شنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۳ Saturday, 13 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20767 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

تفریح ارزان مردم کرمانشاه در انتظار تعطیلی ست!/رئیس حوزه هنری:ما نمی توانیم با جان مردم ریسک کنیم/ جدی نگرفتن سیستم استاندارد اطفای حریق در سینما آزادی کرمانشاه اتباع افغانی جواز ورود به کرمانشاه را ندارند جزئیاتی جدید از علت خودکشی پرستار جوان؛ در ۹ ماه گذشته ۴۹ کرمانشاهی با قرص برنج خودکشی کردند بازار داغ برداشت گیاهان خودروی بهاری در کرمانشاه/ این گیاهان را از ریشه نکنید آب همه جزیره‌های «هشیلان» را دربر گرفت/ تلاش برای انتقال آب به سراب «یاوری» امیدوارم موفقیت در مسابقات کافا تکرار شود انجام خط کشی ۶۰۰ کیلومتر از معابر شهری کرمانشاه/ثبت تردد غیرمجاز کامیون‌ها توسط دوربین‌ها انجام می‌شود نماز «عید فطر» کرمانشاه کجا اقامه می‌شود؟ «گوجه سبز» نوبرانه کرمانشاه راهی بازار شد موج دوم سفرهای بهاری در تعطیلات فطر/ افزایش ۱۱ درصدی تردد در محورهای کرمانشاه پای تعزیرات به تاراج گنج سبز کوه‌های کرمانشاه باز شد ساماندهی ایستگاه‌های تاکسی در میدان آزادی کرمانشاه حضور ۱۰۰ تیم پلیس راه کرمانشاه در تعطیلات آمادگی کرمانشاه برای میزبانی از گردشگران تعطیلات عیدفطر انتقال خون کرمانشاه تعطیلات آخر هفته فعال است احتمال رویت هلال ماه شوال در غروب روز سه‌شنبه بالا است بزودی نرخ نامه کرایه تاکسی ها در کرمانشاه اعلام می شود/فعلا گرفتن وجه اضافه ممنوع هیچ عطاری و فروشگاهی حق فروش قرص برنج را ندارد/ مرگ ۴۹نفر به دنبال استفاده‌ از این ماده سمی هوای کرمانشاه سال گذشته ۴۳ روز غیراستاندارد بود فروش محصولات سایپا فعلا لغو شد/سایپا: زمان جدید ثبت‌نام متعاقبا اعلام می‌شود

اصلاح کیفیت آرد و نان از مزرعه تا سفره خانواده
08 دی 1397 - 13:40
شناسه : 14451
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در نشست شورای پایش آرد و نان اظهار داشت:تولید آرد و نان مناسب و استاندارد یکی از اولویت های جدی دولت است و در این راستا بیشترین یارانه ها و نظارت ها به این حوزه اختصاص یافته است. وی گفت:نان کرمانشاه از سالیان گذشته دارای کیفیت چندان مطلوبی نبوده و دلیل این وضعیت به کیفیت نازل گندم، تجهیزات غیراستاندارد و نیروی انسانی غیرماهر بازمی گردد.حاتمی خاطرنشان کرد:برای تولید یک نان مناسب، در گام اول نیازمند یک بذر خوب هستیم. سردسیر بودن استان بهانه مناسبی برای توجیه گلوتن و پروتئین پایین در گندم تولیدی کرمانشاه نیست. به عنوان مثال روسیه یک کشور سردسیر است ولی آن ها بذرهایی باکیفیت و متناسب با اقلیم آب و هوایی خود تولید کرده اند.

پ
پ

وی یادآور شد: از مراکز تحقیقات کشاورزی استان انتظار می رود به سمت تولید بذرهای باکیفیت و سازگار با اقلیم استان و دارای گلوتن و پروتئین مناسب گام بردارند‌. وی گفت:از سالیان گذشته کیفیت نامناسب گندم و آرد تولیدی حاصل از آن موجب شده نانوایی ها به سمت افزودن موادی مانند نمک و جوش شیرین متمایل می شوند و این رویه ها مشکلاتی را برای سلامت شهروندان ایجاد می کند.حاتمی اضافه کرد:مشکلات متعددی در مسیر تولید نان از مزرعه تا سفره خانواده ها وجود دارد که با یک مدیریت عقلانی، شجاعانه، مناسب و نظارت مستمر می توان گام های خوبی برای اصلاح آن ها برداشت. وی اظهار داشت:نهادهای نظارتی مانند تعزیرات و بازرسی اصناف با جدیت تمام بر نانوایی ها نظارت کنند و هیچ متخلفی را بی مجازات رها نکنند و در صورت لزوم با نصب پلاکارد بر درب واحد، آن ها را به مردم معرفی کنند‌.سند اصلاح کیفیت آرد و نان از مزرعه تا سفره خانواده تدوین شود و سپس در دستور کار قرار گیرد.خوشبختانه گندم تولیدی مناطق گرمسیری استان از کیفیت مناسب تری برخوردار است و می توان آن را به مصرف داخل استان اختصاص داد.وی همچنین یکی از راه های ارتقای کیفیت نان، اضافه کردن مکمل های غذایی دانست و گفت:از طریق نانوایی های آزاد پز و تحت نظر بهداشت و اداره استاندارد قابل انجام است. نوسازی تجهیزات نانوایی ها به افزایش کیفیت نان کمک می کند و در این زمینه وام ارزان قیمت در اختیار نانوایی ها گذاشته می شود.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.