دکتر ناصری گفت:با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا توصیه میشود شهروندان نذورات خود را در ماه مبارک رمضان به صورت خام در بین نیازمندان توزیع کنند.🔸از مردم درخواست داریم در توزیع نذورات استفاده نکنند که از ظروف یکبار مصرف غیر استاندارد و ظروف آلومینیوم، گیاهی و ظروف با نشان pp و لیوانهای کاغذی را جایگزین آن کنند.
شهروندان باید توجه کنند هنگام توزیع نذورات از ظروف پلی اتیلن با علامت pe که شماره یک و دو در ته ظرف حک شده، ظروف فومی و ظروف شماره ۶ با عنوان ps استفاده نکنند چرا که این ظروف در برخورد با ماده غذایی داغ و چرب ترکیبات شیمیایی خطرناکی آزاد میکند و سلامت انسان را به خطر میاندازد.🔸در ظروف استاندارد یکبار مصرف حتما پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت حک شده است که شهروندان در موقع خرید باید به این نکات توجه کنند.
شهروندان برای نگهداری غذای نذری یا باقی مانده این غذا باید حتما آن را از ظروف یکبار مصرف خارج کنند و در ظروف فلزی نگهداری کنند.🔸ظروف پلیمری به دلیل عایق بودن سرما را از خود عبور نمیدهند و حتی اگر در یخچال نگهداری شوند، نرسیدن سرما به غذا موجب فساد آن میشود و میتواند باعث مسمومیت افراد خانواده شود.🔸احتمال آلودگی غذاهای پخته شده به ویروس کرونا کمتر است و نمیتوان به طور قطعی این مسئله را تایید کرد، چرا که ممکن است کسی که غذا را میکِشد به کرونا مبتلا باشد و با عطسه و سرفه ویروس به غذا منتقل شود.
شهروندان باید از گرم کردن غذا در داخل ظروف یکبار مصرف به وسیله مایکروفر خودداری کنند چرا که احتمال نفوذ ترکیبات مواد ظروف یکبار مصرف به داخل غذا وجود دارد.
به دلیل قند فراوانی که در زولبیا و بامیه وجود دارد بهتر است افراد مصرف آن را به حداقل برسانند.🔸همچنین دقت کنند که از قنادیهای معتبر خرید کنند و زولبیا و بامیه حتما با سلفون پوشیده شده باشد و در یخچال نگهداری شود./صداوسیما
دیدگاه