دوشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۵ Monday, 29 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23923 تعداد نوشته های امروز : 5×
مانعی برای صدور مجوز حفاری چاه آب شرب نداریم
08 تیر 1405 - 12:03
شناسه : 303232
0
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : «بهرام درویشی» افزود: در چند سال اخیر مجوز حفاری حدود ۶۰ حلقه چاه آب شرب روستایی در استان توسط شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه صادر شده است/ از ابتدای سال جاری نیز با اولویت‌بندی نیازهای استان، برای ۸ تا ۹ حلقه چاه جدید مجوز صادر یا در دستور کار قرار گرفته که نشان‌دهنده عزم جدی برای حل مشکلات تنش آبی در مناطق روستایی است./تأمین آب سالم برای جوامع محلی، وظیفه‌ای است که هیچ‌گونه اهمال در آن پذیرفته نیست و تمام بخش‌های مرتبط باید با حداکثر سرعت و دقت نسبت به صدور مجوزها اقدام کنند/ در راستای محرومیت‌زدایی نباید این فرآیند به عنوان مانع تلقی شود/فرآیند «جانمایی» یک اقدام فنی برای شناسایی بهترین نقطه جهت دستیابی به دبی آب مورد نیاز و کیفیت استاندارد است تا عملیات حفاری با کمترین خطا انجام شود.
منبع : ایرنا
پ
پ
 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با بیان اینکه اینکه تأمین پایدار آب شرب مردم از اصلی‌ترین وظایف دستگاه‌های متولی است، گفت: برای صدور مجوز حفاری چاه آب شرب هیچ مانعی وجود ندارد و فرآیند اداری آن باید در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

«بهرام درویشی» افزود: در چند سال اخیر مجوز حفاری حدود ۶۰ حلقه چاه آب شرب روستایی در استان توسط شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه صادر شده است.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری نیز با اولویت‌بندی نیازهای استان، برای ۸ تا ۹ حلقه چاه جدید مجوز صادر یا در دستور کار قرار گرفته که نشان‌دهنده عزم جدی برای حل مشکلات تنش آبی در مناطق روستایی است.

درویشی بیان کرد: تأمین آب سالم برای جوامع محلی، وظیفه‌ای است که هیچ‌گونه اهمال در آن پذیرفته نیست و تمام بخش‌های مرتبط باید با حداکثر سرعت و دقت نسبت به صدور مجوزها اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از مسئولیت های شرکت آب منطقه‌ای را بررسی‌های فنی جانمایی دقیق محل حفاری و صدور مجوز آن ذکر کرد گفت: در راستای محرومیت‌زدایی نباید این فرآیند به عنوان مانع تلقی شود.

درویشی توضیح داد: فرآیند «جانمایی» یک اقدام فنی برای شناسایی بهترین نقطه جهت دستیابی به دبی آب مورد نیاز و کیفیت استاندارد است تا عملیات حفاری با کمترین خطا انجام شود.

وی گفت: پس از صدور مجوز و جانمایی توسط شرکت آب منطقه‌ای، مسئولیتِ حفر، تأمین هزینه‌ها و اجرای خطوط انتقال آب به‌صورت کامل بر عهده شرکت آب و فاضلاب استان است و هماهنگی میان این دو بخش، کلید تسریع در خدمات‌رسانی به مردم محسوب می‌شود.

درویشی تصریح کرد: تمام پرونده‌های مرتبط با حفاری چاه‌های آب شرب روستاهای استان حداکثر ظرف مدت یک هفته تعیین‌تکلیف می شوند تا عملیات اجرایی و تأمین آب برای جوامع محلی بدون کوچک‌ترین وقفه وارد فاز عملیاتی شود.

به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با داشتن بیش از ۲ هزار و ۵۹۰ روستای دارای سکنه، یکی از استان‌های پرجمعیت روستایی کشور است و تکمیل پروژه‌های آب‌رسانی در این استان نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی مردم دارد.

بر اساس آخرین نتایج سرشماری نفوس و مسکن (سال ۱۳۹۵) جمعیت روستایی استان کرمانشاه ۴۷۸ هزار و ۴۴۴ نفر اعلام شده است و در این استان مرزی ۱۴ شهرستان، ۳۴ بخش و ۸۷ دهستان وجود دارد.

بیش از ۵۵۸ هزار مشترک در استان کرمانشاه از خدمات شرکت آب و فاضلاب استان بهره مند هستند.

استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.