دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 6 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20862 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود

نکاتی که در بسته بندی نذورات باید به آن توجه کرد
28 فروردین 1400 - 13:27
شناسه : 267320
0
معاون اداره نظارت بر فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ناصری گفت:با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا توصیه می‌شود شهروندان نذورات خود را در ماه مبارک رمضان به صورت خام در بین نیازمندان توزیع کنند./از مردم درخواست داریم در توزیع نذورات استفاده نکنند که از ظروف یکبار مصرف غیر استاندارد و ظروف آلومینیوم، گیاهی و ظروف با نشان pp و لیوان‌های کاغذی را جایگزین آن کنند./شهروندان باید توجه کنند هنگام توزیع نذورات از ظروف پلی اتیلن با علامت pe که شماره یک و دو در ته ظرف حک شده، ظروف فومی و ظروف شماره ۶ با عنوان ps استفاده نکنند چرا که این ظروف در برخورد با ماده غذایی داغ و چرب ترکیبات شیمیایی خطرناکی آزاد می‌کند و سلامت انسان را به خطر می‌اندازد./در ظروف استاندارد یکبار مصرف حتما پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت حک شده است که شهروندان در موقع خرید باید به این نکات توجه کنند./شهروندان برای نگهداری غذای نذری یا باقی مانده این غذا باید حتما آن را از ظروف یکبار مصرف خارج کنند و در ظروف فلزی نگهداری کنند.🔸ظروف پلیمری به دلیل عایق بودن سرما را از خود عبور نمی‌دهند و حتی اگر در یخچال نگهداری شوند، نرسیدن سرما به غذا موجب فساد آن می‌شود و می‌تواند باعث مسمومیت افراد خانواده شود/احتمال آلودگی غذا‌های پخته شده به ویروس کرونا کم‌تر است و نمی‌توان به طور قطعی این مسئله را تایید کرد، چرا که ممکن است کسی که غذا را می‌کِشد به کرونا مبتلا باشد و با عطسه و سرفه ویروس به غذا منتقل شود./شهروندان باید از گرم کردن غذا در داخل ظروف یکبار مصرف به وسیله مایکروفر خودداری کنند چرا که احتمال نفوذ ترکیبات مواد ظروف یکبار مصرف به داخل غذا وجود دارد.

پ
پ

دکتر ناصری گفت:با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا توصیه می‌شود شهروندان نذورات خود را در ماه مبارک رمضان به صورت خام در بین نیازمندان توزیع کنند.🔸از مردم درخواست داریم در توزیع نذورات استفاده نکنند که از ظروف یکبار مصرف غیر استاندارد و ظروف آلومینیوم، گیاهی و ظروف با نشان pp و لیوان‌های کاغذی را جایگزین آن کنند.

شهروندان باید توجه کنند هنگام توزیع نذورات از ظروف پلی اتیلن با علامت pe که شماره یک و دو در ته ظرف حک شده، ظروف فومی و ظروف شماره ۶ با عنوان ps استفاده نکنند چرا که این ظروف در برخورد با ماده غذایی داغ و چرب ترکیبات شیمیایی خطرناکی آزاد می‌کند و سلامت انسان را به خطر می‌اندازد.🔸در ظروف استاندارد یکبار مصرف حتما پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت حک شده است که شهروندان در موقع خرید باید به این نکات توجه کنند.

شهروندان برای نگهداری غذای نذری یا باقی مانده این غذا باید حتما آن را از ظروف یکبار مصرف خارج کنند و در ظروف فلزی نگهداری کنند.🔸ظروف پلیمری به دلیل عایق بودن سرما را از خود عبور نمی‌دهند و حتی اگر در یخچال نگهداری شوند، نرسیدن سرما به غذا موجب فساد آن می‌شود و می‌تواند باعث مسمومیت افراد خانواده شود.🔸احتمال آلودگی غذا‌های پخته شده به ویروس کرونا کم‌تر است و نمی‌توان به طور قطعی این مسئله را تایید کرد، چرا که ممکن است کسی که غذا را می‌کِشد به کرونا مبتلا باشد و با عطسه و سرفه ویروس به غذا منتقل شود.

شهروندان باید از گرم کردن غذا در داخل ظروف یکبار مصرف به وسیله مایکروفر خودداری کنند چرا که احتمال نفوذ ترکیبات مواد ظروف یکبار مصرف به داخل غذا وجود دارد.

به دلیل قند فراوانی که در زولبیا و بامیه وجود دارد بهتر است افراد مصرف آن را به حداقل برسانند.🔸همچنین دقت کنند که از قنادی‌های معتبر خرید کنند و زولبیا و بامیه حتما با سلفون پوشیده شده باشد و در یخچال نگهداری شود./صداوسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.