دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

در سوسیس و کالباس‌های تولیدی کرمانشاه ضایعات گوشت نیست
19 آبان 1398 - 10:47
شناسه : 135249
6
مدیرکل استاندارد استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به مردم اطمینان داد، نگرانی بابت کیفیت و محتوای فرآورده‌های گوشتی تولیدی استان نداشته باشند.

محمودرضا نیازی با بیان اینکه در حال حاضر در استان کرمانشاه ۱۰ واحد تولیدکننده فرآورده گوشتی(سوسیس، کالباس، مرغ برگر، همبرگر و …) تحت پوشش این اداره کل فعالیت می‌کنند، افزود: طی یکسال گذشته ۱۳۷ مورد بازرسی فنی و ۲۰۶ مورد نمونه برداری و آزمون شامل آزمون‌های فیزیک-شیمیایی و میکروبی، از این واحدها صورت گرفته است./وی درباره آزمون‌های انجام شده به منظور جلوگیری استفاده از ضایعات گوشتی در تولید این فرآورده‌ها، افزود: ۶۲ مورد از آزمون‌های انجام شده، آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت‌های غیرمجاز حیوانی در فرآورده‌های گوشتی است که فرآورده را در سطوح میکروسکوپی بررسی می‌کند./به گفته مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، آزمون بافت شناسی جهت شناسایی بافت‌های غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافت‌های غضروفی، رگ و پی، چربی‌های صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده‌ها صورت می‌گیرد./نیاری تاکید کرد: به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد آزمایش بافت شناسی را اجباری کرده و آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت‌های غیرمجاز حیوانی در فرآورده‌های گوشتی به صورت حتمی در دستور کار اداره کل استاندارد استان قرار دارد.

پ
پ

وی از کنترل فرآورده‌های گوشتی در سطح بازار مصرف هم خبر داد و یادآوری کرد: از ابتدای سال جاری ۲۶۳۹ مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد خوراکی انجام شده و در صورت وجود هرگونه محصولات غیراستاندارد و یا شرایط نگهداری غیراستاندارد نسبت به جمع آوری آنها اقدام شده است.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به نظارت‌های بازرسان این اداره کل به صورت مستمر از واحدهای تولیدی و بازار مصرف فرآورده‌های گوشتی، گفت: مردم نباید نگرانی از بابت کیفیت محتوا و مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی که دارای علامت استاندارد است، داشته باشند.

نیازی از مصرف کنندگان خواست هنگام خرید فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، سویا برگر و مرغ برگر به علامت استاندارد و کد ۱۰ زقمی درج شده در زیر آن دقت کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.