شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

در وعده‌های افطار و سحری “پرُخوری” نکنید
28 فروردین 1400 - 9:04
شناسه : 267275
2
 یک متخیصص تغذیه طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر هادی عبدالله زاد با بیان اینکه اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان تفاوتی با دیگر ایام سال ندارد، گفت: در وعده های غذایی این ماه هم مانند دیگر روزهای سال افراد باید تعادل و تنوع را در برنامه غذایی خود لحاظ کنند./وی افزود: در وعده های غذایی روزانه لازم است افراد هر پنج گروه مواد غذایی شامل نان و غلات، لبنیات، میوه، سبزیجات و گوشت و مغزها را لحاظ کنند./وی با بیان اینکه وعده های سحری، افطار و شام به نحوی جایگزین سه وعده اصلی غذایی می شوند، گفت: در ماه مبارک رمضان وعده سحری معادل وعده نهار است و افراد باید یک وعده کامل و مفصل داشته تا در طول مدت روزه داری انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه را داشته باشند./عبدالله زاد گفت: در این وعده استفاده از غذاهای شور، چرب و سنگین توصیه نمی شود و بهتر است افراد از غذاهای مقوی و سبک استفاده کنند./این متخصص تغذیه گفت: پرخوری در هیچ وعده غذایی توصیه نمی شود، چرا که این کار تنها موجب آسیب رساندن به دستگاه گوارش و اضافه وزن افراد می شود./وی در ادامه نوع و سبک تغذیه در وعده افطار را نیز مهم دانست و افزود: وعده افطار پس از ساعات گرسنگی بدن است، بنابراین بسیار ضروری است که در این وعده برای شروع از آب ولرم، شیر گرم و یا یک نوشیدنی ولرم استفاده شود تا دستگاه گوارش که ساعت ها فعالیتی نداشته به اصطلاح آماده کار شود.

پ
پ

 یک متخیصص تغذیه با بیان اینکه روزه داری فرصت مناسبی برای کاهش وزن و از بین بردن چربی های مضر است، نسبت به پرخوری در وعده های سحر و افطار هشدار داد و گفت: این پرخوری ضمن آسیب رساندن به دستگاه گوارش موجب اضافه وزن در پایان ماه مبارک می شود.

دکتر هادی عبدالله زاد با بیان اینکه اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان تفاوتی با دیگر ایام سال ندارد، گفت: در وعده های غذایی این ماه هم مانند دیگر روزهای سال افراد باید تعادل و تنوع را در برنامه غذایی خود لحاظ کنند.

وی افزود: در وعده های غذایی روزانه لازم است افراد هر پنج گروه مواد غذایی شامل نان و غلات، لبنیات، میوه، سبزیجات و گوشت و مغزها را لحاظ کنند.

وی با بیان اینکه وعده های سحری، افطار و شام به نحوی جایگزین سه وعده اصلی غذایی می شوند، گفت: در ماه مبارک رمضان وعده سحری معادل وعده نهار است و افراد باید یک وعده کامل و مفصل داشته تا در طول مدت روزه داری انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه را داشته باشند.

عبدالله زاد گفت: در این وعده استفاده از غذاهای شور، چرب و سنگین توصیه نمی شود و بهتر است افراد از غذاهای مقوی و سبک استفاده کنند.

این متخصص تغذیه گفت: پرخوری در هیچ وعده غذایی توصیه نمی شود، چرا که این کار تنها موجب آسیب رساندن به دستگاه گوارش و اضافه وزن افراد می شود.

عبدالله زاد گفت: ماه رمضان فرصت خوبی برای کاهش وزن و از بین بردن چربی های مضر بدن است و افراد باید تلاش کنند در کنار بهره معنوی، بهره سلامت جسمانی را هم از این ماه مبارک ببرند و این کار تنها با تغذیه درست و پرهیز از پرخوری میسر می شود.

وی در ادامه نوع و سبک تغذیه در وعده افطار را نیز مهم دانست و افزود: وعده افطار پس از ساعات گرسنگی بدن است، بنابراین بسیار ضروری است که در این وعده برای شروع از آب ولرم، شیر گرم و یا یک نوشیدنی ولرم استفاده شود تا دستگاه گوارش که ساعت ها فعالیتی نداشته به اصطلاح آماده کار شود.

عبدالله زاد گفت: در این وعده همچنین مصرف چند عدد خرما، آش آبکی و نه غلیظ و سوپ هم توصیه می شود.

این متخصص تغذیه بر فاصله انداختن بین وعده افطار و شام تاکید کرد و افزود: توصیه می شود بین این دو وعده نیم تا یک ساعت فاصله باشد تا دستگاه گوارش برای وعده بعدی آماده شود.

وی افزود: در وعده شام هم نباید از غذاهای شور و چرب استفاده شود و نباید پرخوری در این وعده که وعده قبل از خواب محسوب می شود، صورت گیرد.

عبدالله زاد تصریح کرد: مقداری گرسنگی و تشنگی در طول روزه داری طبیعی است و نباید افراد برای اینکه به هیچ عنوان گرسنه یا تشنه نشوند مقادیر زیادی غذا و آب مصرف کرده، طوری که در پایان ماه مبارک رمضان به جای اینکه مقداری وزن کم کرده باشند، دچار اضافه وزن شوند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.