دوشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۳ Monday, 17 June , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21035 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مجمع هیات تکواندو کرمانشاه و شائبه مهندسی انتخابات! انهدام باند سارقان منزل در کرمانشاه/ کشف ۶۱ فقره سرقت گندم کاران کرمانشاهی ۸۱ میلیارد تومان دریافت کرده اند ناخالصی بالای مواد مخدر در کرمانشاه/ سودجویان جگرِ گاو و شکلات قاطی «تریاک» می‌کنند! اعلام ۱۰ جایگاه عرضه دام برای عید قربان توسط شهرداری کرمانشاه و باز هم کرمانشاه صدر نشین نرخ بیکاری کشور! خیز دوباره فرودگاه کرمانشاه برای بین‌المللی شدن آغاز بازگشت حجاج کرمانشاه از دوم تیر باوجودبارش های اخیر، خشکسالی همچنان ادامه دارد! /از نصب مستقیم پمپ بر روی شبکه خودداری کنید خطرات گرمازدگی با خودنمایی گرما در کرمانشاه آتش سوزی پرآو مهارشد/حریق دامن ۵هکتار از مراتع را گرفت جزییات قتل رئیس اداره تعزیرات پاوه دمای هوا در کرمانشاه روندی افزایشی به خود می‌گیرد تشکیل شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخابات ریاست جمهوری در کرمانشاه  کشتار غیر مجاز دام تهدیدی برای محیط زیست است/مسئولین پای کار باشند مرز خسروی آماده میزبانی از ۲ میلیون زائر اربعین است «بوزین و مره‌خیل» هنوز می‌سوزد خطر سرطان پروستات در کمین مردانی که هرروز شیر می نوشند فعالیت ۲۴ مرکز مشاوره ازدواج کرمانشاه دستگیری باند جعل اسناد در کرمانشاه/ برخورد جدی دستگاه قضا با جاعلین اسناد

سبزیجات را قبل از انجماد در فریزر، آنزیم زدایی کنید
12 اردیبهشت 1400 - 11:14
شناسه : 267834
2
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-مهندس لاله مظفری گفت:نزیم زدایی (بلانچینــگ ) نوعــی فرآینــد پخــت اســت کــه در آن مــواد غذایــی، بــه ویــژه ســبزیجات یــا میــوه، بــه میــزان بســیار انــدک در آب جــوش پختــه شــده و در مرحلــه بعــد از آب جــوش بیــرون آورده مــی شــود و پــس از مــدت کمــی داخــل آب یــخ فــراوان غوطــه ور مــی گردنــد یــا زیــر جریــان آب ســرد قــرار مــی گیرنــد (شــوک دادن یــا تــازه ســازی) تــا فرآینــد پخــت متوقــف شــود./آنزیــم زدایــی مــواد غذایــی کمــک مــی کنــد کــه مــواد غذایــی بــا گذشــت زمــان کیفیــت خــود را در اثر آنزیم های طبیعی موجود در سبزیجات و میوه جات از دســت ندهنــد./همچنیــن بــرای حفــظ رنــگ، طعــم و مــواد مغــذی بــه کار مــی رود./مزایــای دیگــر آنزیــم زدایــی شــامل آفــت زدایــی و کاهــش میکــروب هــای موجــود اســت./بنابراین قبل از انجماد سبزیجات و میوه ها در فریزر آنها را آنزیم زدایی کنید تا تازگی خود را حفظ کرده و بافت سفت و سختی پیدا نکنند.

پ
پ

 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.