علیصفر ماکنعلی، معاون بهداشت و پیگیری سازمان دامپزشکی در این باره به ایسنا، گفت: براساس تعاریف مندرج در کتاب سازمان بهداشت جهانی دام (OIE) همه بخشهای قابل مصرف یک دام، گوشت تلقی میشود و میتواند مصرف شود که این تعریف از کلهپاچه تا فیله گوشت گسترده است.
وی ادامه داد: اگر در بازار، تقاضا برای مصرف نوع خاصی از گوشت قرمز یا سفید وجود داشته باشد و شرایط بهداشتی و سلامت آن حفظ شود، بستهبندی و عرضه اینگونه گوشت هیچ مشکلی ندارد؛ کما اینکه در گذشته نیز بستهبندی پای مرغ مجاز نبود اما پس از اینکه بازار مصرف آن ایجاد و شرایط بهداشتی آن رعایت شد، مجوز آن را صادر کردیم/ایسنا
دیدگاه