شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

این بیماری “کُشنده” را ساده نگیرید
21 آذر 1397 - 13:34
شناسه : 13231
7
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرگروه بیماری‌های تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه احتمال ابتلای همه افراد در هر سنی به ویروس آنفلوآنزا وجود دارد، گفت: فرم سخت این بیماری می تواند کشنده باشد، بنابراین افراد باید احتیاط لازم در زمینه پیشگیری و درمان این بیماری داشته باشند.دکتر علیرضا جانبخش با بیان اینکه آنفلوآنزا بیماری حاد و مسری تنفسی است، گفت: ویروس این بیماری دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می کند.وی با اشاره به تفاوت‌های بسیار آنفلوآنزا و سرماخوردگی، گفت: عموم مردم تفاوت چندانی بین این دو قائل نیستند، درحالیکه آنفلوآنزا با سرماخوردگی بسیار متفاوت است و به مراتب این بیماری با عوارض شدیدتری همراه است.در سرماخوردگی آبریزش بینی و سوزش چشم و گلو داریم و تب نداریم، اما در آنفلوآنزا این موارد برعکس است و آنفلوآنزا اغلب با تب همراه است و علائم گفته شده در مورد سرماخوردگی را ندارد.شروع آنفلوآنزا برخلاف سرماخوردگی ناگهانی است و عموما با دردهای عضلانی در ساق پا و کمر همراه است که این موارد در سرماخوردگی مشاهده نمی شود.وی گفت: آنفلوآنزا دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می کند و علائم تحتانی مانند سرفه و ذات الریه در آنفلوآنزا نداریم.

پ
پ
مدیرگروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه فرم سخت بیماری آنفلوآنزا می‌تواند کشنده باشد، از همه افراد و بویژه گروه‌های درمعرض خطر خواست از درمان خودسرانه این بیماری خودداری کرده و حتما برای درمان مناسب به پزشک مراجعه کنند.

*دکتر علیرضا جانبخش با بیان اینکه آنفلوآنزا بیماری حاد و مسری تنفسی است، گفت: ویروس این بیماری دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می کند.

*وی با اشاره به تفاوت‌های بسیار آنفلوآنزا و سرماخوردگی، گفت: عموم مردم تفاوت چندانی بین این دو قائل نیستند، درحالیکه آنفلوآنزا با سرماخوردگی بسیار متفاوت است و به مراتب این بیماری با عوارض شدیدتری همراه است.

*جانبخش تصریح کرد: در سرماخوردگی آبریزش بینی و سوزش چشم و گلو داریم و تب نداریم، اما در آنفلوآنزا این موارد برعکس است و آنفلوآنزا اغلب با تب همراه است و علائم گفته شده در مورد سرماخوردگی را ندارد.

وی افزود: شروع آنفلوآنزا برخلاف سرماخوردگی ناگهانی است و عموما با دردهای عضلانی در ساق پا و کمر همراه است که این موارد در سرماخوردگی مشاهده نمی شود.

جانبخش تصریح کرد: آنفلوآنزا دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می کند و علائم تحتانی مانند سرفه و ذات الریه در آنفلوآنزا نداریم.

*مدیرگروه بیماری‌های تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه احتمال ابتلای همه افراد در هر سنی به ویروس آنفلوآنزا وجود دارد، گفت: فرم سخت این بیماری می تواند کشنده باشد، بنابراین افراد باید احتیاط لازم در زمینه پیشگیری و درمان این بیماری داشته باشند.

جانبخش کودکان، افراد مسن، زنان باردار، بیماران قلبی و سایر افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه ای را از جمله افراد در معرض خطر عنوان کرد و افزود: ابتلای این گروه‌ها به آنفلوآنزا می تواند با عوارض شدیدی همراه باشد، لذا این افراد باید بیش از سایر افراد مراقبت‌های پیشگیری را رعایت کنند.

جانبخش با اشاره به وجود سه تیپ ویروس آنفلوآنزا A، B و C گفت: نوع B و C به میزان کمتر و به شکل خفیف در انسان ایجاد بیماری می کند و مسئول اصلی ایجاد بیماری و همه گیری آنفلوآنزا نوع A این ویروس است.

وی به ویژگی های خاص ویروس آنفلوآنزا اشاره کرد و افزود: ویروس آنفلوآنزا چند هسته ای است و هر یک تا سه سال تغییرات اساسی پیدا می کند و برای همین واکسن های آن را هر سال باید تزریق کرد.

جانبخش با اشاره به وجود واکسن برای این بیماری گفت: تزریق واکسن تا ۹۵ درصد می تواند از ابتلای افراد پیشگیری کرده و یا در صورت ابتلا، بیماری با عوارض کمتری همراه است و برای همین توصیه می شود همه گروه های در معرض خطر این واکسن را تزریق کنند.

وی با اشاره به وجود دو نوع درمان دارویی ضدویروسی و نیز درمان حمایتی برای آنفلوآنزا گفت: گروه های درمعرض خطر باید در صورت ابتلا حتما به پزشک مراجعه کرده و درمانهای ضد ویروسی دریافت کنند.

جانبخش نسبت به درمان خودسرانه آنفلوآنزا بویژه برای گروه های در معرض خطر هشدار داد وافزود: متاسفانه برخی افراد به شکل خودسرانه اقدام به مصرف آسپرین می کنند که با خطرات بسیاری همراه است و می تواند عوارض مغزی بدهد، بنابراین افراد تنها باید با مراجعه به پزشک تحت درمان قرار بگیرند.


وی افزود: برای افراد عادی نیز توصیه می شود افراد از خوددرمانی اجتناب کرده و تنها از مایعات گرم و تغذیه مناسب استفاده کنند و دو تا سه روز در منزل استراحت کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.