جمعه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 17 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20905 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سایه سنگین رکود در بازار زرگرهای کرمانشاه خودروهای دارای سرعت غیرمجاز در کرمانشاه توقیف می شوند جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان کرمانشاه برگزار میشود/کمک به مدرسه سازی حتی به اندازه یک آجر هم کارساز است جنون غذا برای پول تکرار تجربه ناموفق گذشته در انتخاب مدیران غیربومی کرمانشاه ۲ محور گردشگری در بافت تاریخی شهر کرمانشاه راه اندازی می‌شود توقیف ۱۵ روزه در انتظار خودروهای با سرعت بالا جریمه یک میلیارد ریالی لوازم خانگی متقلب در کرمانشاه بلوار دکتر فتاح فرخی در کرمانشاه افتتاح شد گلبهار بر روی صحنه رفت/ مسئولین به تئاتر نگاه مصرفی نداشته باشند مراجعه بیش از ۱۰۰۰ مصدوم نزاع به پزشکی قانونی کرمانشاه این استادیوم دردی از مشکلات فوتبال کرمانشاه دوا نمی‌کند!  شور و شادابی به ۴۰۰کلاس درس کرمانشاه باز می گردد/حذف مدارس کانکسی تا مهرماه غبار آلود شدن هوای برخی شهرهای استان کرمانشاه براثر وزش شدید باد بافت تاریخی شهر کرمانشاه ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارد اولین گروه حجاج کرمانشاهی عازم سرزمین وحی شدند دیدار رئیس فدراسیون جودو با شهردار کرمانشاه افت فشار و یا قطعی آب درخیابان شهید جعفری و قسمتی از مناطق باغچه بان و سجاد مخالفان و موافقان تعطیلی شنبه‌ها چه گفتند؟ هر کیلوگرم دام سنگین ۱۹۰ تا ۲۰۰هزار تومان

  استاندار کرمانشاه: اقتصادمقاومتی نسخه شفابخش دردهای کرمانشاه است
16 اسفند 1396 - 9:55
شناسه : 5953
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

“هوشنگ بازوند” از اقتصاد مقاومتی به عنوان نسخه شفابخش اقتصاد استان کرمانشاه یاد می کند و عقیده دارد این سیاست ها باید وارد مرحله اجرا شود نه آنکه فقط روی کاغذ بماند و مورد تاکید قرار بگیرد.

پ
پ

در سالیان اخیر مقام معظم رهبری با درایت و اشرافی که به امور اقتصادی کشور داشتند سیاست های ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند تا به عنوان برنامه راه برای امور اقتصادی کشور در نظر گرفته شود.
مدیران هم موظف شدند اقتصاد مقاومتی را نقشه راه برنامه های اقتصادی خود بدانند و براساس سیاست های آن پیش بروند.
تکیه به ظرفیت های داخل کشور، تقویت واحدهای تولیدی و حمایت از تولیدات داخلی و در عین حال برون گرایی و توجه به صادرات از مهمترین بخش های اقتصاد مقاومتی است.
استان کرمانشاه به دلیل نرخ بالای بیکاری بالا و سایر مشکلات اقتصادی که با آن مواجه است بیشتر از دیگر استان های کشور به این نسخه شفابخش نیاز دارد و مدیران اقتصادی استان باید تا جاییکه ممکن است برای اجرای سیاست های ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.
استاندار کرمانشاه در مدت پنج الی شش ماه فعالیت خود، جلسات کارگروه اقتصاد مقاومتی را به صورت مستمر برگزار می کند و از مدیران اقتصادی می خواهد حتما در این جلسات حضور داشته باشند.
“هوشنگ بازوند” از اقتصاد مقاومتی به عنوان نسخه شفابخش اقتصاد استان کرمانشاه یاد می کند و عقیده دارد این سیاست ها باید وارد مرحله اجرا شود نه آنکه فقط روی کاغذ بماند و مورد تاکید قرار بگیرد.
استاندار کرمانشاه گاهی از سیاست های ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی به عنوان چهارکلید راه گشا برای مسائل و مشکلات اقتصادی استان یاد می کند که بر پایه کارشناسی دقیق تهیه شده است و برای همه مدیران خصوصا مدیران حوزه اقتصادی لازم الاجرا است.
وی به اجرای این سیاست ها و در نتیجه آن تولید ثروت و اشتغال در استان کرمانشاه امید دارد و از همه مدیران هم می خواهد در این زمینه پای کار بیایند.
برنامه های استانداری کرمانشاه نیز از زمان فعالیت بازوند با محورهای اقتصاد مقاومتی پیش می رود که از مهمترین آنها توجه به تولیدات داخل استان و حمایت از واحدهای تولیدی است.
اخیرا بازوند بازدیدهای مستمر و هفتگی از واحدهای تولیدی خصوصا واحدهای مشکل دار استان را در برنامه خود قرار داده و با همراهی مدیران مربوطه شخصا در واحدهای تولیدی و صنعتی کرمانشاه حاضر می شود و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار می گیرد.
به علاوه اکثر جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هم به ریاست استاندار برگزار می شود و صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی در حضور استاندار به بیان مشکلات خود می پردازند و بازوند هم از دستگاه های مربوطه می خواهد تا حد امکان برای حل مشکلات این واحدها همکاری کنند.
پیگیری مجدانه استاندار کرمانشاه برای احیا واحدهای تولیدی و جذب تسهیلات برای آنها یکی از گام های مهم تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
همچنین بازوند به صادرات هم به عنوان یکی دیگر از محورهای اقتصاد مقامتی توجه ویژه دارد و جلسات کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان نیز از ابتدای فعالیت او در کرمانشاه به صورت متعدد برگزار شده است.
استاندارکرمانشاه در این جلسات بر لزوم استفاده از مزیت مرزهای استان و همچنین صادرت محور شدن تولیدات واحدهای صنعتی تاکید دارد تا بتوانیم راه کالاهای تولید داخل را به بازارهای جهانی بیشتری باز کنیم.
وی همچنین یاد گرفتن دیپلماسی صادرات را نیز برای فعالین این حوزه ضروری می داند.
بازوند رفع موانع سرمایه گذاری و کاهش بروکراسی اداری را نیز در دستور کار گذاشته و چند وقتی است که با جدیت برای جذب سرمایه گذاران و ایجاد رونق و اشتغال در کرمانشاه تلاش می کند.
با مجموعه این اقدامات می توان از بازوند به عنوان یک مدیر جهادگر یاد کرد که با تمام توان پیگیر اجرای واقعی اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات اقتصادی کرمانشاه است.
وی سایر مدیران را نیز به حرکت و تلاش وا داشته و امید است با تداوم این برنامه ها، نسخه شفابخش اقتصاد مقاومتی بر مشکلات کرمانشاه فائق آید و درمانی بر اینهمه درد اقتصادی استان باشد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.