یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

خطر ورشکستگی برای رستوران های خالی ازمشتری کرمانشاه
11 دی 1397 - 9:29
شناسه : 14691
1
ریزش 30 تا 50 درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سیروس گل عنبر با اشاره به افزایش قیمت‌هایی که طی چند ماه اخیر در کالاها داشتیم، افزود: این گرانی‌ها هزینه تمام شده رستوران‌ها را بسیار بالا برده و برخی از اقلام مورد استفاده ما ۱۰۰ تا ۶۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. وی ادامه داد: رب گوجه‌ای که ۳۵۰۰ تومان می‌خریدیم تا نزدیک ۲۰ هزار تومان رسیده، قیمت زرشک سیاه از کیلویی ۱۰۰ هزار تومان به ۶۰۰ هزار تومان رسیده و حداقل افزایش قیمتی که داشتیم در گوشت چرخ کرده بوده که از کیلویی ۲۵ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسیده است.نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر با کاهش قدرت خرید مردم، مراجعه آنها به رستوران‌ها بسیار کم شده و در برخی از رستوران‌ها ۳۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.به گفته گل‌عنبر این امر باعث شده در سال جاری ۱۰ رستوران درخواست ابطال پروانه بدهند و با ادامه این وضعیت سال آینده تعداد بیشتری از رستوران‌ها ابطال پروانه و تعطیلی خواهند داشت.

پ
پ
سیروس گل عنبر با اشاره به افزایش قیمت‌هایی که طی چند ماه اخیر در کالاها داشتیم، افزود: این گرانی‌ها هزینه تمام شده رستوران‌ها را بسیار بالا برده و برخی از اقلام مورد استفاده ما ۱۰۰ تا ۶۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است.
وی ادامه داد: رب گوجه‌ای که ۳۵۰۰ تومان می‌خریدیم تا نزدیک ۲۰ هزار تومان رسیده، قیمت زرشک سیاه از کیلویی ۱۰۰ هزار تومان به ۶۰۰ هزار تومان رسیده و حداقل افزایش قیمتی که داشتیم در گوشت چرخ کرده بوده که از کیلویی ۲۵ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسیده است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر با کاهش قدرت خرید مردم، مراجعه آنها به رستوران‌ها بسیار کم شده و در برخی از رستوران‌ها ۳۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.
به گفته گل‌عنبر این امر باعث شده در سال جاری ۱۰ رستوران درخواست ابطال پروانه بدهند و با ادامه این وضعیت سال آینده تعداد بیشتری از رستوران‌ها ابطال پروانه و تعطیلی خواهند داشت.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه از فعالیت ۱۰۰ رستوران و چلوکبابی در شهر کرمانشاه خبر داد که هر یک از این مراکز چندین کارگر و خدمه دارند و افزود: اگر این رستوران‌ها تعطیل شوند، تعداد زیادی به جمعیت بیکاران اضافه خواهد شد./ایسنا
 
 
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.