شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20831 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد

نرخ مصوب زولبیا بامیه در ماه رمضان ۱۲۰هزار ریال است
31 اردیبهشت 1397 - 12:18
شناسه : 7391
0
رئیس اتحادیه قنادان استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس اتحادیه قنادان کرمانشاه گفت: نرخ مصوب هرکیلو زولبیا بامیه درجه یک با جعبه در ماه مبارک رمضان ۱۲۰هزار ریال است.

پ
پ

محمدرضا ناصری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: همچنین قیمت هرکیلو زولبیا بامیه درجه دو به میزان ۱۰۰هزار ریال عنوان شده است. 

وی با تاکید براینکه نظارت کامل بر رعایت مسایل بهداشتی به ویژه در ماه رمضان بر واحدهای صنفی مربوطه اعمال می شود، اظهار داشت: این واحدها توسط بازرسان اتاق اصناف، مرکز بهداشت و غذا و دارو به صورت مستمر رصد می شوند. 

رییس اتحادیه قنادان استان با تاکید براینکه زولبیا بامیه در واحدهای صنفی مجوزدار در شرایط بهداشتی و تنها در روغن مخصوص سرخ کردنی پخته می شود، ادامه داد: مصرف کنندگان برای تهیه این شیرینی باید تنها به واحدهای صنفی دارای پروانه کسب مراجعه کنند. 

ناصری در خصوص چرایی رنگی شدن بامیه در برخی از واحدهای صنفی، ادامه داد: رنگی بودن بامیه تنها به دلیل شهد بیشتر است و مشکلی از لحاظ بهداشتی ندارد. 

وی از وجود ۱۸۰ قنادی در استان خبر داد و گفت: از این میزان نزدیک به ۸۰ واحد درجه یک و ۱۰۰ واحد صنفی دیگر درجه دو می باشد. 

ناصری افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال کد ۱۰ رقمی منحصر به فرد در زیر نشان استاندارد روی بسته ‌بندی کالا به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ اعتبار آن‌ها مورد تائید قرار نگرفت یا فاقد علامت استاندارد بودند، اداره کل استاندارد را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ در جریان قرار دهند. 

 

گفتگو از شهلا رستمی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.