یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 19 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20911 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

انجام عمل های زیبایی توسط جراحان عمومی بازی با جان مردم است/ضرورت نظارت بیشتر معاونت درمان کرمانشاه بر عملکرد جراحان معبر کولبری مجاز در دروازه شوشمی پاوه بازگشایی می شود توزیع مرسولات پستی در کرمانشاه بیش از حد استاندارد است/مرسولات وارده بیش از صادرات است دانش آموزان می‌توانند کارت ورود به جلسه را یک ساعت قبل از امتحان دریافت کنند دلیل اینکه زنان بیشتر آلزایمر می‌گیرند چیست؟ استان کرمانشاه ۶ بار لرزید سایه سنگین رکود در بازار زرگرهای کرمانشاه خودروهای دارای سرعت غیرمجاز در کرمانشاه توقیف می شوند جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان کرمانشاه برگزار میشود/کمک به مدرسه سازی حتی به اندازه یک آجر هم کارساز است جنون غذا برای پول تکرار تجربه ناموفق گذشته در انتخاب مدیران غیربومی کرمانشاه ۲ محور گردشگری در بافت تاریخی شهر کرمانشاه راه اندازی می‌شود توقیف ۱۵ روزه در انتظار خودروهای با سرعت بالا جریمه یک میلیارد ریالی لوازم خانگی متقلب در کرمانشاه بلوار دکتر فتاح فرخی در کرمانشاه افتتاح شد گلبهار بر روی صحنه رفت/ مسئولین به تئاتر نگاه مصرفی نداشته باشند مراجعه بیش از ۱۰۰۰ مصدوم نزاع به پزشکی قانونی کرمانشاه این استادیوم دردی از مشکلات فوتبال کرمانشاه دوا نمی‌کند!  شور و شادابی به ۴۰۰کلاس درس کرمانشاه باز می گردد/حذف مدارس کانکسی تا مهرماه غبار آلود شدن هوای برخی شهرهای استان کرمانشاه براثر وزش شدید باد

شرایط بهداشتی گوشت گوسفند وارداتی مورد تایید سازمان دامپزشکی است
24 آبان 1397 - 11:15
شناسه : 11424
1
سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام توسط دامپزشکی در کشورهای مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها کنترل می‌شود. طلوع‌‌کرمانشاه :

امید حاج‌محمدی اظهار داشت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS ( جمهوری‌های مشترک‌المنافع مستقل شده از شوروی سابق ) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظران بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل می‌شود.به گفته سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه، لاشه‌های سالم پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش‌سرد و در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری شده تا به PH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه‌ها صورت پذیرد.این مسؤول تصریح کرد: بنابراین تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی ( که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی می‌شناسند) مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچگونه نگرانی می‌توانند مصرف کنند.

پ
پ

وی با بیان اینکه دام‌ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آن‌ها برای ورود به سالن کشتار تایید می‌شود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشه‌ها بررسی شده و لاشه‌های بیمار حذف می‌شوند.حاج محمدی تصریح کرد: خروج از پیش‌سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی است و نهایتا لاشه‌ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل‌گذاری و در لفافه‌های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال‌دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می‌شوند.

/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.