سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
شرکت پست استان کرمانشاه بسته‌ها و اقلام مورد نیاز را به دست مردم می رساند
22 اسفند 1398 - 10:24
شناسه : 185500
15
معاون استاندار: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-تمام ظرفیت‌های استان را در توزیع مواد ضدعفونی کننده بکار گزفته ایم/حاتمی بر استفاده ازتمام ظرفیت‌های موجود استان در زمینه توزیع وپخش مواد و کالاهای مورد نیاز مردم استان تاکید وبیان داشت: به همین منظور مقرر گردید که از ظرفیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ برای توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده مورد نیاز مردم ونیز ظرفیت شرکت پست استان برای توزیع و تحویل بسته‌ها و اقلام مورد نیاز مردم استان استفاده مطلوب ببریم./دکتر حاتمی در این جلسه با اشاره به وضعیت حساس جامعه، لزوم هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در زمینه تولید، توزیع و نظارت در زمینه مواد ضدعفونی کننده را متذکر شد و گفت: ۱۰ واحدتولیدی مواد ضدعفونی دراستان بصورت تمام وقت فعالیت دارند و بخش قابل توجهی از نیاز استان را تامین می‌کنند./ معاون استاندار به تصمیمات اتخاذ شده دراین کمیته اشاره واظهار داشت:بر اساس تقسیم کاری که انجام شد دانشگاه علوم پزشکی استان مسئول توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده های بر پایه الکل ونیز سازمان صنعت، معدن وتجارت استان مسئول توزیع محلول ضدعفونی کننده سطوح تعیین گردیدند.

پ
پ

جلسه کمیته تامین ،تولید و توزیع ستاد مقابله با کرونا به ریاست دکترحاتمی معاون استاندار و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی عضو این کمیته برگزار شد.

وی افزود: تسریع و تسهیل در توزیع اقلام ضد عفونی کننده از طریق شرکت پخش البرز در سراسر استان و نیز تسریع در تامین پارچه مورد نیاز واحد‌های تولید ماسک از طریق سازمان صنعت معدن و تجارت استان از دیگر مصوبات این کمیته بود.

حاتمی بر استفاده ازتمام ظرفیت‌های موجود استان در زمینه توزیع وپخش مواد و کالاهای مورد نیاز مردم استان تاکید وبیان داشت: به همین منظور مقرر گردید که از ظرفیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ برای توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده مورد نیاز مردم ونیز ظرفیت شرکت پست استان برای توزیع و تحویل بسته‌ها و اقلام مورد نیاز مردم استان استفاده مطلوب ببریم.

معاون استاندار در پایان بر نظارت همه جانبه در خصوص توزیع صحیح مواد مورد نیاز مردم تاکید و گفت: به جهت بازرسی و نظارت کامل بر روند توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده مصوب کردیم که معاونت بازرسی سازمان صمت و اداره کل تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بعنوان تیم بازرس، بر روند امور از تولید تا توزیع و مبارزه با سوء استفاده‌های احتمالی نظارت داشته باشد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.