استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه نرخ بیکاری بالایی دارد، گفت: بیکاران استان چشم انتظار برنامه های ما مدیران برای ایجاد اشتغال هستند
هوشنگ بازوند عصر امروز(۸ مهر) در نشست شورای اشتغال استان، افزود: همه دستگاه ها باید ایجاد اشتغال را اولویت اول خود بدانند و فکر نکنند ایجاد اشتغال تنها وظیفه چند دستگاه خاص است.
وی خواستار تسریع بانکها و دستگاه های اجرایی استان در جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری شد و اظهار کرد: باید تاکنون کل سهیمه استان از محل این تسهیلات را جذب کرده بودیم.
بازوند با بیان اینکه بانکهای عامل باید روند عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی را سرعت ببخشند، گفت: اگر عملکرد بانکها به این شکل باشد، به مدیران عامل بانکهای مربوطه گزارش خواهیم داد.
استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد اداره کل ورزش و جوانان در زمینه تسهیلات اشتغالزایی گفت: بخش ورزش می تواند اشتغال بالایی ایجاد کند، اما عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان در این خصوص ضعیف است و این وضعیت را به وزیر مربوطه گزارش می دهم.
بازوند از عملکرد امور عشایری استان نیز انتقاد کرد و گفت: اینکه امور عشایری به بهانه جلوگیری از عدم انحراف تسهیلات مانع انجام کار شود قانع کننده نیست.
وی عملکرد اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان را نیز در جذب این تسهیلات راضی کننده ندانست و خواستار تلاش بیشتر این دستگاه شد.
وی گفت: سهمیه دستگاه هایی که قادر به جذب تسهیلات اشتغالزایی نباشند را حذف می کنیم و در اختیار دیگر دستگاه ها قرار خواهد گرفت.
در این نشست گزارش از وضعیت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری استان ارائه و عنوان شد از سهمیه ۱۷۶ میلیارد تومانی استان تاکنون ۱۲۴۶ طرح با ۱۵۱ میلیارد تومان انعقاد قرارداد شده و به ۱۱۷۳ طرح نیز مبلغ ۱۳۳ میلیارد تومان پرداخت صورت گرفته که معادل ۷۶ درصد سهمیه استان است.
هدایت حاتمی معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز در این نشست خواستار احصاء عناوین شغلی جدید شد و گفت: باید نیازهای استان بررسی و عناوین شغلی جدید براساس این نیازها احصاء شود و بدنبال ایجاد این مشاغل برویم.
وی افزود: نباید تمام تمرکزمان را بر مشاغل سنتی موجود بگذاریم. در حوزه خدمات می توان مشاغل زیادی ایجاد کرد.
در بخش دیگری از این نشست گزارشی از اجرای طرح کارورزی در استان ارائه و عنوان شد سهیمه ابلاغی استان ۷۴۲۵ نفر است که تاکنون ۸۳۲۶ نفر واجد شرایط ثبت نام کرده اند و با ۴۷۲ نفر بعنوان کارورز انعقاد قرارداد شده است.
حاتمی با انتقاد از روند اجرای طرح کارورزی در استان، گفت: این طرح زمینه مهارت آموزی برای فارغ التحصیلان ما را فراهم و درآمد کمی هم برای آنان ایجاد می کند. از سوی دیگر این فرصت را برای واحدهای تولیدی ایجاد می کند که از توان این افراد استفاده کنند.
وی افزود: در اجرای این طرح در استان عقب هستیم و باید با اطلاع رسانی در خصوص مزایای آن، به سرعت بتوانیم سهمیه استان را جذب کنیم.
در این نشست همچنین عنوان شد از سهمیه ۳۰۰ میلیارد تومانی اشتغال مناطق زلزله زده استان تاکنون ۷۱ میلیارد تومان آن معادل ۲۴ درصد سهمیه استان جذب شده است/ایسنا
دیدگاه