افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22007 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ماجرای بک افتتاح غریبانه در سایه بی‌توجهی دولت به کرمانشاه آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین

برای مدیریت آسیب‌های اجتماعی باید با اهتمام جمعی و اندیشه جهادی عمل شود
15 ژانویه 2018 - 9:52
شناسه : 3938
1
مدعی العموم کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه خواستار اتخاذ تدبیر جدی، اهتمام جمعی با اندیشه جهادی درخصوص آسیب های اجتماعی شد.

پ
پ

به گزارش خبرنگار طلوع کرمانشاه، محمدحسین صادقی در همایش هم اندیشی مسئولین هسته های مردمی در کرمانشاه گفت: تلاش و برنامه ریزی به منظور تقویت احساس مسئولیت شهروندان نسبت به محیط پیرامون خود یکی از انتظارات و مطالبات استیفاء نشده از سازمان های مردم نهاد است.

وی اظهار داشت: نباید مردم نسبت به مسایل عمومی یا موضوعاتی که مستقیم وشخصی به آنها ارتباط نمی یابد بی تفاوت یا احیانا کم توجه باشند، تقویت احساس مسئولیت در حوزه ی موضوعات اجتماعی وتبدیل این نگرش به یک فرهنگ عمومی رایج وفراگیر ضروری است.

صادقی با بیان اینکه نباید از سمن ها به عنوان ابزار برای تحقق اهدافی غیر از آنچه در اساسنامه اولیه آنها پیش بینی شده استفاده کرد.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه موضوعات حوزه منابع طبیعی ومحیط زیست را دغدغه بسیاری از علاقمندان و دوستداران طبیعت دانست و افزود:حسب مقررات ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری سمن ها می توانند نسبت به جرایم ارتکابی در این حوزه اعلام جرم کنند و علاوه بر آن در فرایند دادرسی نیز نقش آفرین باشند.

وی موضوع دفع پسماندهای بیمارستانی، حفظ زیست بوم تالاب هشیلان و سراب نیلوفر ،صیانت از زیست بوم جانوری قراویز،نحوه ی مواجهه با حریق در عرصه های طبیعی وپدیده کوره های ذغالی که ذخایرجنگلی زاگرس بصورت جدی را تهدید می کند… از جمله موضوعات با اهمیت در این زمینه اعلام کرد و گفت: لزوما درتعقیب این معنا نباشیم که اصلاح رفتار وتقابل بازدارنده را با بهره گیری از ابزار تنبیه وواکنش کیفری پیگیری کنیم بلکه اتخاذ تدابیر پیشگیرانه ی وضعی اثربخش وکارآمد ،شناسایی وازبین بردن زمینه های شکل گیری جرم باید یک سیاست راهبردی باشد که با تدوین برنامه کارشناسی تحقق آن را دنبال کنیم.

مدعی العموم کرمانشاه اضافه کرد: ابزار مجازات و تنبیه نباید راهکار منحصر مقابله باشد، بلکه به یک فرآیند مکمل مبتنی بر نگاه پیشگیرانه وضعی واجتماعی توام بااهتمام به اصلاح وحذف بسترهای جرم زا ازطریق فرهنگ سازی عمومی نیاز است .

وی با بیان اینکه باید با نگرش واقع بینانه وبا همت جمعی واندیشه جهادی راجع به مدیریت آسیب های اجتماعی تدبیر شود، تصریح کرد: حاشیه نشینی، طلاق و اعتیاد از جمله آسیب های اجتماعی هستند که درپرداختن به آنها درنگ جایز نیست.

صادقی همچنین به مسئله کودکان خیابانی وکار پرداخت و گفت: در بحث مدیریت موضوع صرفا به جمع کردن از سطح شهر نباید بسنده کرد وازآنجا که چرخه ی کاملی که شامل گرد آوری،غربالگری ، آموزش و توانمند سازی باشد مشاهده نمی شود.لذا اثربخشی اقدام هم تبعا درحد انتظار نیست.

وی تصریح کرد:دراین فرایندکودکان پس از هرنوبت که توسط شهرداری و نیروی انتظامی جمع آوری می شوند، پس ازمدت کوتاهی نگه داری؛ دوباره به همان فعالیت سابق خود بازمی گردند.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه ادامه داد: مدیریت موضوع ساماندهی کودکان خیابانی و کاربه تنهایی از عهده دستگاه های دولتی برنمی آید، بلکه ضرورت دارد سمن ها نیز با جدیت واحساس مسولیت ویژه ضمن بهره گیری از روش های علمی وکارشناسی مداخله ی موثرنمایند،این کودکان حتی چنانچه استعداد ضعیفی هم در زمینه گرایش به بزهکاری داشته باشند، اگرآنها را به موقع در نیابیم می توانندبرای آینده خود و جامعه مخاطراتی را رقم بزنند.

وی همچنین با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد این امکان را دارند که ضمن طرح شکایت، در مرحله دادرسی نیز حضور داشته باشند، گفت: حوزه حقوق اطفال، نوجوانان، زنان، بیماران ناتوان جسمی وذهنی و نیز محیط زیست، منابع طبیعی و میراث فرهنگی از جمله حوزه هایی است که سمن ها می توانند درمطالبه گری نقشی برجسته واثربخش ایفاءکنند.

صادقی با انتقاد از رایج بودن کشت هایی که نیازمند به حجم قابل توجهی آب است عمدتا دربخش هایی از شرق استان گفت:سفره های آب زیر زمینی وروان آب هاذخایر ارزشمندی هستند که مصرف آنها لزوما باید تحت مدیریت باشد اینکه کشاورزانی از نقاط دیگر کشور به انگیزه تحصیل منفعت به کرمانشاه می آیند و با اجاره ی اراضی به کشت محصولات با مصرف بالای آب مبادرت نمایند اتفاق خوشایندی بنظر نمی رسد..

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.