شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۳ Saturday, 2 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21589 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سیر، داستان یک اکسیر جادویی آماده‌باش ۱۸۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای بارش‌های پیش رو کامیون ها در معابر شهری تردد نکنند یک استکان متانول، پایان زندگی و بینایی ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه

در سوسیس و کالباس‌های تولیدی کرمانشاه ضایعات گوشت نیست
19 آبان 1398 - 10:47
شناسه : 135249
4
مدیرکل استاندارد استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به مردم اطمینان داد، نگرانی بابت کیفیت و محتوای فرآورده‌های گوشتی تولیدی استان نداشته باشند.

محمودرضا نیازی با بیان اینکه در حال حاضر در استان کرمانشاه ۱۰ واحد تولیدکننده فرآورده گوشتی(سوسیس، کالباس، مرغ برگر، همبرگر و …) تحت پوشش این اداره کل فعالیت می‌کنند، افزود: طی یکسال گذشته ۱۳۷ مورد بازرسی فنی و ۲۰۶ مورد نمونه برداری و آزمون شامل آزمون‌های فیزیک-شیمیایی و میکروبی، از این واحدها صورت گرفته است./وی درباره آزمون‌های انجام شده به منظور جلوگیری استفاده از ضایعات گوشتی در تولید این فرآورده‌ها، افزود: ۶۲ مورد از آزمون‌های انجام شده، آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت‌های غیرمجاز حیوانی در فرآورده‌های گوشتی است که فرآورده را در سطوح میکروسکوپی بررسی می‌کند./به گفته مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، آزمون بافت شناسی جهت شناسایی بافت‌های غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافت‌های غضروفی، رگ و پی، چربی‌های صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده‌ها صورت می‌گیرد./نیاری تاکید کرد: به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد آزمایش بافت شناسی را اجباری کرده و آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت‌های غیرمجاز حیوانی در فرآورده‌های گوشتی به صورت حتمی در دستور کار اداره کل استاندارد استان قرار دارد.

پ
پ

وی از کنترل فرآورده‌های گوشتی در سطح بازار مصرف هم خبر داد و یادآوری کرد: از ابتدای سال جاری ۲۶۳۹ مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد خوراکی انجام شده و در صورت وجود هرگونه محصولات غیراستاندارد و یا شرایط نگهداری غیراستاندارد نسبت به جمع آوری آنها اقدام شده است.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به نظارت‌های بازرسان این اداره کل به صورت مستمر از واحدهای تولیدی و بازار مصرف فرآورده‌های گوشتی، گفت: مردم نباید نگرانی از بابت کیفیت محتوا و مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی که دارای علامت استاندارد است، داشته باشند.

نیازی از مصرف کنندگان خواست هنگام خرید فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، سویا برگر و مرغ برگر به علامت استاندارد و کد ۱۰ زقمی درج شده در زیر آن دقت کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.