یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 28 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20835 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید

روغن‌ حیوانی، مضر یا مفید؟
14 اسفند 1399 - 12:39
شناسه : 265905
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر حسن اکبری؛ متخصص آسیب‌شناسی: قلب باید در یک روز ۱۰۰ هزار بار ضربان داشته باشد، باید بنزینی سوپر استفاده کرد تا قلب در طول یک روز ۱۰۰ هزار بار بزند تا عمر طولانی داشته باشیم؛ با روغن نباتی جامد، مایع و سرخ‌کردنی دارای پالم، قلب نمی‌تواند صدهزار بار در شبانه‌روز بزند و در نتیجه، عمر آن کاهش می‌یابد و به ۵۰ یا ۶۰ سال رسیده و در افراد ضعیف‌تر به ۳۵ سال یا کمتر کاهش می‌یابد./در کتابی تحت عنوان «مثلث سلامتی» نوشته‌ام چه بخوریم و چه نخوریم، چه غذاهایی برای سلولهای بدن مثل بنزین سوپر و چه غذاهایی مثل نفت و گازوئیل هستند، سؤال من این است که؛ آیا جوانان به بدنشان بنزین سوپر منتقل می‌کنند یا گازوئیل و نفت؟وقتی فردی گرسنه می‌شود و از فست‌فود استفاده می‌کند، این نوع غذا برای سلولهای بدن خیلی زحمت درست می‌کند و به‌دلیل کُند شدن تبدیل این غذا به گلوکز باید فرآیندهای پیچیده انرژی طی شود؛ اگر یک کره حیوانی را به‌همراه عسل در وعده صبحانه مصرف کنیم خیلی زود به انرژی تبدیل می‌شود./اکثر سلولهای بدن مثل سلولهای مغزی از گلوکز به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند اما سلول های قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند؛‌/قطعاً آهن به‌عنوان یک عنصر ضروری برای بدن لازم است اما برای تأمین آهن بدن راهکار داریم؛ متأسفانه افراط و تفریط در کارهایمان زیاد است؛ ابتدا روغنهای ارگانیک مانند روغن کرمانشاهی، روغن کوهان شتر و روغن دنبه را از زندگی مردم حذف کردند و به مردم القا کردند که “با خوردن این روغنها، سکته می‌کنید” و روغن نباتی را که مخلوطی از چند روغن صنعتی است به‌عنوان روغن خوراکی به سبد غذایی مردم اضافه کردند و حالا می‌خواهند با توسل به قرص و دارو همه چیز را درست کنند./روغن حیوانی را اصطلاحاً «روغن کرمانشاهی» می‌گویند و روغنی با رنگ زرد است که از شیر گرفته می‌شود؛ به‌این‌صورت که اگر کره محلی را آب کنیم و دوغ آن را جدا کنیم، بقیه آن روغن حیوانی می‌شود؛ روغن حیوانی، بهترین نوع روغن است.

پ
پ

این روز ها با توجه به تبلیغات گستره شرکت های تولید روغن مایع و روغن نباتی ، روغن های حیوانی از سفره غذایی مردم حذف شده ایت. اما به راستی روغن حیوانی برای سلامت انسان مضر است؟ تا به حال، بارها و بارها در اخبار و تبلیغات مختلف به‌انحای مختلف شنیده‌اید که “از مصرف روغن‌های حیوانی پرهیز جدی داشته باشید!” و “روغن‌های حیوانی دشمن سلامتی و قلب و عروق شماست!”

آیا این‌که تقریباً طی حدود ۵۰ سال اخیر به‌واسطه تبلیغات پرحجم علیه روغن‌های حیوانی، این نوع از روغن‌ها از سبد مصرفی خانوارهای ایرانی حذف شده و جای آن را روغن‌های نباتی جامد یا مایع گرفته است، میزان سلامت عمومی مردم کشورمان افزایش داشته و میزان بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش یافته است؟!

آیا این نکته که طبق آمار رسمی وزارت بهداشت کشورمان، در زمان حاضر بیماری‌های قلبی و عروقی عامل شماره یک مرگ‌ومیر ایرانیان است، خود نمی‌تواند گواهی بر عدم درستی باور القایی “مضر بودن روغن‌های حیوانی” باشد؟! چرا که طی حداقل ۵ دهه اخیر، روغن‌های حیوانی از سفره‌های ایرانی حذف شده و در صورت واقعی بودن مضرات روغن‌های حیوانی از سویی و از سوی دیگر، جایگزین شدن روغن‌های نباتی مایع موجود در بازار کشورمان، امروز می‌باید شاهد کاهش محسوس بیماری‌های قلبی و عروقی می‌بودیم! اما به‌عکس، طی ۵ دهه اخیر و پس از حذف روغن‌های حیوانی شاهد رشد تصاعدی و پرسرعت بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های قلبی هم بوده‌ایم!

پس حالا با این اوصاف باید به این سؤال کلیدی پاسخ داده شود که؛ آیا روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان که هر بطری از آن‌ها ترکیبی از روغنهای مختلفی مانند کانولا، سویا، ذرت، آفتاب‌گردان، پالم و… هستند برای سلامتی انسان بی‌خطرند و آیا مصرف این روغنها در درازمدت باعث ابتلا به انواع و اقسام بیماریها از جمله بیماریهای قلبی ــ عروقی و سکته‌های قلبی نمی‌شود؟

اگر به‌راستی روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان، روغنهای سالمی هستند چرا هر روز شاهد رشد روزافزون بیماران قلبی ــ عروقی و رشد تصاعدی سکته‌های قلبی و مغزی هستیم؟! و چرا در زمان حاضر، علت اول مرگ ایرانیان، سکته‌های قلبی است؟!

پس جا دارد در این گزاره که طی این سالها به‌صورت گسترده تبلیغ و تبدیل به باور عمومی شده است، با تردید نگاه کرد که “روغن‌های حیوانی دشمن سلامتی و قلب و عروق شماست!”

“روغنهای حیوانی” مانند روغن زرد،‌ شحم گاوی، دنبه و… در گذشته‌های نه‌چندان دور، روغن اصلی مصرفی مردم کشورمان بوده است و اتفاقاً بخش زیادی از سطح سلامت مردم کشورمان به‌مدد مصرف این نوع از روغن‌ها بوده است.

در ادامه به مرور برخی از مستندات درباره فواید روغن‌های حیوانی و ضروری بودن مصرف این دسته از روغن‌های برای سوخت‌وساز بدن پرداخته‌ایم:

با “روغن نباتی جامد، مایع و دارای پالم” قلب نمی‌تواند ۱۰۰هزار بار در شبانه‌روز بزند

دکتر حسن اکبری؛ متخصص آسیب‌شناسی: قلب باید در یک روز ۱۰۰ هزار بار ضربان داشته باشد، باید بنزینی سوپر استفاده کرد تا قلب در طول یک روز ۱۰۰ هزار بار بزند تا عمر طولانی داشته باشیم؛ با روغن نباتی جامد، مایع و سرخ‌کردنی دارای پالم، قلب نمی‌تواند صدهزار بار در شبانه‌روز بزند و در نتیجه، عمر آن کاهش می‌یابد و به ۵۰ یا ۶۰ سال رسیده و در افراد ضعیف‌تر به ۳۵ سال یا کمتر کاهش می‌یابد.

در کتابی تحت عنوان «مثلث سلامتی» نوشته‌ام چه بخوریم و چه نخوریم، چه غذاهایی برای سلولهای بدن مثل بنزین سوپر و چه غذاهایی مثل نفت و گازوئیل هستند، سؤال من این است که؛ آیا جوانان به بدنشان بنزین سوپر منتقل می‌کنند یا گازوئیل و نفت؟

وقتی فردی گرسنه می‌شود و از فست‌فود استفاده می‌کند، این نوع غذا برای سلولهای بدن خیلی زحمت درست می‌کند و به‌دلیل کُند شدن تبدیل این غذا به گلوکز باید فرآیندهای پیچیده انرژی طی شود؛ اگر یک کره حیوانی را به‌همراه عسل در وعده صبحانه مصرف کنیم خیلی زود به انرژی تبدیل می‌شود.

سلولهای قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند

اکثر سلولهای بدن مثل سلولهای مغزی از گلوکز به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند اما سلول های قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند؛‌ افرادی سالها به‌دروغ گفته‌اند خوردن روغن حیوانی باعث سکته می‌شود و سؤال من این است که؛ آیا جوانانی که در سن ۳۵سالگی بر اثر سکته فوت می‌کنند، روغن حیوانی مصرف کرده‌اند یا همین روغن‌های مایع موجود در بازار کشور را مصرف کرده‌اند؟!

تهدید سلامتی مردم با حذف روغنهای مفید مانند روغن حیوانی و دنبه از سبد غذایی

قطعاً آهن به‌عنوان یک عنصر ضروری برای بدن لازم است اما برای تأمین آهن بدن راهکار داریم؛ متأسفانه افراط و تفریط در کارهایمان زیاد است؛ ابتدا روغنهای ارگانیک مانند روغن کرمانشاهی، روغن کوهان شتر و روغن دنبه را از زندگی مردم حذف کردند و به مردم القا کردند که “با خوردن این روغنها، سکته می‌کنید” و روغن نباتی را که مخلوطی از چند روغن صنعتی است به‌عنوان روغن خوراکی به سبد غذایی مردم اضافه کردند و حالا می‌خواهند با توسل به قرص و دارو همه چیز را درست کنند.

مصرف روغن‌ حیوانی ضامن سلامت قلب و عمر طولانی

بنده به‌عنوان کسی که پزشک طب جدید هم هستم و در زمینه سلول با دیدگاه طب جدید و قدیم فعالیت می‌کنم، مقاله‌ای در کتاب مثلث سلامت تحت عنوان “روغنهای حیوانی بنزین سلولهای قلبی” دارم؛ هر کسی که می‌خواهد قلب سالم و عمر طولانی داشته باشد، روغن حیوانی بخورد.

روغن حیوانی را اصطلاحاً «روغن کرمانشاهی» می‌گویند و روغنی با رنگ زرد است که از شیر گرفته می‌شود؛ به‌این‌صورت که اگر کره محلی را آب کنیم و دوغ آن را جدا کنیم، بقیه آن روغن حیوانی می‌شود؛ روغن حیوانی، بهترین نوع روغن است.

بعد از روغن زرد حیوانی، «روغن شحم گاو» بسیار مفید است؛ چربیهای اطراف قلب و کلیه و اعضای گاو، شحم گاوی است؛ «روغن کوهان شتر» هم جزو روغنهای حیوانی خوب است و کم‌کیفیت‌ترین روغن حیوانی، «روغن دنبه» بوده که البته دنبه هم بسیار مفیدتر و بهتر از روغنهای مایع موجود در بازار است؛ البته باید توجه داشت که افراد مسن یا افرادی که فعالیت بدنی بالایی ندارند در مصرف روغنی مانند دنبه احتیاط کنند.

اکثر روغن‌های مایع بازار کشورمان تراریخته است

در انتها باید به این نکته خیلی مهم توجه داشته باشیم که امروزه مشخص شده است که علاوه بر اینکه روغنهای مضرّی مانند “پالم” در ترکیب روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان، آزادانه و به‌وفور استفاده می‌شود، بخش عمده نهاده‌های مورد استفاده برای تهیه این نوع روغنهای مایع مانند سویا و ذرت از “محصولات تراریخته” و دستکاری‌شده ژنتیکی هستند که بر اساس تحقیقات و آزمایشات مستقل انجام‌شده درباره محصولات تراریخته، عوارض و مخاطرات متعددی برای این دسته از محصولات به اثبات رسیده است از جمله نقش پررنگ این محصولات در ابتلا به انواع سرطان‌ها و بیماریهای صعب‌العلاج./رکنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.