دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 6 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20857 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها

خطرات آجیل‌های ارزان قیمت
26 اسفند 1396 - 9:33
شناسه : 6207
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، درخصوص خرید آجیل‌های ارزان قیمت از دستفروشان هشدار داد.

پ
پ

بهمن خدادادیان با اشاره به افزایش خرید آجیل در آستانه عید نوروز، گفت: در وحله اول توصیه اکید ما خرید آجیل از اماکن معتبر است.

وی افزود: متاسفانه در ایام شلوغی بازار نوروز بسیاری از دستفروشان اقدام به فروش آجیل کرده که عمدتا آجیل های مانده و فاسد هستند.

وی با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، گفت: آجیل‌های کهنه محتوای حشرات ریز بصورت شته هستند و از طرفی عمدتا کپک زده‌اند.

خدادادیان افزود: برخی از این کپک‌ها سموم بسیار خطرناکی تولید کرده که می‌تواند موجب مسمومیت شدید افراد و بستری آنها در بیمارستان شود.

وی در خصوص نحوه تشخیص آجیل کهنه گفت: بعضا این نوع آجیل ها را با رنگ های شیمیایی رنگ می‌زنند تا کهنگی آن ها کمتر مشخص باشد، بنابراین توصیه می‌شود تا حد امکان از خرید آجیل رنگ شده خودداری شود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: از طرفی آجیل کهنه در برخی اقلام خود رنگ سبز به خود گرفته و با خوردن مقدار کمی از آن طعم ماندگی و کهنگی شبیه طعم نان کپک زده و مانده احساس می‌شود.

خدادادیان تاکید کرد: مردم باید بدانند آجیل هایی که با قیمت کمتر عرضه می‌شوند، قطعا کیفیت پایینی دارند و آجیلی که کیلویی پنج هزار تومان عرضه می‌شود دارای مشکل بهداشتی است.

وی با بیان اینکه آجیل خام سالم تر و بهداشتی‌تر است، گفت: ترجیحا توصیه بر این است افراد به جای آجیل‌های رنگ زده و شور از آجیل خام که سالم‌تر است استفاده کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: افراد خود می‌توانند در منزل با استفاده از نمک، زعفران و آبلیمو آجیل را بو دهند.

وی در پایان توصیه کرد: افراد بعد از خرید آجیل جهت ممانعت از کپک زدگی آن در ایام نوروز حتما آجیل را در مکان خشک و خنک نگهداری کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.