دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24114 تعداد نوشته های امروز : 0×
آغاز طرح تشدید نظارت بر مشاورین املاک کرمانشاه
26 اردیبهشت 1405 - 11:07
شناسه : 302630
5
 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : علیرضا لطفی؛ با اشاره به آغاز تدریجی فصل جابجایی مستاجران، گفت: طرح تشدید نظارت بر بنگاه‌های مشاور املاک نیز از ۲۰ اردیبهشت در استان کرمانشاه آغاز شده و تا پایان زمان جابجایی مستاجران یعنی اواخر فصل تابستان ادامه خواهد داشت/در قالب این طرح اکیپ‌های گشت مشترک تعزیرات حکومتی با همراهی سایر دستگاه‌ها از جمله صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف نحوه فعالیت مشاورین املاک را رصد خواهند کرد/ میزان اخذ تعرفه رهن و اجاره املاک، اجاره املاک با قیمت‌های نامتعارف از مهمترین مواردی است که در این بازرسی‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد؛ با هرگونه تخلف و خصوصا انعقاد قراردادهای رهن و اجاره با قیمت‌های غیرمتعارف برخورد جدی خواهد شد/با هر واحد مشاور املاکی که اخذ وجوه اضافه از مشتریان داشته باشد و یا قرارداد رهن و اجاره برای املاک با قیمت‌های غیرمتعارف منعقد کند، برخورد جدی خواهد شد.
منبع : ایسنا
پ
پ
 

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از آغاز طرح تشدید نظارت بر فعالیت مشاورین املاک، همزمان با آغاز تدریجی فصل جابجایی مستاجران خبر داد.

علیرضا لطفی، با اشاره به آغاز تدریجی فصل جابجایی مستاجران، گفت: طرح تشدید نظارت بر بنگاه‌های مشاور املاک نیز از ۲۰ اردیبهشت در استان کرمانشاه آغاز شده و تا پایان زمان جابجایی مستاجران یعنی اواخر فصل تابستان ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: در قالب این طرح اکیپ‌های گشت مشترک تعزیرات حکومتی با همراهی سایر دستگاه‌ها از جمله صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف نحوه فعالیت مشاورین املاک را رصد خواهند کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه میزان اخذ تعرفه رهن و اجاره املاک، اجاره املاک با قیمت‌های نامتعارف و … را از مهمترین مواردی دانست که در این بازرسی‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و خاطرنشان کرد: با هرگونه تخلف و خصوصا انعقاد قراردادهای رهن و اجاره با قیمت‌های غیرمتعارف برخورد جدی خواهد شد.

لطفی در ادامه با بیان اینکه با هر واحد مشاور املاکی که اخذ وجوه اضافه از مشتریان داشته باشد و یا قرارداد رهن و اجاره برای املاک با قیمت‌های غیرمتعارف منعقد کند، برخورد جدی خواهد شد، افزود: برای این واحدها در گام اول پرونده تخلف تشکیل خواهد شد و جرائمی برای آنها در نظر گرفته می‌شود و در صورت تداوم تخلف، واحد متخلف پلمب خواهد شد.

وی از مستاجران و مالکین نیز درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه مشاورین املاک، مراتب را با سامانه‌های ۱۲۴ و یا ۱۳۵ در میان بگذارند و افزود: تشدید نظارت فقط مربوط به مشاورین املاک شهر کرمانشاه نبوده و در سراسر استان انجام خواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، هدف از تشدید نظارت بر فعالیت مشاورین املاک را نیز کنترل بازار و جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار رهن و اجاره عنوان کرد.

تشدید نظارت بر فعالیت مشاورین املاک چندی قبل در جلسه شورای مسکن استان کرمانشاه نیز از سوی استاندار کرمانشاه مورد تاکید قرار گرفت تا از فشار مضاعف به مستاجران جلوگیری شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.