پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20850 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟

مردم از خرید مرغ فله ای و بدون هویت خودداری کنند
21 اسفند 1396 - 11:46
شناسه : 6081
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مردم از خرید مرغ فله ای خودداری کنند، گفت: مرغی که در کشتارگاه ها و تحت نظر دامپزشکی تولید می شود کاملا سالم و بهداشتی است.

پ
پ

دکتر مجتبی خاطر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی که بر روی کشتارگاه های طیور  صورت می گیرد، گفت: این بازرسی شامل بازرس بهداشتی قبل و بعد از کشتار است تا با اطمینان خاطر مردم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در کشتارگاه های طیور یک نفر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی و و یک کارشناس دامپزشکی بر روند کشتار نظارت دارد و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به صورت مستمر  بازرسی های دوره ای را انجام می دهند.

به گفته این کارشناس، نظارت های مسئول فنی بهداشتی شامل اخذ گواهی قرنطینه ای بهداشتی طیور، نظارت بر طیور قبل از کشتار، کنترل بهداشت سالن کشتار، بهداشت فردی کارکنان، معاینه لاشه ها بعد از کشتار، رعایت دقیق پیش سرد، کنترل خودروهای حمل، صدور مجوز حمل محصولات به مرکز مشخص و … است.

خاطرمحمدی یادآوری کرد: با انجام بازرسی های قبل از کشتار انواع بیماری های حاد مانند اسهال حاد، لاغری شدید، بیماری های عفونی، طیور مرده و … مشخص خواهد شد که اینگونه موارد قبل از کشتار حذف می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تشخیص مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مبنی بر نامناسب بودن وضعیت طیور، می تواند از کشار طیور برای مصرف انسانی ممانعت به عمل آورد.

به گفته این کارشناس مرغ سالم و بهداشتی استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور در بسته بندی مشخص و با تاریخ تولید و انقضا در مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی توزیع می شود که از زمان تولید ۷۲ ساعت تاریخ مصرف دارند.

خاطرمحمدی به مردم توصیه کرد از خرید مرغ فله ای  و بدون هویت خودداری کنند و هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشند.

وی از مردم خواست گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با دامپزشکی در میان بگذارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.