سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

نکاتی که در بسته بندی نذورات باید به آن توجه کرد
28 فروردین 1400 - 13:27
شناسه : 267320
7
معاون اداره نظارت بر فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ناصری گفت:با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا توصیه می‌شود شهروندان نذورات خود را در ماه مبارک رمضان به صورت خام در بین نیازمندان توزیع کنند./از مردم درخواست داریم در توزیع نذورات استفاده نکنند که از ظروف یکبار مصرف غیر استاندارد و ظروف آلومینیوم، گیاهی و ظروف با نشان pp و لیوان‌های کاغذی را جایگزین آن کنند./شهروندان باید توجه کنند هنگام توزیع نذورات از ظروف پلی اتیلن با علامت pe که شماره یک و دو در ته ظرف حک شده، ظروف فومی و ظروف شماره ۶ با عنوان ps استفاده نکنند چرا که این ظروف در برخورد با ماده غذایی داغ و چرب ترکیبات شیمیایی خطرناکی آزاد می‌کند و سلامت انسان را به خطر می‌اندازد./در ظروف استاندارد یکبار مصرف حتما پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت حک شده است که شهروندان در موقع خرید باید به این نکات توجه کنند./شهروندان برای نگهداری غذای نذری یا باقی مانده این غذا باید حتما آن را از ظروف یکبار مصرف خارج کنند و در ظروف فلزی نگهداری کنند.🔸ظروف پلیمری به دلیل عایق بودن سرما را از خود عبور نمی‌دهند و حتی اگر در یخچال نگهداری شوند، نرسیدن سرما به غذا موجب فساد آن می‌شود و می‌تواند باعث مسمومیت افراد خانواده شود/احتمال آلودگی غذا‌های پخته شده به ویروس کرونا کم‌تر است و نمی‌توان به طور قطعی این مسئله را تایید کرد، چرا که ممکن است کسی که غذا را می‌کِشد به کرونا مبتلا باشد و با عطسه و سرفه ویروس به غذا منتقل شود./شهروندان باید از گرم کردن غذا در داخل ظروف یکبار مصرف به وسیله مایکروفر خودداری کنند چرا که احتمال نفوذ ترکیبات مواد ظروف یکبار مصرف به داخل غذا وجود دارد.

پ
پ

دکتر ناصری گفت:با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا توصیه می‌شود شهروندان نذورات خود را در ماه مبارک رمضان به صورت خام در بین نیازمندان توزیع کنند.🔸از مردم درخواست داریم در توزیع نذورات استفاده نکنند که از ظروف یکبار مصرف غیر استاندارد و ظروف آلومینیوم، گیاهی و ظروف با نشان pp و لیوان‌های کاغذی را جایگزین آن کنند.

شهروندان باید توجه کنند هنگام توزیع نذورات از ظروف پلی اتیلن با علامت pe که شماره یک و دو در ته ظرف حک شده، ظروف فومی و ظروف شماره ۶ با عنوان ps استفاده نکنند چرا که این ظروف در برخورد با ماده غذایی داغ و چرب ترکیبات شیمیایی خطرناکی آزاد می‌کند و سلامت انسان را به خطر می‌اندازد.🔸در ظروف استاندارد یکبار مصرف حتما پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت حک شده است که شهروندان در موقع خرید باید به این نکات توجه کنند.

شهروندان برای نگهداری غذای نذری یا باقی مانده این غذا باید حتما آن را از ظروف یکبار مصرف خارج کنند و در ظروف فلزی نگهداری کنند.🔸ظروف پلیمری به دلیل عایق بودن سرما را از خود عبور نمی‌دهند و حتی اگر در یخچال نگهداری شوند، نرسیدن سرما به غذا موجب فساد آن می‌شود و می‌تواند باعث مسمومیت افراد خانواده شود.🔸احتمال آلودگی غذا‌های پخته شده به ویروس کرونا کم‌تر است و نمی‌توان به طور قطعی این مسئله را تایید کرد، چرا که ممکن است کسی که غذا را می‌کِشد به کرونا مبتلا باشد و با عطسه و سرفه ویروس به غذا منتقل شود.

شهروندان باید از گرم کردن غذا در داخل ظروف یکبار مصرف به وسیله مایکروفر خودداری کنند چرا که احتمال نفوذ ترکیبات مواد ظروف یکبار مصرف به داخل غذا وجود دارد.

به دلیل قند فراوانی که در زولبیا و بامیه وجود دارد بهتر است افراد مصرف آن را به حداقل برسانند.🔸همچنین دقت کنند که از قنادی‌های معتبر خرید کنند و زولبیا و بامیه حتما با سلفون پوشیده شده باشد و در یخچال نگهداری شود./صداوسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.