وی یادآور شد: از مراکز تحقیقات کشاورزی استان انتظار می رود به سمت تولید بذرهای باکیفیت و سازگار با اقلیم استان و دارای گلوتن و پروتئین مناسب گام بردارند. وی گفت:از سالیان گذشته کیفیت نامناسب گندم و آرد تولیدی حاصل از آن موجب شده نانوایی ها به سمت افزودن موادی مانند نمک و جوش شیرین متمایل می شوند و این رویه ها مشکلاتی را برای سلامت شهروندان ایجاد می کند.حاتمی اضافه کرد:مشکلات متعددی در مسیر تولید نان از مزرعه تا سفره خانواده ها وجود دارد که با یک مدیریت عقلانی، شجاعانه، مناسب و نظارت مستمر می توان گام های خوبی برای اصلاح آن ها برداشت. وی اظهار داشت:نهادهای نظارتی مانند تعزیرات و بازرسی اصناف با جدیت تمام بر نانوایی ها نظارت کنند و هیچ متخلفی را بی مجازات رها نکنند و در صورت لزوم با نصب پلاکارد بر درب واحد، آن ها را به مردم معرفی کنند.سند اصلاح کیفیت آرد و نان از مزرعه تا سفره خانواده تدوین شود و سپس در دستور کار قرار گیرد.خوشبختانه گندم تولیدی مناطق گرمسیری استان از کیفیت مناسب تری برخوردار است و می توان آن را به مصرف داخل استان اختصاص داد.وی همچنین یکی از راه های ارتقای کیفیت نان، اضافه کردن مکمل های غذایی دانست و گفت:از طریق نانوایی های آزاد پز و تحت نظر بهداشت و اداره استاندارد قابل انجام است. نوسازی تجهیزات نانوایی ها به افزایش کیفیت نان کمک می کند و در این زمینه وام ارزان قیمت در اختیار نانوایی ها گذاشته می شود.
دیدگاه