پنج شنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۵ Thursday, 9 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23962 تعداد نوشته های امروز : 6×
آغاز نهضت آسفالت شبانه در کرمانشاه
18 تیر 1405 - 10:27
شناسه : 303364
0
شهردارکرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : شهردار کرمانشاه از آغاز عملیات آسفالت‌ریزی شبانه در معابر اصلی شهر خبر داد و گفت: با هدف کاهش بار ترافیکی، افزایش کیفیت اجرای پروژه‌ها و تسریع در بهسازی معابر، عملیات روکش آسفالت از چهارشنبه‌شب در کمربندی غربی و پل قره‌سو به صورت شبانه آغاز شده و در ماه‌های آینده کمربندی‌های غربی، شرقی و بلوار شهید کشوری نیز تحت پوشش این طرح قرار خواهند گرفت.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، مهندس بیژن مرادی، شهردار کرمانشاه، شامگاه چهارشنبه ۱۷ تیرماه در بازدید شبانه از عملیات آسفالت‌ریزی کمربندی غربی و محدوده پل قره‌سو، با اشاره به اولویت یافتن نهضت آسفالت در مدیریت شهری، اظهار کرد: روکش آسفالت به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان در دستور کار شهرداری قرار گرفته و تلاش شده است این عملیات به صورت جهادی در هر هشت منطقه شهری اجرا شود.

وی افزود: هم‌اکنون پنج دستگاه فینیشر به طور همزمان در پنج نقطه مختلف شهر مشغول اجرای عملیات آسفالت هستند و طی روزهای گذشته پروژه‌ها در نوبت روز دنبال می‌شد.

شهردار کرمانشاه با اشاره به وضعیت نامناسب برخی محورهای پرتردد شهر گفت: با توجه به خرابی‌های موجود در کمربندی غربی، کمربندی حضرت امام(ره) و همچنین شرایط مناسب آب‌وهوایی، تصمیم گرفتیم عملیات آسفالت را برای نخستین بار به صورت شبانه آغاز کنیم.

مرادی ادامه داد: اجرای شبانه این پروژه‌ها علاوه بر کاهش ترافیک و ایجاد مزاحمت کمتر برای شهروندان، امکان اجرای بهتر و سریع‌تر عملیات را نیز فراهم می‌کند.

وی تأکید کرد: برنامه‌ریزی شده است طی دو تا سه ماه آینده عملیات روکش آسفالت در کمربندی‌های غربی و شرقی، بلوار شهید کشوری و دیگر معابر نیازمند بهسازی به پایان برسد تا شهروندان با مشکلات ناشی از خرابی معابر و ترافیک کمتری مواجه باشند.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.