چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21924 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است شب‌های کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سرد می‌شود سرپرست فرمانداری گیلانغرب منصوب شد داغ بیکاری بر پیشانی کرمانشاه/ آمارسازی در سامانه رصد هم به داد بیکاری نرسید! این نوع رژیم غذایی چربی خون را بالا می‌برد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه برگزار می‌شود برای اولین بار در صنعت پتروشیمی ایران؛ امضای تفاهم نامه همکاری تولید کود اوره سیاه

خطرات نوشیدن آب “سرد”
13 مرداد 1399 - 12:06
شناسه : 245026
6
طلوع‌‌کرمانشاه :

فرزاد بابایی نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت:این روزها با افزایش دمای هوا، افراد ترجیح می دهند برای خنک شدن و کاهش دمای بدن، از آب سرد استفاده کنند و برای همین برای تهیه آب خنک از قالب های یخ استفاده کرده و آب را تا حد ممکن سرد می کنند و سرد می نوشند. نوشیدنی که ما به ازای لذت چند لحظه ای آن، آسیب های فراوان و بعضا دائمی به دستگاه گوارش وارد می کند.وی افزود: نوشیدن آب سرد و خنک موجب تغییرات در عروق خونی شده و این تغییرات بر تولید شیره گوارشی اثرگذار است، این تاثیرات نهایت بر فعالیت سیستم گوارشی اثر گذاشته و موجب اختلال در کارکرد این سیستم و بروز سوء هاضمه می شود.این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایین‌تر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیب های جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.

پ
پ

فرزاد بابایی نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت: خیلی ها در این روزها به مصرف آب سرد و خنک روی می‌آورند و این درحالی است که مصرف آب با دمای خیلی بالاتر یا خیلی پایین‌تر از دمای بدن می تواند آسیب رسان باشد.

بابایی در خصوص تاثیرات نوشیدن آب سرد بر چرب شدن کبد هم گفت: هنوز پایه علمی برای این حرف به دست نیامده، اما اثرات منفی آب سرد بر دستگاه گوارش ثابت شده و کبد هم بخشی از این دستگاه است.

این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایین‌تر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیب های جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.

بابایی در ادامه در خصوص میزان مصرف آب در این روزهای گرم گفت: در منابع بسیاری توصیه به نوشیدن شش تا هشت لیوان آب در روز می شود و باید توجه داشت این میزان آب هم آب نوشیدنی معمولی را شامل می شود و هم آبی که از طریق مصرف غذا و سبزیجات وارد بدن می شود.

وی افزود: در بسیاری مواد خوراکی و بویژه میوه و سبزیجات، آب پنهان داریم، بطوری که ۹۰ درصد کاهو از آب تشکیل شده و مصرف این نوع خوراکی ها می تواند حجم مناسبی از آب بدن را تامین کند.

بابایی تاکید کرد: آنچه که در این میان مهم است این است که افراد باید قبل از تشنه شدن آب بنوشند، زیرا بروز احساس تشنگی نشان دهنده ایجاد اختلال در سیستم و مکانیسم های متابولیسمی بدن است و باید پیش از آن، آب کافی در اختیار آنها قرار گیرد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.