پنج شنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 18 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23867 تعداد نوشته های امروز : 0×
پلمپ رستوران به دلیل مصرف گوشت ناسالم
20 آبان 1397 - 13:18
شناسه : 11207
13
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از پلمب یک رستوران متخلف در این شهرستان خبر داد و گفت: پرونده این واحد متخلف پس از کشف 700 کیلوگرم انواع فراورده خام دامی ناسالم به مراجع قضایی ارجاع شد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر صیاد غلامی افزود: این رستوران بدلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی و همچنین استفاده از مرغ و گوشت تاریخ مصرف گذشته پس از ارجاع به مراجع قضایی به مدت سه ماه تعطیل و محکوم به نصب بنر پلمب در ورودی رستوران شد.
وی ادامه داد: در بازدیدهای یک هفته گذشته، بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌ خام دامی صورت گرفت که مقدار۸۰۰ کیلو گرم انواع فراورده خام دامی ناسالم کشف و از چرخه مصرف حذف شد.
وی با اشاره به نظارت های صورت گرفته در سطح شهر کرمانشاه اضافه کرد، علاوه بر این رستوران، یک واحد غیر مجاز مرغ زنده فروشی با اخذ دستور مقام قضایی پلمب شد.

پ
پ
غلامی یادآوری کرد: فرآورده‌های خام دامی علاوه بر اینکه باید ازمراکز مجاز ومورد تایید اداره دامپزشکی تهیه شود، خریداران نیز باید به تاریخ تولید و برچسب محصولات دقت کنند.

وی در ادامه عرضه گوشت ناسالم و خارج از چرخه مجاز کشتارگاهی را مشمول برخوردهای سخت دامپزشکی دانست و گفت: ضبط و امحاء  دام و طیور کشتار شده و معرفی به مراجع قضایی از عواقب این کار است.
این مقام مسئول در ادامه از مردم خواست در صورت مشاهده اینگونه موارد، مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.