افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22006 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین  سیزدهمین نمایشگاه سراسری «گل و گیاه» در کرمانشاه آغاز به کار کرد

همه موظف به حمایت از دولت هستیم
08 سپتامبر 2018 - 11:57
شناسه : 8917
9
فرماندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

فرماندار کرمانشاه گفت: در شرایط حساس کنونی همه موظفند دولت را حمایت کنند.

پ
پ

 

به گزارش طلوع کرمانشاه، فضل‌الله رنجبر در جلسه شورای اداری شهرستان کرمانشاه که امروز(17 شهریور) برگزار شد، از شرایط حساس کنونی کشور یاد کرد و افزود: این بار نیز با اتحاد و همبستگی از این پیچ خطرناک عبور خواهیم کرد.

وی با اشاره به تحریم‌هایی که دشمنان به ما تحمیل کردند، افزود: در این شرایط حساس کنونی همه موظفیم دولت را حمایت کنیم و حتی برای شرایط سخت‌تر آماده باشیم.

فرماندار کرمانشاه جلب اعتماد مردم در شرایط کنونی را نیز ضروری خواند و تاکید کرد: باید روند انجام کارهای مردم را راحت، کوتاه و شفاف کنیم.

رنجبر خواستار تکریم ویژه سرمایه‌گذاران برای کمک به اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان شد و عنوان کرد: با مجموعه این اقدامات می‌توانیم شرایط حساس کنونی را پشت سر بگذاریم.

وی با بیان اینکه ما مشابه این شرایط سخت را در زمان جنگ داشتیم و با اتحاد و همبستگی از آن عبور کردیم، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی نیز روحیه جهادی و ایثارگرانه زمان جنگ را نیاز داریم.

فرماندار کرمانشاه در ادامه از نزدیک شدن هفته دفاع مقدس هم یاد کرد و با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم ارزش‌های دفاع مقدس کمرنگ شود، یادآور شد: ما در سنگرهای دفاع مقدس وحدت بین روحانی، معلم، دانش آموز و … را دیدیم که این وحدت یکی از بزرگترین ارزش‌های دفاع مقدس است.

رنجبر بر لزوم سرکشی از خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان در این ایام هم تاکید کرد.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام محرم نیز اظهار کرد: باید شهرها، روستاها و بخش‌ها را برای ایام محرم آماده و سیاه‌پوش کنیم.

فرماندار کرمانشاه خواستار همکاری دستگاه‌ها با هیات‌های مذهبی و حضور مسئولین بین مردم در هیات‌ها شد.

رنجبر درباره برپایی نمایشگاه “از کربلا تا شام” نیز افزود: دستگاه‌ها باید به برپایی این نمایشگاه کمک کنند و در این نمایشگاه توجه به شهدای مدافع حرم را نیز از خاطر نبریم.

فرماندار کرمانشاه از ایام بازگشایی مدارس هم یاد کرد و گفت: مسئولان باید سرکشی از مدارس خصوصا مدارس حاشیه شهر را در برنامه خود قرار دهند و دیداری با معلمان به عنوان پایه‌های توسعه فرهنگی و اقتصادی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های مربوطه باید اقدامات لازم برای زیباسازی مدارس و فضای اطراف آن را در برنامه داشته باشند.

فرماندار کرمانشاه در ادامه از اعتبارات سال 97 شهرستان کرمانشاه هم یاد کرد که از محل توازن منطقه‌ای 143 میلیارد تومان و از محل اعتبارات استانی و نفت نیز 61 میلیارد تومان توزیع شده است.

رنجبر تعداد پروژه‌های تعریف شده در بخش بودجه استانی و نفت را 219 مورد اعلام کرد که برای 146 مورد آن مبادله موافقت‌نامه صورت گرفته و افزود: برای اعتبارات توازن منطقه‌ای نیز 72 پروژه داشتیم که 26 مورد آن مبادله موافقت‌نامه شده است.

وی تاکید کرد: موافقت‌نامه سایر پروژه‌ها نیز باید هرچه زودتر مبادله شود.

فرماندار کرمانشاه خواستار توجه ویژه به محلات حاشیه شهر کرمانشاه و پروژه‌های این محلات در بودجه سال 98 شد.

رنجبر از پروژه‌های خوبی که در محلات حاشیه و بافت فرسوده انجام شده هم یاد کرد و افزود: پروژه‌های هدایت فاضلاب در محله فیض آباد، تیمچه و چنانی انجام شده و ساماندهی برق بسیاری از محلات حاشیه‌نشین نیز در دست اقدام است.

وی همچنین با اشاره به نزدیک شدن 40 سالگی انقلاب اسلامی، تاکید کرد: باید پروژه‌های خوبی برای دهه فجر امسال آماده کنیم.

فرماندار کرمانشاه در پایان از کاهش قابل توجه آتش‌سوزی‌های سطح شهرستان در سال جاری هم خبر داد که فقط پنج مورد بوده و این کاهش آتش‌سوزی و اطفای به موقع آنها را حاصل همکاری بخش‌های مختلف دانست.
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.