شنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۵ Saturday, 4 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23945 تعداد نوشته های امروز : 7×
پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی در مرحله نهایی تکمیل قرار دارد
13 تیر 1405 - 9:33
شناسه : 303299
0
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : طهماسب نجفی در حاشیه بازدید از پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی که با حضور مدیرکل راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت گاز استان و مدیران آبفا صورت گرفت؛ پایش‌های مداوم و هفتگی پروژه‌های نهضت ملی مسکن را یکی از دلایل پیشرفت مناسب این پروژه‌ها برشمرد و گفت: مدیریت ارشد استان هر هفته‌، آخرین وضعیت پروژه های نهضت ملی مسکن را به صورت میدانی مورد پایش منظم و مستمر قرار می دهد و مشکلات و موانع موجود را با حضور پیمانکاران پروژه ها مورد بررسی قرار می دهد و این گره گشایی از موانع به شتاب بیشتر این پروژه‌ها کمک کرده است/در برنامه کاری این هفته به بررسی میدانی آخرین وضعیت پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی با حضور مدیران دستگاه‌های خدمات رسان اختصاص داشت و بخش‌های مختلف این پروژه مورد بررسی قرار گرفت/ پروژه شهید نوروزی از طرح‌های موفق طرح نهضت ملی است که توسط بخش خصوصی و به صورت صنعتی سازی اجرا شده و پایلوت کشوری محسوب می‌شود/کیفیت و شتاب مناسب در روند اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کنار کاهش هزینه‌های تمام شده، رضایت مردم را هم در پی دارد و این موضوع یکی از اولویت‌های بسیار مهم استان است‌.
پ
پ

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی از پروژه‌های پیشتاز و موفق طرح نهضت ملی مسکن است که هم اکنون در مرحله آماده‌سازی معابر و تکمیل انشعابات گاز، برق و آب قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه؛ طهماسب نجفی در حاشیه بازدید از پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی که با حضور مدیرکل راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت گاز استان و مدیران آبفا صورت گرفت؛ پایش‌های مداوم و هفتگی پروژه‌های نهضت ملی مسکن را یکی از دلایل پیشرفت مناسب این پروژه‌ها برشمرد و گفت: مدیریت ارشد استان هر هفته‌، آخرین وضعیت پروژه های نهضت ملی مسکن را به صورت میدانی مورد پایش منظم و مستمر قرار می دهد و مشکلات و موانع موجود را با حضور پیمانکاران پروژه ها مورد بررسی قرار می دهد و این گره گشایی از موانع به شتاب بیشتر این پروژه‌ها کمک کرده است..

وی ادامه داد: در برنامه کاری این هفته به بررسی میدانی آخرین وضعیت پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی با حضور مدیران دستگاه‌های خدمات رسان اختصاص داشت و بخش‌های مختلف این پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

معاون عمرانی استاندار گفت: پروژه شهید نوروزی از طرح‌های موفق طرح نهضت ملی است که توسط بخش خصوصی و به صورت صنعتی سازی اجرا شده و پایلوت کشوری محسوب می‌شود.

نجفی سرعت و کیفیت اجرای پروژه و رعایت آیین‌نامه‌ها و استانداردها را از اولویت‌های مورد تأکید مدیریت ارشد استان برشمرد و خاطرنشان کرد: کیفیت و شتاب مناسب در روند اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کنار کاهش هزینه‌های تمام شده، رضایت مردم را هم در پی دارد و این موضوع یکی از اولویت‌های بسیار مهم استان است‌.

وی گفت: پروژه ۵۸۸ واحدی شهید نوروزی هم اکنون در مرحله آماده‌سازی معابر و تکمیل انشعابات گاز، برق و آب و نازک کاری قرار دارد و این زیرساخت‌ها با شتاب مناسبی در حال فراهم شدن است.

معاون عمرانی استان در پایان از اهتمام پیمانکار پروژه و عملکرد مناسب دستگاه های خدمات رسان در زمینه تکمیل انشعابات برق، آب و گاز در این پروژه تقدیر و تشکر کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.