وی تاکید کرد: در شهر کرمانشاه این خیزش دیر هنگام آغاز شده است، کرمانشاه شهری است که اگر خود را بشناسد ساختمان دیرین هنرکده، گنجخانه و هنرسراها در مقابلش کم می آورد، در کرمانشاه تنبور نیز میتواند یکی از نمادهای فرهنگ، تاریخ و پیشینه کرمانشاه باشد و خود را در کشور نشان دهد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه در ادامه این مراسم هدف از افتتاح فرهنگسرای استاد میرجلالالدین کزازی در استان را ترویج و توسعه مباحث فرهنگی شهری دانست و افزود: افتتاح این مرکز یکهزار و ۲۰۰ مترمربع به سرانه فضای فرهنگی شهر کرمانشاه اضافه کرده است.
مهدی عبدالمالکی افزود: این فرهنگسرا چهارمین فرهنگسرای شهر کرمانشاه است که میتواند در حوزه آموزشهای عمومی و تخصصی در قالب مهارتهای زندگی، اجتماعی، رفتاری و حقوق شهروندی بیشتر فعالیت را داشته باشد.
*خانه بزرگان یا «گورا مال» در کرمانشاه راهاندازی میشود
عضو شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز در این مراسم احیای آرامگاه یارمحمدخان را یکی دیگر از برنامههای در دست اقدام در کرمانشاه عنوان کرد و افزود: با حمایت استاندار توانستیم زمین و اعتباری برای این منظور جذب کنیم.
مازیار رضایی، در ادامه گفت: به دنبال پروژه شهر خلاق موسیقی در کرمانشاه هستیم تا بتوانیم آن را به نام کرمانشاه ثبت کنیم، این حرکت میتواند کمک بسیار خوبی در جذب گردشگر باشد.
وی تاکید کرد: برای آشنا کردن مردم با مشاهیر کرمانشاه قرار است یکی از خانههای تاریخی شهر را به عنوان خانه بزرگان یا «گورا مال» تهیه کنیم تا در این خانه با بزرگان شهر در موارد مختلف تعامل و همفکری داشته باشیم.
رضایی معتقد بود، سلسله نکوداشتها برای بزرگان حس تعلق خاطر به شهر را تقویت میکند و دراین راستا میتوانیم به بزرگان شهر خود افتخار کنیم و به صورت فصلی هر فصل ۲ یا سه بزرگداشت از بزرگان شهر را برای شناساندن داشتههایمان به مردم، برگزار کنیم/فارس
دیدگاه