پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

روزه‌داران مصرف غذاهای سرخ‌شده را محدود کنند
07 اردیبهشت 1399 - 10:15
شناسه : 203869
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افراد روزه‌دار خواست تا مصرف غذاهای سرخ‌شده به دلیل هضم نامناسب، سوزش معده و افزایش وزن محدود کنند./صفورا مقصودی  اظهار داشت: روزه داران سعی کنند صبح ها در زمان مناسبی برای خورردن سحری از خواب بیدار شده و آن را به آرامی و بدون عجله میل کنند و پس از اذان صبح نیز بلافاصله نخوابند./وی ادامه داد: مصرف زیاد مایعات نیز در وعده سحری به دلیل نگرانی از تشنگی در طول روز توصیه نمی شود چرا که این کار تاثیر خاصی ندارد بلکه می توان برای کاهش تشنگی از میوه های پرآب مثل هندوانه استفاده کنند./مقصودی با تاکید بر مصرف سه وعده اصلی غذایی در ماه رمضان (سحر، افطار و شام)، گفت: توصیه می شود هر چهار گروه اصلی مواد غذایی شامل نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات و شیر و لبنیات مصرف شود./این کارشناس تغذیه خرما، شــیر، سوپ و سبزیجات را وعده های مناســب غذایی برای افطار عنوان و تصریح کرد: خوردن انواع سوپ و خوراک های کم حجم و کم چرب در وعده شام نیز گزینه های خوبی هستند./وی همچنین با بیان اینکه در فاصله افطار تا سحر نوشیدن کافی مایعات و نخوردن غذاهای بسیار چرب و شیرین به روزه داران توصیه می شود، گفت: این افراد همچنین باید از مصرف نمک زیاد نیز بپرهیزند چرا که سبب دفع مایعات از بدن و احساس تشنگی در طول روز خواهد شد./

پ
پ

مقصودی یادآوری کرد: مصرف سالاد حاوی کاهو، کلم و … به همراه گوجه فرنگی، لیموترش و هویج رنده شده یا جوانه گندم به همراه روغن زیتون نیز تاثیر خوبی در استقامت بدنی روزه داران خواهد داشت.

وی در پایان استفاده از خرما و کشمش در وعده های سحری و افطار به جای انواع شیرینی جات و بخصوص زولبیا و بامیه را به روزه داران توصیه کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.