یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21954 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود

نرخ مصوب زولبیا بامیه در ماه رمضان ۱۲۰هزار ریال است
31 اردیبهشت 1397 - 12:18
شناسه : 7391
3
رئیس اتحادیه قنادان استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس اتحادیه قنادان کرمانشاه گفت: نرخ مصوب هرکیلو زولبیا بامیه درجه یک با جعبه در ماه مبارک رمضان ۱۲۰هزار ریال است.

پ
پ

محمدرضا ناصری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: همچنین قیمت هرکیلو زولبیا بامیه درجه دو به میزان ۱۰۰هزار ریال عنوان شده است. 

وی با تاکید براینکه نظارت کامل بر رعایت مسایل بهداشتی به ویژه در ماه رمضان بر واحدهای صنفی مربوطه اعمال می شود، اظهار داشت: این واحدها توسط بازرسان اتاق اصناف، مرکز بهداشت و غذا و دارو به صورت مستمر رصد می شوند. 

رییس اتحادیه قنادان استان با تاکید براینکه زولبیا بامیه در واحدهای صنفی مجوزدار در شرایط بهداشتی و تنها در روغن مخصوص سرخ کردنی پخته می شود، ادامه داد: مصرف کنندگان برای تهیه این شیرینی باید تنها به واحدهای صنفی دارای پروانه کسب مراجعه کنند. 

ناصری در خصوص چرایی رنگی شدن بامیه در برخی از واحدهای صنفی، ادامه داد: رنگی بودن بامیه تنها به دلیل شهد بیشتر است و مشکلی از لحاظ بهداشتی ندارد. 

وی از وجود ۱۸۰ قنادی در استان خبر داد و گفت: از این میزان نزدیک به ۸۰ واحد درجه یک و ۱۰۰ واحد صنفی دیگر درجه دو می باشد. 

ناصری افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال کد ۱۰ رقمی منحصر به فرد در زیر نشان استاندارد روی بسته ‌بندی کالا به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ اعتبار آن‌ها مورد تائید قرار نگرفت یا فاقد علامت استاندارد بودند، اداره کل استاندارد را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ در جریان قرار دهند. 

 

گفتگو از شهلا رستمی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.