دکتر صیاد غلامی افزود: این رستوران بدلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی و همچنین استفاده از مرغ و گوشت تاریخ مصرف گذشته پس از ارجاع به مراجع قضایی به مدت سه ماه تعطیل و محکوم به نصب بنر پلمب در ورودی رستوران شد.
وی ادامه داد: در بازدیدهای یک هفته گذشته، بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی صورت گرفت که مقدار۸۰۰ کیلو گرم انواع فراورده خام دامی ناسالم کشف و از چرخه مصرف حذف شد.
وی با اشاره به نظارت های صورت گرفته در سطح شهر کرمانشاه اضافه کرد، علاوه بر این رستوران، یک واحد غیر مجاز مرغ زنده فروشی با اخذ دستور مقام قضایی پلمب شد.
دیدگاه