بهزیستی این خدمات را ارائه می‌کند.

 

تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.