وی از کنترل فرآوردههای گوشتی در سطح بازار مصرف هم خبر داد و یادآوری کرد: از ابتدای سال جاری ۲۶۳۹ مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد خوراکی انجام شده و در صورت وجود هرگونه محصولات غیراستاندارد و یا شرایط نگهداری غیراستاندارد نسبت به جمع آوری آنها اقدام شده است.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به نظارتهای بازرسان این اداره کل به صورت مستمر از واحدهای تولیدی و بازار مصرف فرآوردههای گوشتی، گفت: مردم نباید نگرانی از بابت کیفیت محتوا و مواد اولیه فرآوردههای گوشتی که دارای علامت استاندارد است، داشته باشند.
نیازی از مصرف کنندگان خواست هنگام خرید فرآوردههای گوشتی سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، سویا برگر و مرغ برگر به علامت استاندارد و کد ۱۰ زقمی درج شده در زیر آن دقت کنند/ایسنا
دیدگاه