یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21956 تعداد نوشته های امروز : 10×

آخرین خبرها

کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند

چرا دانشگاه علوم پزشکی احیاگر بیمارستان طالقانی نمی شود؟
30 خرداد 1397 - 10:50
شناسه : 7821
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

دانشگاه علوم پزشکی از دستگاه هایی نیست که کمبود اعتبار داشته باشد و به نظر می رسد می تواند به راحتی احیا مناسبی برای بیمارستان پرچالش طالقانی کرمانشاه انجام دهد تا مردم آنقدر ناراضی و گله مند نباشند.

پ
پ

طالقانی یکی از بیمارستان های قدیمی کرمانشاه است که از قدیم محل مراجعه مصدومان حوادث، تصادفات و شکستگی بوده است و روزانه به صدها نفر از مردم ارائه خدمات دارد.
مراجعین بیمارستان طالقانی کرمانشاه فقط از همین استان و شهرستان های داخل کرمانشاه نیست بلکه از استان های همجوار نیز مراجعه متعددی به این بیمارستان صورت می گیرد.
اگرچه این مرکز تنها بیمارستان تروما در کرمانشاه است و مردم راه دیگری جز مراجعه به اینجا ندارند اما تقریبا همه از ارائه خدمات ناراضی هستند.
در درجه اول تعداد تخت و پرسنل بیمارستان پاسخگوی نیاز مردم نیست، در بسیاری از موارد تخت کافی برای مراجعان وجود ندارد و بیماران بر روی تخت هایی در کنار راهرو بیمارستان قرار گرفته اند یا برخی که توان حرکت دارند سرپا ایستاده اند و منتظر ارائه خدمت هستند.
تعداد کم پرسنل باعث پاسخگویی نامناسب به مردم شده است و یک پرستار گاهی باید به بیش از ۱۰ نفر خدمات درمانی بدهد.
پرستاران قطعا نمی توانند جوابگوی نیاز مردم باشند و گاهی افراد برای گرفتن یک داروی مسکن ساده، باید بیش از نیم ساعت معطل بمانند و بارها به سرپرستاری مراجعه کنند.
اکثر مراجعین این بیمارستان به دلیل تصادف یا سایر حوادث به طالقانی آمدند و این بیمارستان به دلیل شرایط روحی مردم همواره آماده انواع نزاع و درگیری است و نیروی چندانی نیز برای برقراری امنیت و آرامش در این بیمارستان وجود ندارد.
حتی محل بیمارستان طالقانی نیز چندان مناسب نیست، قرار گرفتن در بلوار اصلی شهر با حجم زیاد تردد و بوق ماشین ها آرامش را از مردم و بیماران می گیرد.
مقابل بیمارستان هیچ جای مناسبی برای پارک خودروها وجود ندارد و مردم همواره نگران سرقت خودرو یا حمل آن با جرثقیل هستند و در بسیاری از موارد نیز به دلیل جای پارک مقابل بیمارستان دعوا می شود.
این وضعیت زیبنده استان کرمانشاه که به نوعی مرکز درمان غرب کشور است نمی باشد.
دانشگاه علوم پزشکی هم از دستگاه هایی نیست که کمبود اعتبار داشته باشد و به نظر می رسد می تواند به راحتی احیا مناسبی برای این بیمارستان انجام دهد تا مردم انقدر ناراضی و گله مند نباشند.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.