شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

نگاه قومیتی در انتخاب کاندیداها، مجلس ضعیفی را شکل می‌دهد
28 بهمن 1398 - 9:02
شناسه : 174636
1
رئیس بسیج اساتید کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

نامدار یوسفوندگفت:متاسفانه گاها دیده می‌شود که در زمان انتخابات فلان بازیگر، هنرپیشه، ورزشکار و… از کاندیداهایی حمایت می‌کنند و از مردم می‌خواهند که به آنها رای بدهند، درحالیکه این شاخصه دموکراسی غربی است و ممکن است آن فرد صلاحیت و شایستگی انتخاب شدن را نداشته باشد./یوسفوند در ادامه با انتقاد از تبلیغات پرهزینه برخی از کاندیداها، افزود: کسانی که هزینه‌های هنگفتی می‌کنند که پیروز میدان رقابت باشند، باید بدانند که دیگر دوره این نوع از تبلیغات گذشته و مردم کسانی را انتخاب می‌کنند که شرایط آنها را در این وضعیت اقتصادی بهتر درک کرده و با هزینه‌های خیلی کم، طرح و برنامه‌های خود را اعلام کنند./وی در بخش دیگری از سخنانش به آسیب‌های انتخاب قومی و قیبله‌ای در استانی مانند کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این مشکل گاها باعث می‌شود تا افراد شایسته‌ای برای مجلس انتخاب نشوند و این نوع نگاه  شکل گیری مجلس ضعیفی را به دنبال خواهد داشت.

پ
پ

رئیس بسیج اساتید استان کرمانشاه گفت: درگام دوم انقلاب باید با انتخاب افراد اصلح، مجلسی داشته باشیم که عصاره فضائل ملت باشد.

نامدار یوسفوند، بااشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند، اظهار کرد: نظام اسلامی ایران یک نظام مردم سالاری دینی است و انتخابات نیز یکی از بارزترین وجوه برای ترسیم مردم سالار بودن این نظام است.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، گفت: همه ما تکیلف داریم که در انتخابات شرکت کنیم تا افراد اصلح برای قانونگذاری در مجلس انتخاب شوند و از سوی دیگر این حق ما است که در تعیین سرنوشت کشور دخیل باشیم.

رئیس بسیج اساتید کرمانشاه حضور گسترده در انتخابات را امری شایسته برای ملت دانست و اضافه کرد: وقتی ملتی با مشارکت حداکثری در پای صندوق‌های رای حاضر می شود و آگاهانه انتخاب می‌کند، بسیاری از مشکلات کشور نیز حل می‌شود.

وی بااشاره به پیامدهای مثبت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، اعلام کرد: بالا بودن میزان مشارکت مردم در هر انتخاباتی، یک بار مثبت برای آن کشور به همراه دارد و آن کشور را در برابر دشمنان  آسیب ناپذیر می‌کند و اعتبار سیاسی و بین المللی‌اش را بالا می‌برد، بگونه‌ای که در زمان مذاکرات و گفت و گو های بین المللی هر کشوری که پشتوانه مردمی قوی تری داشته باشد، می‌تواند موفق‌تر عمل کند.

یوسفوند در ادامه با تاکید براینکه مجلس باید عصاره فضائل یک ملت باشد، عنوان کرد: برای اینکه این هدف تحقق پیدا کند، باید افراد اصلح را با شناخت درست انتخاب کنیم.

وی تصریح کرد: شناخت درست کاندیداهای اصلح می‌تواند از راه‌های مختلف انجام گیرد که یکی از آنها معرفی، مطالعه رزومه، صداقت و حتی نحوه تبلیغاتی است که خود کاندیداها دارند.

رئیس بسیج اساتید کرمانشاه یادآورشد: اگر زمانی برای شناخت فرد اصلح به نتیجه‌ای نرسیدیم، می‌توانیم از افراد مرجع و نخبگان که دارای شناخت نسبت به کاندیداها هستند، کمک و مشورت بگیریم.

وی تاکید کرد:

رئیس بسیج اساتید کرمانشاه در ادامه به نقش نخبگان در انتخابات هم اشاره کرد و افزود: نخبگان باید کمک کنند تا در اولین انتخابات چهل ساله دوم انقلاب، انتخاباتی در تراز  انقلاب اسلامی و مبتنی بر مردم سالاری دینی و مطابق با ارکان و موازین آن شکل گیرد.

وی اظهار کرد: جهت صیانت از مردم سالاری دینی و برای دستیابی به انتخاباتی در خور چهله دوم انقلاب اسلامی، نخبگان انقلابی باید مرجع افکار عمومی جهت انتخاب اصلح باشند و باید تلاش کرد که این مرجعیت که در دهه پیش به سمت و سوی‌های دیگری میل کرده را به دست آورد و از  قابلیت‌های آن صیانت کرد، در این صورت است که مجلسی شکل می‌گیرد که عصاره  فضائل ملت است/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.