وی اعتبار این پروژه را ۲۸ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: وزارت راه و شهرسازی ۳۰ درصد و بخش خصوصی ۷۰ درصد تامین اعتبار این پروژه را بر عهده میگیرد.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: براساس قرارداد امضا شده بین بخش خصوصی و دولت این آزاد راه پس از احداث به مدت ۲۰ سال در اختیار بخش خصوصی قرار میگیرد و تعمیر و نگهداری از آن نیز بر عهده بخش خصوصی است.
مهندس بازوند یادآور شد: پیش از این نیز اجرای آزاد راه پلیس راه بیستون تا حمیل نیز با اعتباری بالغ بر ۱۱ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال به بخش خصوصی واگذار شد.
وی گفت: در حال حاضر هم به منظور اجرای آزاد راه کرمانشاه به خسروی در حال رایزنی با قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران هستیم.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه باید ظرفیتهای راکد استان را احیا کنیم، اظهار داشت: برنامه احیا واحدهای اقتصادی تملک شده توسط بانکها تنظیم و این واحدها هرچه زودتر باید احیا شوند.
بازوند با بیان اینکه احیا واحدها میتواند فروش به بخش خصوصی یا سرمایه گذاری توسط هلدینگها باشد، گفت: واگذاریها به بخش خصوصی باید حتما منجر به احیا واحد شود.
وی با تاکید بر اینکه دولت با نگاه ویژهای پروژههای ملی اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند و به نتیجه خواهد رساند، اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی پروژههای نیمه کاره که امکان واگذاری دارند را به بخش خصوصی واگذار کند.
استاندار کرمانشاه به سرعت بخشیدن طرح سد بیستون نیز تاکید کرد و افزود: اگر سد بیستون درست نشود ۱۰ سال دیگر حدود پنج هزار نفر از افرادی که شغل آنها وابسته به آب است، عملا بیکار خواهند شد.
مهندس بازوند گفت: دستگاه ها، پروژههای پیشنهادی اقتصاد مقاومتی اثرگذار را به ما اعلام کنند که ما طی نامهای به معاون رئیس جمهوری ارجاع کنیم و توضیح دهیم که این پروژهها میتواند برطرف کننده مشکلات این استان باشند چرا که پروژههای اثرگذار را خود ما بهتر تشخیص میدهیم.
مهندس هوشنگ بازوند در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی با اعلام این خبر اظهار داشت: این آزاد راه از اولین پلیس راه عوارضی همدان به سمت ساوه شروع میشود و پس از گذشتن از کنار شهر همدان، اسداباد و کنگاور به پلیس راه بیستون کرمانشاه ختم خواهد شد.
دیدگاه