جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 3 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

چگونه می توانیم تغذیه سالم داشته باشیم؟
27 دی 1397 - 11:52
شناسه : 16211
1
تغذیه سالم برای فردایی سلامت طلوع‌‌کرمانشاه :

ساختمان پزشکان طلوع کرمانشاه | اگر به سلامت تان اهمیت می دهید چند نکته ساده و کوتاه اما بسیار حیاتی را در نظر داشته باشید تا بتوانید از به خطر افتادن سلامتی خود و خانواده تان پیشگیری کنید./ سه عامل اصلی و مهم برای حفظ سلامت را چربی ها، نمک و قند تشکیل می دهند؛ مصرف زیاد نمک در آشپزی ،سلامت شما و فرزندانتان را به خطر می اندازد . در تهیه غذای کودک از حداقل نمک استفاده کنید و فرزندانتان را از کودکی به غذای کم نمک عادت دهید./در بین انواع چربی ، چربی های اشباع بیشترین ارتباط را با ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی عروقی دارند./مصرف زیاد قند و شکر باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار می دهد. در این یادداشت بیش از ۱۰ نکته سلامتی در تغذیه سالم را بخوانید.

پ
پ

حمید رضا جعفریانی

 طلوع کرمانشاه – دکتر حمید رضا جعفریانی: اگر به سلامت تان اهمیت می دهید چند نکته ساده و کوتاه اما بسیار حیاتی را در نظر داشته باشید تا بتوانید از به خطر افتادن سلامتی خود و خانواده تان پیشگیری کنید. از چگونگی مصرف چربی در غذا تا مصرف نمک و قند و شکر ؛ در ادامه این نکات را بخوانید:

۱٫ برای مصرف کمتر چربیها غذاها را بصورت آب پز تهیه کنید .

۲٫ .به جای سرخ کردن مواد غذایی آنها را تفت دهید .

۳٫ .درهنگام طبخ غذا ، روغن را بطور مستقیم از داخل قوطی به درون ظرف غذا نریزید ، بلکه از قاشق استفاده کنید تامیزان روغن مصرفی کمتر شود .

۴٫ در بین انواع چربی ، چربی های اشباع بیشترین ارتباط را با ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی عروقی دارند

۵٫ .برچسب مواد غذایی را بخوانید و غذاهای با اسید چرب اشباع و ترانس با درصد کم را انتخاب نماید .

۶٫ .دریافت مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب ترانس که عمده ترین آنها ،روغنهای نباتی جامد – غذاهای فراوری شده و کیک و کلوچه ها است ، باعث افزایش در غلظت کلسترول بد (LDL ) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می شود را محدود کنید .

۷٫ مصرف زیاد نمک در آشپزی ،سلامت شما و فرزندانتان را به خطر می اندازد . در تهیه غذای کودک از حداقل نمک استفاده کنید و فرزندانتان را از کودکی به غذای کم نمک عادت دهید .

۸٫ منبع اصلی نمک مصرفی ، غذاهای طبخ شده در منزل است همچنین بعضی از انوع نان – رب گوجه فرنگی – فست فودها و پنیرهای شور دارای نمک بیشتری هستند .

۹٫ میزان نمک مجاز مصرفی کمتر از ۵ گرم ( کمتر از یک قاشق مربا خوری در روز است )

۱۰٫ به جای نمک از سبزیجات معطر یا آبلیمو استفاده نمایید . و نمکدان را از سفره های خود حذف کنید .

۱۱٫ در هنگام خرید مواد غذایی به برچسب مواد غذایی در خصوص نمک توجه فرمایید .

۱۲٫ کاهش مصرف نمک موجب کاهش فشارخون و سایر بیماریها نظیر بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، پوکی استخوان ، سنگ کلیه و برخی از سرطان ها مانند سرطان معده می شود .

۱۳٫ در هنگام خرید مواد غذایی برچسب آنها را از نظر مقدار قند افزوده شده مقایسه کنید و محصولاتی که حاوی کمترین مقدار قند افزوده هستند را انتخاب کنید .

۱۴٫ خرید مواد قندی را به حداقل برسانید : سعی کنید خرید انواع شیرینی – کلوچه – شکلات – کیک و مواد قندی را محدود و منحصر به مناسبتهای خاص کنید و از انبار کردن مواد قندی ذکر شده در کابینت آشپزخانه جدا بپرهیزید

۱۵٫ مصرف زیاد قند و شکر باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار می دهد .

۱۶٫ قند و شکردارای کالری بالا و فاقد ارزش غذایی ( ویتامین – املاح – پروتئین و فیبر )هستند .

۱۷٫ به یاد داشته باشید شکر موجود در یک قوطی نوشابه گازدار ( ۳۵۵ میلی لیتر ) معادل ۱۰ حبه قند است که می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود .

 

از امروز شروع کنیم…

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.