شنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۳ Saturday, 13 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20762 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

امیدوارم موفقیت در مسابقات کافا تکرار شود انجام خط کشی ۶۰۰ کیلومتر از معابر شهری کرمانشاه/ثبت تردد غیرمجاز کامیون‌ها توسط دوربین‌ها انجام می‌شود نماز «عید فطر» کرمانشاه کجا اقامه می‌شود؟ «گوجه سبز» نوبرانه کرمانشاه راهی بازار شد موج دوم سفرهای بهاری در تعطیلات فطر/ افزایش ۱۱ درصدی تردد در محورهای کرمانشاه پای تعزیرات به تاراج گنج سبز کوه‌های کرمانشاه باز شد ساماندهی ایستگاه‌های تاکسی در میدان آزادی کرمانشاه حضور ۱۰۰ تیم پلیس راه کرمانشاه در تعطیلات آمادگی کرمانشاه برای میزبانی از گردشگران تعطیلات عیدفطر انتقال خون کرمانشاه تعطیلات آخر هفته فعال است احتمال رویت هلال ماه شوال در غروب روز سه‌شنبه بالا است بزودی نرخ نامه کرایه تاکسی ها در کرمانشاه اعلام می شود/فعلا گرفتن وجه اضافه ممنوع هیچ عطاری و فروشگاهی حق فروش قرص برنج را ندارد/ مرگ ۴۹نفر به دنبال استفاده‌ از این ماده سمی هوای کرمانشاه سال گذشته ۴۳ روز غیراستاندارد بود فروش محصولات سایپا فعلا لغو شد/سایپا: زمان جدید ثبت‌نام متعاقبا اعلام می‌شود  احتمال لغو قرارداد جامعه پزشکی کرمانشاه با بیمه ها مراقب قارچ‌های مرگ‌آور باشید ویروس جدید با نقاب کرونا کمک ۲ میلیارد ریالی «محسن چاوشی» برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کرمانشاه هجیج،هزارماسوله ای بی امکانات/ این روستای هدف گردشگری ازمحرومیت ها رنج می برد

خطر ورشکستگی برای رستوران های خالی ازمشتری کرمانشاه
11 دی 1397 - 9:29
شناسه : 14691
1
ریزش 30 تا 50 درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سیروس گل عنبر با اشاره به افزایش قیمت‌هایی که طی چند ماه اخیر در کالاها داشتیم، افزود: این گرانی‌ها هزینه تمام شده رستوران‌ها را بسیار بالا برده و برخی از اقلام مورد استفاده ما ۱۰۰ تا ۶۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. وی ادامه داد: رب گوجه‌ای که ۳۵۰۰ تومان می‌خریدیم تا نزدیک ۲۰ هزار تومان رسیده، قیمت زرشک سیاه از کیلویی ۱۰۰ هزار تومان به ۶۰۰ هزار تومان رسیده و حداقل افزایش قیمتی که داشتیم در گوشت چرخ کرده بوده که از کیلویی ۲۵ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسیده است.نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر با کاهش قدرت خرید مردم، مراجعه آنها به رستوران‌ها بسیار کم شده و در برخی از رستوران‌ها ۳۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.به گفته گل‌عنبر این امر باعث شده در سال جاری ۱۰ رستوران درخواست ابطال پروانه بدهند و با ادامه این وضعیت سال آینده تعداد بیشتری از رستوران‌ها ابطال پروانه و تعطیلی خواهند داشت.

پ
پ
سیروس گل عنبر با اشاره به افزایش قیمت‌هایی که طی چند ماه اخیر در کالاها داشتیم، افزود: این گرانی‌ها هزینه تمام شده رستوران‌ها را بسیار بالا برده و برخی از اقلام مورد استفاده ما ۱۰۰ تا ۶۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است.
وی ادامه داد: رب گوجه‌ای که ۳۵۰۰ تومان می‌خریدیم تا نزدیک ۲۰ هزار تومان رسیده، قیمت زرشک سیاه از کیلویی ۱۰۰ هزار تومان به ۶۰۰ هزار تومان رسیده و حداقل افزایش قیمتی که داشتیم در گوشت چرخ کرده بوده که از کیلویی ۲۵ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسیده است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر با کاهش قدرت خرید مردم، مراجعه آنها به رستوران‌ها بسیار کم شده و در برخی از رستوران‌ها ۳۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.
به گفته گل‌عنبر این امر باعث شده در سال جاری ۱۰ رستوران درخواست ابطال پروانه بدهند و با ادامه این وضعیت سال آینده تعداد بیشتری از رستوران‌ها ابطال پروانه و تعطیلی خواهند داشت.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه از فعالیت ۱۰۰ رستوران و چلوکبابی در شهر کرمانشاه خبر داد که هر یک از این مراکز چندین کارگر و خدمه دارند و افزود: اگر این رستوران‌ها تعطیل شوند، تعداد زیادی به جمعیت بیکاران اضافه خواهد شد./ایسنا
 
 
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.