سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 0×
بیش از ۸ هزار قطعه مرغ گوشتی احتکار شده در هرسین کشف شد
03 مرداد 1402 - 12:05
شناسه : 288590
24
فرمانده انتظامی هرسین؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سرهنگ «علی عزیزیان» در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر وجود 2 انبار محل احتکار کالاهای اساسی در شهرستان هرسین، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت/ماموران پلیس آگاهی با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی شناسایی هر 2 انبار شده و با همراهی نمایندگان جهادکشاورزی، اداره صمت و دیگر ادارات مربوطه و هماهنگی با دستگاه قضائی بازرسی های لازم را به عمل آوردند/در بازرسی های انجام گرفته 8 هزار و 400 قطعه مرغ گوشی و 560 کیلوگرم آرد احتکاری توسط ماموران آگاهی هرسین کشف شد/رئیس پلیس هرسین همچنین از تشکیل پرونده هایی در این خصوص و ارجاع به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی خبر داد.
نویسنده : مسعود اسماعیلی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

فرمانده انتظامی هرسین از کشف ۸ هزار و ۴۰۰ قطعه مرغ گوشتی و ۵۶۰ کیلوگرم آرد احتکار شده در این شهرستان با تلاش ماموران پلیس خبر داد.

سرهنگ «علی عزیزیان» در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر وجود ۲ انبار محل احتکار کالاهای اساسی در شهرستان هرسین، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پلیس آگاهی با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی شناسایی هر ۲ انبار شده و با همراهی نمایندگان جهادکشاورزی، اداره صمت و دیگر ادارات مربوطه و هماهنگی با دستگاه قضائی بازرسی های لازم را به عمل آوردند.

عزیزیان افزود: در بازرسی های انجام گرفته ۸ هزار و ۴۰۰ قطعه مرغ گوشی و ۵۶۰ کیلوگرم آرد احتکاری توسط ماموران آگاهی هرسین کشف شد.

رئیس پلیس هرسین همچنین از تشکیل پرونده هایی در این خصوص و ارجاع به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی خبر داد.
خبر از مسعود اسماعیلی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.