جمعه, ۱۴ دی , ۱۴۰۳ Friday, 3 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21866 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

از سقوط هفت پله‌ای کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار تا اجحاف بانک‌های خصوصی در حق استان شهردار کرمانشاه: چهره واقعی و زیبای کرمانشاه را گزارش کنیم بازدید شبانه و سرزده مدیران شهرداری از چند ایستگاه آتش نشانی شهرستان صحنه؛ بهشت گردشگری با طعم عسل اعلام زمان توزیع کارت سه آزمون استخدامی صنایع کرمانشاه لنگ ۳۰ مگاوات برق! /برق مورد نیاز صنایع کرمانشاه به اندازه برخی مال‌های تهران! اظهارات مدیریت بحران استانداری خلاف واقع است کرمانشاه زمستانی سردتر از پارسال دارد معرفی برگزیدگان جشنواره عکاسی«گلاریژان» در کرمانشاه نیروگاه خورشیدی ۴۶۰ مگاواتی در شهر مرزی سومار احداث می‌شود رشد خانه مسافرهای غیرمجاز در کرمانشاه بیمارستان امام سجاد(ع) تعطیل نخواهد شد سرمای کرمانشاه تا کی ادامه دارد؟ کشت پیاز و سیب‌زمینی در کنگاور ممنوع شد رای قاضی کرمانشاهی برگزیده کشوری شد اعزام تیم کشتی آزاد کرمانشاه به مسابقات قهرمانی کشور/ اتوبوس تیم خراب شد نمایش کاتالونیا به فجر می رود ۳ مدرسه قدیمی کرمانشاه برای ثبت جهانی معرفی می‌شوند نظارت اصحاب رسانه فرصتی مناسب برای ارتقاء کیفیت خدمات شهرداری است قطع گاز ۱۴۲۸ اداره پرمصرف کرمانشاه

شما جزو گروه‌های پرخطر در برابر کرونا هستید؟
19 آذر 1399 - 10:26
شناسه : 262780
4
طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع: «عده‌ای از مردم بیش از بقیه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند که ما به آنها می‌گوییم «گروه پرخطر»؛ یعنی به‌ دلیل شرایط کاری و جسمی‌شان یا خیلی در معرض دسته انبوهی از ویروس کرونا هستند یا اگر با ویروس کرونا ملاقات کنند، احتمال این که درگیری شدیدتری پیدا کنند و درمانشان زمانبر و هزینه‌برتر شود بیشتر است. عوارض کرونا در گروه‌های پرخطر طولانی‌تر از دیگر افراد است و به همین دلیل است که همه ما باید از این گروه بیشتر محافظ کنیم؛همان طور که خودشان باید سختگیری بیشتری برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند. اما گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟/۱- بیماران قلبی: تمام کسانی که بیماری‌های قلبی یا نارسایی قلبی داشته باشند یا این اواخر سکته قلبی کرده باشند./۲-فشار خونی‌ها: کسانی که پرفشاری خون دارند؛ به‌خصوص افرادی که فشار خون آنها به‌راحتی کنترل نمی‌شود./۳-دیابتی‌ها: به‌خصوص دیابتی‌هایی که انسولین می‌زنند و هر دیابتی‌ای که قندش را به‌سختی کنترل می‌کند یا این که اصلا اهل کنترل قند خون نیست./۴- بیماران سیستم ایمنی: تمام کسانی که سیستم ایمنی بدنشان به‌دلیلی ناقص یا ضعیف شده، مثل کسانی که الان تحت شیمی‌درمانی هستند، مبتلایان به‌ ام‌اس و کسانی که پیوند عضو کرده‌اند و برای درمان قرص‌های کورتون مصرف می‌کنند./۵- بیماران مزمن ریوی:‌کسانی که از بیماری‌های مزمن ریوی رنج می‌برند، مثل کسانی که آسم شدید دارند، مبتلا به سل هستند یا کسانی که به‌ خاطر سال‌های طولانی برخورد با دود سیگار یا هر دودی و مواد شیمیایی بخشی از ریه آنها تخریب شده است./۶- تمامی زنان باردار/۷- کودکان: گرچه تا به این لحظه میزان فوتی و فرم شدید بیماری در اطفال کمتر بوده، ولی کودکان اغلب از رعایت مسائل بهداشتی پرهیز می‌کنند، پرجنب‌وجوش هستند و منبع بسیار خوبی برای پخش‌ کردن ویروس کرونا به‌شمار می‌روند./۸- تمام کسانی که اضافه وزن بالا دارند./۹- افرادی که مضطرب هستند یا تحت درمان بیماری‌های اضطرابی هستند./۱۰-تمامی کادر درمان کشور

۱۱- تمام افراد بالای ۶۵ سال

پ
پ

عوارض کرونا در گروه‌های پرخطر طولانی‌تر از دیگر افراد است و به همین دلیل است که همه ما باید از این گروه بیشتر محافظ کنیم؛ همان طور که خودشان باید سختگیری بیشتری برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند. اما گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع: «عده‌ای از مردم بیش از بقیه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند که ما به آنها می‌گوییم «گروه پرخطر»؛ یعنی به‌ دلیل شرایط کاری و جسمی‌شان یا خیلی در معرض دسته انبوهی از ویروس کرونا هستند یا اگر با ویروس کرونا ملاقات کنند، احتمال این که درگیری شدیدتری پیدا کنند و درمانشان زمانبر و هزینه‌برتر شود بیشتر است. عوارض کرونا در گروه‌های پرخطر طولانی‌تر از دیگر افراد است و به همین دلیل است که همه ما باید از این گروه بیشتر محافظ کنیم؛ همان طور که خودشان باید سختگیری بیشتری برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند. اما گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟

۱- بیماران قلبی: تمام کسانی که بیماری‌های قلبی یا نارسایی قلبی داشته باشند یا این اواخر سکته قلبی کرده باشند.

۲- فشار خونی‌ها: کسانی که پرفشاری خون دارند؛ به‌خصوص افرادی که فشار خون آنها به‌راحتی کنترل نمی‌شود.

۳- دیابتی‌ها: به‌خصوص دیابتی‌هایی که انسولین می‌زنند و هر دیابتی‌ای که قندش را به‌سختی کنترل می‌کند یا این که اصلا اهل کنترل قند خون نیست.

۴- بیماران سیستم ایمنی: تمام کسانی که سیستم ایمنی بدنشان به‌دلیلی ناقص یا ضعیف شده، مثل کسانی که الان تحت شیمی‌درمانی هستند، مبتلایان به‌ ام‌اس و کسانی که پیوند عضو کرده‌اند و برای درمان قرص‌های کورتون مصرف می‌کنند.

۵- بیماران مزمن ریوی: ‌کسانی که از بیماری‌های مزمن ریوی رنج می‌برند، مثل کسانی که آسم شدید دارند، مبتلا به سل هستند یا کسانی که به‌ خاطر سال‌های طولانی برخورد با دود سیگار یا هر دودی و مواد شیمیایی بخشی از ریه آنها تخریب شده است.

۶- تمامی زنان باردار

۷- کودکان: گرچه تا به این لحظه میزان فوتی و فرم شدید بیماری در اطفال کمتر بوده، ولی کودکان اغلب از رعایت مسائل بهداشتی پرهیز می‌کنند، پرجنب‌وجوش هستند و منبع بسیار خوبی برای پخش‌ کردن ویروس کرونا به‌شمار می‌روند.

۸- تمام کسانی که اضافه وزن بالا دارند.

۹- افرادی که مضطرب هستند یا تحت درمان بیماری‌های اضطرابی هستند.

۱۰- تمامی کادر درمان کشور

۱۱- تمام افراد بالای ۶۵ سال

روزنامه همشهری

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.